Şimdi Ara

60.000TL'ye Golf mü Fiesta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ilk aracım olacak. Maksimum 60.000TL bütçem var. 1-2 yıl sonra olur da satarsam zarar ettirmeyecek, yakıtı ve parçası uygun bir araç istiyorum. Golf ve fiestaları beğeniyorum fakat teknik anlamda çok bilgi sahibi değilim. Elimdeki para ile alabileceğim en mantıklı araç hangisi olur? 60.000'in altında şu araç var derseniz onları da değerlendirmek isterim. Mesela 60'a mantıklı bir araç yoktur, 45'e çok daha mantıklı bir araç vardır, onu değerlendiririm. Kesin şu olur bu olur diye sınırlarım yok. Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Yanlış bir karar verip pişmanlık yaşamak istemem, bu yüzden tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk araban olacağı için kıl durumdasın ama alışacaksın zamanla benim arabam 35bin de 4 yaşında ama benim de sürttüğüm oldu hanımında sürttüğü oldu gelip bize sürtenler oldu vuranlar oldu. Ama Allah korusun ön ve arka tampon arka difüzör taraflarından yani plastik malzemelerinde. Bunlarda hiç bir şey sayılmaz. Nereler boyalı dediğim gibi plastik malzemelerde ise sıkıntı yapma. Metal kısım ana gövde dediğim yerde varsa yanaşma tabi.

Metal aksamda sıkıntı olmasın. Trameri 3-5 bin şey değil, aracımın her bakımını serviste yaptırdım. Servis kötü hafif ezilmiş bir çamurluğu bile sıfırıyla değiştiriyor. 2016'da 3bin yazmışlar şimdi 5 bin. Diğerlerinin durumunu bilemeceğim.

Şöyle param olsaydı size satardım bende focus alırdım abisini ama bineceğim en lüks araba Fiestanın bu dolusu olacak heralde.

60000 değer mi dediğin fiesta'nın sıfırı 130000 TL :) 65000 TL'ye aldığım araç 4 yılda 2 katı zamlandı.

Ayrıca fiestanın malzemeleri her yerde var çok kullanıcısı var arabanı çok şekil yapabilirsin :)

Bu da benim ufaklık ;
  • Punto 2011 evo olabilir 1.4 benzinli

• O fiyatlara temiz golf bulmak çok zor. Fiesta tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta

• Golf 6 lar ortalama 65 bin tl
    bende düşünüyorum bu ara bu aracı
    Fiestayı clio polotu bu bütçe aralıgında bende düşündüm ama c sınıfından b sınıfına düşürmemekte karar kıldım en son

• Fiestada hangi modele ve yıla bakmam gerekir peki? Bir de hyundai i20 gözüme çarptı o nasıl araçtır?

• Titanium fiesta

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Titanyum var titanyum x var kaç motor ve hangi model/yıla bakmalıyım?

• 2013 1.5 TDCi Fiesta Titanium veya Titanium X mantıklı olacaktır.
    keza o paralara temiz golf almaya kalksan 2005 modelleri falan bulabilirsin diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfawise

Titanyum var titanyum x var kaç motor ve hangi model/yıla bakmalıyım?
    2013 sonrası titanium bak. X daha pahalıdır.
    1.5 tdci idealdir

• düşük km boş paket ve yeni araçlar çabuk satılır
    benim tavsiyem B yerine C segmenti araç almanızdır megane dci ceed-i30 crdi focus 308 gibi araçlara bakmanız sürerken keyif almanız
  • Hiçbiri. Yazdıklarınıza istinaden Toyota Auris'i tek geçerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokolik71 -- 23 Temmuz 2019; 9:11:49 >
  • Ben de size Toyota Auris tavsiye ederim her bakımdan. Bi inceleyin isterseniz

• Genç olduğuna göre hafif hasarlı bir 2011 scirocco fena olmaz. Warex falan takma ama kafa ütülüyorsunuz.
  • 60.000 için fiesta gayet iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daseg

Ben de size Toyota Auris tavsiye ederim her bakımdan. Bi inceleyin isterseniz
    Konforu nasıl?
    Kronik sıkıntısı var mı?

• Golf için bütçeniz az, Fiesta için uygun bulunabilir ; 4 yaşında çok güzel bir fiestam var dizel titanium x tavsiye ederim.
  • Vay babam vay.

2005 senesinde sifir km passatlar 45.000 liraydi. Simdi ise 60.000 tl ye 2. el fiesta oneriyorlar.

Vay babam vay.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Kafam çok karıştı, fiestaya çok sıcağım ancak 60.000'e değer mi bilemedim. Çok temiz birşey denk gelse bu kadar kararsız kalmam fakat sahibindende baktıklarım hep tramerli, boyalı, değişenli araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfawise

Kafam çok karıştı, fiestaya çok sıcağım ancak 60.000'e değer mi bilemedim. Çok temiz birşey denk gelse bu kadar kararsız kalmam fakat sahibindende baktıklarım hep tramerli, boyalı, değişenli araçlar.
    İlk araban olacağı için kıl durumdasın ama alışacaksın zamanla benim arabam 35bin de 4 yaşında ama benim de sürttüğüm oldu hanımında sürttüğü oldu gelip bize sürtenler oldu vuranlar oldu. Ama Allah korusun ön ve arka tampon arka difüzör taraflarından yani plastik malzemelerinde. Bunlarda hiç bir şey sayılmaz. Nereler boyalı dediğim gibi plastik malzemelerde ise sıkıntı yapma. Metal kısım ana gövde dediğim yerde varsa yanaşma tabi.

Metal aksamda sıkıntı olmasın. Trameri 3-5 bin şey değil, aracımın her bakımını serviste yaptırdım. Servis kötü hafif ezilmiş bir çamurluğu bile sıfırıyla değiştiriyor. 2016'da 3bin yazmışlar şimdi 5 bin. Diğerlerinin durumunu bilemeceğim.

Şöyle param olsaydı size satardım bende focus alırdım abisini ama bineceğim en lüks araba Fiestanın bu dolusu olacak heralde.

60000 değer mi dediğin fiesta'nın sıfırı 130000 TL :) 65000 TL'ye aldığım araç 4 yılda 2 katı zamlandı.

Ayrıca fiestanın malzemeleri her yerde var çok kullanıcısı var arabanı çok şekil yapabilirsin :)

Bu da benim ufaklık ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 23 Temmuz 2019; 11:8:9 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.