6 tane cd alıyor ve değiştirebiliyor olması lazım hiç kullanmadım.
evet 6tane cd nin ayrı ayrı yeri var siz teybinizden cd1 komutu verince 1.cd yi oraya takıyor cd 2 deyincede 1.yi çıkarıp 2.yi takıyor.
ama 12liyi hiç görmedim.
birinde 6 diğerinde 12 tane alıyor içine o kadar başka ne olabilirki.
hmm teşekkürler
bunlar genelde mp3leri çalamadığı için benim için mp3 player masrafı yapmak demek.
Genelde bagaj yada koltuk altında içine 6/12 adet cd yerleştirilebilen bir kutu oluyor.bu kutu teybe bağlı. arkadaşın dediği gibi teypten cd leri değiştirebiliyorsunuz. tek sıkıntıları mp3 leri okuyamamaları. ama sanırım bazı operasyonlarla dönüşüm yapılabiliyormuş.
bagajdan mı değiştiriliyor
megane II deki ön konsoldaydı oldukça baya kullanışlıydı ama mp3 okumuyo maalesef
Bizim arabada 11'lisi vardı. Değiştir allah değiştir.
Opellerde şöyle;
Cd çaların tek cd girişi var. Eğer 6lı cd çalarsa 6 adet cd'yi arka arkaya içine koyabiliyorsunuz. Her cdnin ismi ekrandaki ana menüde gözüküyor.
Örneğin;
1-Murat Boz 2-Tarkan 3-Gülben Ergen 4-Hasan 5-Hüseyin 6-Kazım
İstediğiniz sanatçıyı veya cdyi seçiyorsunuz ve o cd çalmaya başlıyor. Cd çalardan herhangi bir cdyi çıkaracağınız zaman numarasını seçip o cdyi çıkarabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
Opellerde şöyle;
Cd çaların tek cd girişi var. Eğer 6lı cd çalarsa 6 adet cd'yi arka arkaya içine koyabiliyorsunuz. Her cdnin ismi ekrandaki ana menüde gözüküyor.
Örneğin;
1-Murat Boz 2-Tarkan 3-Gülben Ergen 4-Hasan 5-Hüseyin 6-Kazım
İstediğiniz sanatçıyı veya cdyi seçiyorsunuz ve o cd çalmaya başlıyor. Cd çalardan herhangi bir cdyi çıkaracağınız zaman numarasını seçip o cdyi çıkarabiliyorsunuz.
allaaahh listeye bak
popo müzik compilation
Eski bir olay aslında. USB ve iPod girişleri geldi geleli kullanımı gereksiz bir hal aldı. CD Changer olarak geçer adı. 6 tane Track CD sini ya da 12 bagajdaki CD Changer'a koyarsınız teypten değiştirip dinlersiniz. Bence en bi güzeli dahili hafızalı olanlar artık
Örnekteki Pug 307 nin 5'lısı .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme