Şimdi Ara

6.1.1'e gecerken coktum yardima ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yedegimi aldim, 5.1.1 JB den 6.1.1'e gecmek icin tusa bastim. cihaz kitlendi. restore etmek zorunda kaldim cok endiselenmedim nasil olsa yedegim var diye. makine yeniden basladi kurdu etti bilmeme ne enson yedegimi kurdum. sukur acildi ama tertemiz bir tek uygulama yok bombos hadi cydia uygulamalari yok appsync ile geri getirecegim ama normal appstor uygulamalarina ne oldu nasil geri getirrim bunlari bir fikri olan varsa lutfen yardim etsin moralim alt ust oldu forumda aramaya bile gucum kalmadi sizden yardim rica ediyorum.

• yedekten kur demişseniz bekleyin işlemler sonunda yedek aldığınız andaki duruma dönecektir cihaz ekran yerleşimine kadar aynı olacaktır.
  • ustad yedekten kurdum, sadece telefon numaralari ve maillerimden 248 tanesi geldi bunlarada sukur ama uygulamanin u su yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintlaure

ustad yedekten kurdum, sadece telefon numaralari ve maillerimden 248 tanesi geldi bunlarada sukur ama uygulamanin u su yok :(

Yedeklemeden önce cihaza sag tiklayip satin alinanlari aktar diyecektiniz. Sanirim eski uygulamalar itunes'te yoktu haliyle yedekten geri yuklemede gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

quote:

ustad yedekten kurdum, sadece telefon numaralari ve maillerimden 248 tanesi geldi bunlarada sukur ama uygulamanin u su yok :(

Yedeklemeden önce cihaza sag tiklayip satin alinanlari aktar diyecektiniz. Sanirim eski uygulamalar itunes'te yoktu haliyle yedekten geri yuklemede gelmiyor.

hayir yedegi aldim ama boyle bir sey yapmadim :( gitti mi yani her sey donusu yok mudur.???
  • eşzamanla seçeneğini deneyin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

quote:

hayir yedegi aldim ama boyle bir sey yapmadim :( gitti mi yani her sey donusu yok mudur.???

Sol taraftaki uygulamalar sekmesine tikladigin zaman, iTunes'te uygulama varmi? Yoksa nasil geri yuklesin? Ayrica sen neden uzuluyosun onu anlamadim. Oyun icindeki kayitlarindan dolayimi yoksa uygulamar satin alinma mevzusu icinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ustad ugrasma mevzusu icin yoksa haklisi bir seyler kaybetmis degilim, ucretli olanlar kayitli zaten. ama iki gun ugrasmak lazim simdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.