Şimdi Ara

(595 TL) Acer ek220Qabi 21.5 inç 75Hz Freesync 5ms ips Panel Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikleri başlıkta belirttiğim gibi bu aralar takip ettiğim uygun fiyatlı bir monitör. Ben şahsen satın almadım çünkü 23 24 inç fırsatı bekliyorum. Tosla kartınız var ise trendyol üzerinden 575 tl ye gelebilir. Bu fiyata genelde tn panel bulunuyor o yüzden paylaşmak istedim. Aşağıya linkleri bırakıyorum

N11
    Hepsiburada
    Trendyol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 28 Temmuz 2020; 13:9:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sitelerdeki mağazalar güvenilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörü bilindik yerden almakta fayda var. Ölü piksel sorunu olursa sıkıntı yaratabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'da 50 lira farkla bozdan teknolojiden alınması yukardaki yorumlarda belirtildiği gibi satıcı güveni açısından daha iyi olabilir. Ben bir kaç defa ticaret gerçekleştirmiştim kendileriyle, en azından isimlerinde teknoloji ibaresi var toptan ibaresi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estranged.

Monitörü bilindik yerden almakta fayda var. Ölü piksel sorunu olursa sıkıntı yaratabilir.
    teknobiyotik'de var alınabilir
  • bu monitörü n11 tamerkenger satıcısından aldım.Şimdilik bir problem yok anında kargolandı ve teslim edildi sorun yaşamadım.
  • Ben başlığa va panel yazmışım ama ips biz ofiste 2 adet kullanıyoruz gayet güzel renkleri veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23-24" olsa çok iyi olurdu. Tabi bu bütçe aralığında yine de rakipsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

23-24" olsa çok iyi olurdu. Tabi bu bütçe aralığında yine de rakipsiz.
    Bu fiyata 23 - 24 de efsane olur. Kur fena çıkıyor. Bu fiyatlar da hayal olacak. Benim tek çekincem ölü piksel. Amazon olsa affetmezdim. Amazon dışında hiçbir satıcıya güvenemiyorum. Paraf da 360 tl lik alışveriş eksiğim kaldı 75 paraf için. Acaba burada mı değerlendirsem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Bu fiyata 23 - 24 de efsane olur. Kur fena çıkıyor. Bu fiyatlar da hayal olacak. Benim tek çekincem ölü piksel. Amazon olsa affetmezdim. Amazon dışında hiçbir satıcıya güvenemiyorum. Paraf da 360 tl lik alışveriş eksiğim kaldı 75 paraf için. Acaba burada mı değerlendirsem.

Alıntıları Göster
    Yani bence de kaçacak bir fırsat değil, bu özellikler ve bu fiyat diğer marka/model ürünlerle kıyaslayınca epey iddialı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.