evet 5g gelsinde yanlışlıkla açılacak 4k youtube videosu ile 5-10gb internet paketleri buhar olsun. |
5G başka bahara kaldı, hazırlıklar ertelendi: Gecikmenin maliyeti 120 milyar TL! (2. sayfa)
-
-
Harbi öyle köseden ayarlarda 1080yerine telefondan 4k seçili ise telefondaki internette ortalama 35-50mb download arasi ise takılmadan videonu izlersin
Tabi 4k:D Farketmezsen 30dklık bir videoda 10gb internetin buhar olur.
-
Elektrik gidince cihazlar kapanmasin diye ups devreye giriyor dogal olarak onlarin akulerinin bir omru var.
Bakimlarini yapmazsan dogal olarak calismiyorlar gerektigi zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut alt yapı güçlendirse keşke zaten mobil veride 20-30 mbitin üstünü görebilen yoktur diye düşünüyorum. En azindan daha hizli ve güvenli internet oturdukdan sonra 4G'ye geçeriz diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5g'İ icad eden Erdal Arıkan'ın ülkesine dünyada en son son gelecek, hoş gelse ne .10 gb kota ile 5G ile paketler erken boşalma yaşar. İki git gele 1000'lik oluruz.
Bizim en öncelikli işimiz şu fahiş fiyatlı düşük kotalı internete çzöüm bulmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 15 Eylül 2024; 21:20:46 > -
-
3-5 sene sonra neticemizden 5.5g uydurur ona geçeriz nolcek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 15 Eylül 2024; 22:19:38 > -
ulan oğlum, turkcell 150 gb internete 1900 tl isterken, turkcellin ukraynadaki şirketi lifecell sınırsız interneti 150 liraya veriyor, sizi daha 4,5G varken ayakta sağıyorlar, bir de 5G gelse kanınız çekerler bunlar, iliğinizi kuruturlar.. sizi soyup soğana çevirirlerken sizler hala gelmiş 5G derdine düşmüşsünüz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 15 Eylül 2024; 22:32:38 > -
Pandemi zamanı öğrencilerin dağlarda, uçurum köşelerinde internete bağlanabilmek neler çektiklerini ve operatörlerinde reklam vermekten başka işe yaramadıklarını hep birlikte gördük. Bunların vereceği 5gye 1, 6gye 2
Sırf Ulak şirketi yerli baz istasyonu için ertelene ertelene ne hallere düştük. Gelmesin 5G felan.
Tren çoktan kaçtı.
Bu ülkenin potansiyeli 3 operatör ile olmaz. Yeni lisansların verilmesi ve ulusal roaming'in devreye sokulması lazım.
3 operatör ile ve bu BTK ve RK ile rekabet olmuyor.
-
Gelse ne değişecek? Hız sorunu, kalabalık yerde internetin 50 kb sn ile çalışmasi devam etmeyecek mi? 4g de internete cikamiyorsun 3g ye dönüyorum internet çalışmaya başlıyor.
5G falan istemiyoruz, önce her haneye fiber gelsin. starlink'e izin verilsin.
-
5g yokmu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun görmüyorum bir müddet sonra kullanıcıya kökleyip zararı çıkarırlar yada en kötü vergiden silerler.
Şirketlerin kitapsızlığını hafife almayın.
-
2025 yılında 8 Mbit ADSL ve 10 MBit hızında çakma 4G ile devam
-
Düzgün çekmiyor diyorum millet hala 4g-5g diyor.
Çeşme gibi tatil yerinde baktım vodafone 1-2 diş çekiyor. İnternet desen 3g bile olamadı h hatta e oldu. Köylerde hala turkcell'in bile çekmediği yerler var. İlerleme olmuyor.
-
5g bitti biz daha geçeceğiz
-
6G'den devam inşallah hele bir otursun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X