Şimdi Ara

6 Silindir LPG Montaj Marka Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000cc 140hp V6 motorlu Nissan Maxima aracıma LPG kiti taktırmak istiyorum.

Uygun fiyatlı, kaliteli bir marka araştırmasındayım..

Yardımlarınızı rica ederim.

Saygılar

• Güncel..

Daha önce Maxima aracına LPG taktıran arkadaşlar, deneyimlerini paylaşır ise memnun olurum.
  • Merhaba,

Size tavsiyem,
    Her aracın montajında olduğu gibi mutlaka tecrübeli ve TSE belgesi olan bir serviste dönüşüm yapılmalıdır. Özellikle 6 ve 8 silindirli araçlarda tecrübe ve montaj kalitesi dahada ön plana çıkar.
    Bana hangi ilde olduğunuzu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla,

quote:

Orijinalden alıntı: manager79

2000cc 140hp V6 motorlu Nissan Maxima aracıma LPG kiti taktırmak istiyorum.

Saygılar
  • quote:

Saygılar

SAYIN MANAGER79;

Aracınızın manifolt yapısı hatalı montaja açık bir araba.Her ne kadar kaliteli bir ürün ve de uygun bir fiyat arayışı içinde olsanız da bu araçta muhakkak tecrübeli bir montajcıyı tercih edin.Ürünümüz olan BRC hakkında bilgi almak ister iseniz burdayız.selamlar...
  • valla kardeş brc de olabilir prinsde geri kalanı boşver gitsin ya.

• serkan bu ikisi dışında montajınız var mı
  • arkadaşkar bizde 97 model otomatik maxima qx v6 aldık. 3 ay önce lpg montajı yapılmış ruhsata işlenmiş ve muayenesi yapılmış.

montajda hata olursa ne oluyor? ne gibi bir hata yapılıyorki ?
  • quote:

Saygılar

6 Silindir LPG Montaj Marka Önerisi
  • Bizde de aynı araçtan var. BRC taktırdık. Bu araçlara kaliteli bir kit taktırın. Benim araştırmalarım sonucu BRC, Prins ya da Teleflex olabilir.
    Maxima'lara Atiker taktırıp sorunsuz kullananları da biliyorum. Kaliteli montajda, en az marka kadar önemli.
  • konuyu hortlattım ancak ben de aynı durumdayım. Güncel olarak hem kaliteli hem uygun, 6 silindirli aracla en iyi verimi elde etmem için ne takmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bende de 6 silindir var ve Lpg dönüşümü düşünüyorum. Prins kalite olarak ağır basıyo ama 3000 TL istiyolar. Biraz tuzlu geldi :S
  • BRC Plug and Drive kiti aracınızda mükemmel uyum sağlar.Yetkili servislerimizde gönül rahatlığıyla BRC dönüşümü yaptırabilirsiniz.Aklınıza takılan konularda lütfen bize yazınız.Selamlar...
  • Selam arkadaşlar ben aracıma autogas italia taktırdım mavi otogaz şaşmazda 2006 mercedes e320 6 silindirli çok memnunum yakıttan performanstan cihazın montaj fiyatı hem uygun hemde orjinal italyan firma zaten türkiye dağıtıcısı öneriririm pişman olmazsınız telefon numarası 278 45 50 özcan bey veya mehmet bey var orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.