5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (27. sayfa)
-
-
benimde e sim bugün teslim edildi test edip göreceğiz -
Hayırlı olsun benim daha teslim edilmedi bugün ücretlendirme oldu tahmini ne zaman gelir acaba -
"5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın" konusunu forumda açıp bilgi sahibi olmamımızı sağlayan siz "DH Anonim Yarbay" a tekrar teşekkür etmek istedim. Çok sağ olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustaturk -- 2 Aralık 2024; 16:25:56 > -
Hayırlı olsun ben de ancak akşama deneyeceğim.
-
Benim kartım Cuma günü Bulunduğum yerdeki PTT ye ulaştı. Bu gün teslim ettiler. Sizin de muhtemelen Çarşamba günü gibi en geç teslim ederler sanki...Size de hayırlı olsun şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustaturk -- 2 Aralık 2024; 15:46:18 > -
Teşekkürler hocam -
2 3 güne en geç bulundugunuz ile göre teslim edilir diye düşünüyorum -
İnşallah merakla bekliyorum -
Hocam ben 14 ksım gece sipariş vermiştim. Bu gün aldım. 16 kasımda verenlerden de alanlar var. Bu alttaki linkte L ile başlayıp L......CH ni ile biten gönderi takip kodunuzu yzadığınızda ne gözüküyor. Bir kontrol edin isterseniz.
www.turkiye.gov.trPTT Genel Müdürlüğü - PTT Kayıtlı Gönderi Takibihttps://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takipTürkiyede gözüküyorsa L.........CN kodunuzu aşağıdaki linkte sorgulayın
Gelişme yoksa firmaya isterseniz bir bidirin. Acaba Çin de mi takıldı?
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Lakin henüz elime daha ulaşmadı. Sorguladığımda şu sonuçlar çıkıyor uzun zamandır değişmedi.
Ek olarak benim takip kodum RG ile başlayıp CN ile bitiyor.
Takip kodunu paylaşayım sıkıntı yoktur herhalde :)
RG027339631CN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webze -- 2 Aralık 2024; 20:16:38 > -
Hocam benimki de öyle olmuştu 40 gün boyunca gelmedi yeni bir kart yolladılar ücretsiz bugün gümrükten çıktı -
Peki ne yapmalıyım izlemem gereken adımları tarif edebilir misiniz ? Çok teşekkür ederim.
-
Hocam 5ber uygulamasından canlı desteğe bağlanıp durumunuzu hiza edin onlar size ilk önce biz kontrol edecez falan diyecekler geri dönüş kesinlikle sağlanmiyor onlar sağlıyacaz diyorlar ama geri dönüş olmuyor. 1 gün 2 gün bekleyin ve tekrar yazın bu sefer yeni bir kart istediğinizi ve mağdur olduğunuzu belirttin onlar bunu kabul ediyor benim ve abimin kartı kayboldu yazdıklarımı yaptım oldu şuan benim kartım Türkiyeye giri ve gümrükten çıktı canlı destek bağlanmak için ise order kısmında 5ber ile başlayan bir sipariş kodu var onu yazın hemen bağlanıyor ingilizce çeviri kullanın çinceye gerek yok. -
-
Firsty’de nasıl 25 mbps hız aldınız
-
herhangi bir ayar uygulamadım, direkt aldıgım hız bu şekilde firsty hangi altyapıyı kullanıyor bir türlü keşfedemedim bilginiz varmıdır
-
Nasıl yani herhangi bir paket vs almadınız mı? Normalde 100 kbps anca görür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyg51 -- 2 Aralık 2024; 22:24:54 > -
1 dolar olan paketi satin alsim test ediyorum -
1 dolar olan günlük ve sınırsız mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X