Şimdi Ara

6.seneye kalmak isteyenler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar birçok talihsizlik yaşadım 28 yaşındayım çeşitli nedenlerden dolayı hedeflerime ulaşamadım üniversiteye girdim ingilizce mahvetti derslerden kaldım en sonunda bıraktım iktisatı ve hukuk için geçen sene hazırlanmaya başladım üniversite sınavlarına ygs 5 de 23 bin LYS de harika geçti 7 ve 8 bin civarına çekip hukuk yazacağım hedefime adım adım olsada ulaştım pes etmedim azimle başardım inanın eğer sevdiğin meslekse 5 10 yıl önemli değil o iradeyi ortaya koyun başarın herkese başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreca274 -- 29 Haziran 2015; 0:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YArkadaslar 4 senedir sinava giriyorum iki sene hukuka puanim yetmesine karsin obp kırıldığı icin gidemedim il disi oldugu icin sosyal hizmeti 2 senw sonra biraktum.Sizce bu sene pdr veya zihinsel engelliler mi yazip gitmeliyim.yoksa 5. Seneye kalip hukuka mi.bi yardim.not bu sene obp
    kirilmasa yine hukuk gelecektu

• tebrikler hocam ama unutma 28-29 yasında başlıcan mesleğe bu biraz mutsuzluk yaşatmazmı ?
  • askerliği yaptın mı? okul bitmeden askere alırlar dikkat et.
  • Bedelli yaptım sıkıntı yok :)

• okannakookan O kullanıcısına yanıt
    sosyal hizmet nasıl bölüm hocam?
  • Ben kendime umutsuz vaka diyodum,valla helal olsun size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedelli nasıl yaptın kardeş 28. yaş değil miydi? o zaman 35 yaşında başlayacan demektir bu mesleğe :d
  • Geç olsun güç olmasın yaşa takılmıyorum arkadaşlar benim 6.kez girişim dedim her sene girmedim zaten

• Hocam Ciddi mi bu,ben 2.seneye cok diyorum helal

• bedelli nasıl oldu
  • foreca274 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçmiş konularına baktım da 3.seneye kalacam problemlere başladım falan yazmışsın.trollüyon mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun takdir ettim :)

• Bizim horoz yeni yeni oterken sen sinava hazirlaniyodun helal olsun

• Hesap ortak arkadaşlarım mesaj atmış olabilir

• ADAM TROLL. BEDELLİ İÇİN EN AZ 28 YAŞ LAZIM BU DURUMDA BU ARKADAŞIN 6 YIL OKUMAMASI İMKANSIZ. ADAM TROLL KONU KILIT
  • foreca274 kullanıcısına yanıt
    Sevdiğim meslekse 5-10 yıl önemli değil nedir ya . Sen 6 sene kaybetmişsin hayat meslek sahibi olup onda başarılı olmak değil.Hayatının en verimli yıllarını ders çalışarak çürütmüşsün.
  • Ben de çok zorluk çektim 4 kere sınava girdim tip için iyi bi anadolu lisesi mezunuyum ama talihsizlik işte sonunda mimarlik yazdım ama mutlu degilim bu yıl yariyilda ingilizce muaf oldum kırık obp puaniyla girdim sınava olmayacağını bile bile şimdi hedefim için ugrasmalimiyim yoksa artık gitmelimiyim bilmiyorum 22 yasindayim

• ben 3. kez gireceğim diye utanıyorum valla
  • Bana böyle trollerle gelin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.