Şimdi Ara

6.1 JB iblacklist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aranizda tecrube eden oldu ise 6.1 JB ile iblacklist calisiyor mu? bu benim icin gercekten onemli jb yapan birisi kendisi kullanmasa bile benim icin denerse minnettar olurum. simdiden tesekkurler.

• çalışıyor.repo.hackyouriphone.org reposundan indirin
  • ben yapamadım
  • iblackliste gerek yokki.. calısmıyorsa bence aynı işi daha iyi şartlarda gören 360Mobilesafe kullanılabilir.
  • 360Mobilesafe sorunsuz çalışıyor gerçekten. Birde bunu dene derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xsellize reposundaki calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar tesekkur ederim su 360i deneyecegim. benim icin gercekten kritik ip5 almayi aklimdan bile gecirmedim JB yok iblacklist kullanamayacagim diye :))
  • arkadaslar şunun ayarları nasıl yapılıyor kullanan birisi varsa bana bir anlatsın allah rızası için. Ben kullanıyorum, telefon çalıyor gibi görünüyor karşı tarafa fakat arama kaydını tutmuyor, mesaj da aynı şekilde. mesaj gelir gelmez mesajı siliyor sonra ben göremiyorum. View history var orada hiç kayıt tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClaweRa

iblackliste gerek yokki.. calısmıyorsa bence aynı işi daha iyi şartlarda gören 360Mobilesafe kullanılabilir.

bunu ben de bir deneyeyim. iblacklist telefonumun sık sık safe moda geçmesine sebep oldu ve sildim.
  • 6.1.1 kullaniyorum iblacklist saglikli bir sekilde calisiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.