Şimdi Ara

5938 TL Acer Predator Helios 300 15.6' IPS 144Hz, Intel i7-8750H, GTX 1060 6GB, 16GB DDR4, 256GB NVM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5938 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Acer Predator Helios 300 15.6" IPS 144Hz, Intel i7-8750H, GTX 1060 6GB, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Eylül 2019; 21:48:0 >

• Bu konu burda olduğu için bir cok kişi görmüyor çok iyi fiyata sahip. 144hz , 8.nesil i7,gtx 1060.
    İkinci el fiyatına sıfır cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Bu konu burda olduğu için bir cok kişi görmüyor çok iyi fiyata sahip. 144hz , 8.nesil i7,gtx 1060.
    İkinci el fiyatına sıfır cihaz.
    Hocam fiyat harika,makine canavar,almamak için kendimi zor tutuyorum ama bütün okuduğum yabancı kaynaklarda inanılmaz bir ısınma sorunu olduğu söyleniyor.
  • Mob Associate kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınma illaki olacak, yok kesinlikle ısınma görmek istemiyorum derseniz bu sefer cihazlar çok kalin ve hantal oluyorlar. Tam araştırmadım ama sıcaklığı hissettirdiği için şikayetçiler.Diger markalarda ısınıyor ama hissettirmeden. :)

Alacağımdan değil ama ikinci el piyasasına çok bakıyorum fiyatlar ütopik. bu piyasaya dayanarak şunu söylüyorum kesinlikle alınabilir bir cihaz. Beni tutan tek şey tezimi yazmam gerekiyor bunu alırsam oyundan başımı kaldiramam

• Mob Associate kullanıcısına yanıt
    Araştırdım 95 dereceleri görüyorum diyenler var evet bu çok. Cpu voltaji dusurerek ve bir kaç ayarla 75 e çekmişler.

Daha önce Abra A7 kullandım 90 dereceden inmiyordu kolay kolay

Mis Ge72 6qf kullandim oda 85 bandında idi.

Eğer fps drop vb problem çıkarmaz ise 90 derece kabulümdur ama üstü biraz sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Araştırdım 95 dereceleri görüyorum diyenler var evet bu çok. Cpu voltaji dusurerek ve bir kaç ayarla 75 e çekmişler.

Daha önce Abra A7 kullandım 90 dereceden inmiyordu kolay kolay

Mis Ge72 6qf kullandim oda 85 bandında idi.

Eğer fps drop vb problem çıkarmaz ise 90 derece kabulümdur ama üstü biraz sıkıntı.
    Hocam cihazın ısınmasına rağmen fanların sessiz olduğu söyleniyor okuduğum İngilizce incelemelerde. Fakat sıcaklığı fazlasıyla hissettirmesi sıkıntı görünüyor.
  • Güncel fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan için herşey dahil $1,038.99 $
  • Fırsat kaçtı sanıyorum

• $981 görünüyor, güncel kur ile 5645 TL. Çok iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 9 Eylül 2019; 20:6:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

$981 görünüyor, güncel kur ile 5645 TL. Çok iyi fiyat.
    O fiyata kargo vergi dahil değil 7000 TL civarına geliyor şuan. Tekrar indirim olursa paylaşırım
  • black friday de indirim olurmu laptoplarda? turkıyeden kelepır denk getırırsem alayımmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.