Şimdi Ara

6 tekrarla ağırlık artırma olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ve saygılar arkidişler kollar ve bacaklar ben de çöpmatikasyon pozisyonunda çok şükür beslenmem dinlenmem yerinde 3-4 ayda gelişme kaydettim ama ağırlık artırınca 8-10-12 tekrar yapabilemiyorum imdi bu durumda ağırlıkları artırdığında 6 tekrar yapsam oluğmu ki 6 tekrar ve fazla ağırlıkla gelişme kaydedebilirim miyim ki?Kol ve bacağı kalınlaştıramazsam evlenamaem zira kendime güvenim hiç yok 42 yasındayım işimde var tipim de öyle kayık sal sandal değil kısa kol giymek gömlek giymek aalttan içlik giymemek kardiyo harici göbeği eritip karın sıkılaştırmak istiyoyum gücüm yok sabrım çok sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum bana ne tasfiye edersiniz ababa a dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulaguhan44 -- 24 Aralık 2018; 14:16:24 >

• Yeterki ağırlık arttır az tekrar yapsanda gelişirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafiften basla 12 10 8 6 git. Mesela dumbell ile 5kg 7kg 10kg 12kg git, 40sn dienmeyi gecirme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az tekrar ile yogun olan 1 saatlik antreman hacim kazandirir. Dogru beslenme ile tabi.

Gobek eritmek istiyorsan once kalori acigi ile bol kardiyo yapmam lazim.

Hem hacim almak hem yag yakmak cok zor ve iki seneden kisa surede bu amaca ulasmayi bekleme.

Surem kisitli bekleyemem diyorsan bir diyetisyen, birebir seni antre edecek dogru hocayi, onun verecegi suplament ve diger destekleri alman lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük kas grublarında 8 altına düşme derim 4 set yapsan 5 yada ideal.
    küçüklerde 3-4 set agır giriyorsan 6 tekrar ideal olabilir ama son harekette hafif gir 12-15 yap izole hareketlerde ozellıkle cok tekrar yapabılırsın şekil vermesi için kaslara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.