Şimdi Ara

60-70 bin TL araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yılda 15 bin km yol yapıyoruz ama bunun 10 bin km yakını şehir dısı oluyor. şu an kullandıgımız 2007 model opel corsa 1.3 CDTI (bekarlıktan kalma).
    tabi aile buyudu ve şehirler arası yolculuklar artık CORSA ile zor oluyor hem bagaj hem de yolda epey yoruyor.

aralık 2012 veya ocak 2013 gibi arac almayı planlıyorum.
    1.4 TSİ DSG confortline PASSAT alalım diye dusunuyorum, 0 km yada 1 yaşında, zaten passat forumunu epeydir takip ediyorum.
    araştırma yapılırken passat yerine SUPERB, MONDEO, JETTA ve ACCORD araçlarını da tavsiye ediyorlar.
    aldıgım aracı ortlama 5 yıl kullanmayı dusunuyorum.

araçda istedigim ozellikler :
    conforlu olsun,
    bagaj hacmi iyi olsun
    dizel veya tup taktırmayacak kadar ideal yakan benzinli
    otomatik vites ama manuel de tavsiyeniz olursa ekleyin lütfen.

bunların dışında benzer fiyatlarda olan TIGUAN, CRV ve SPORTAGE SUV lerine baktım fakat sedan araç daha cazip geldi, fikirlerinizi bekliyorum.
    aradıgım ozellikler bunlar fikirleriniz düşünceleriniz benim için onemli.
    şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.

• Uzun yolda konfor icin suv düşünmeyin derim ilk olarak..

İnsignia olabilir 1.4 turbo 3-4 opsiyonlu 65 bine güzel bir araç şekillendirmek mümkün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Uzun yolda konfor icin suv düşünmeyin derim ilk olarak..

İnsignia olabilir 1.4 turbo 3-4 opsiyonlu 65 bine güzel bir araç şekillendirmek mümkün..
    yeni avensis elegant extra 61.900tl liste fiyatı çokta güzel araç, en azından ileride turboyu ele alma şüpheniz olmayacak. ben hala ısınamadım küçücük beslemeli motorla gavur ölüsü gibi ağır aracı kaldırmaya çalışmanın mantığını..

yakıtı düşürüp besledikçe aracı, motor ömrü onunla ters orantılı azalışa geçiyor..
  • quote:

+1906
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean Boswell

quote:

+1906

Alıntıları Göster
    oncelikle çok teşekkürler ilgi ve msjlarınız için.
    insignia ve avensis dusunmuyordum.
    insignia ve avensis passata gore daha mı konforlu? passat bunlardan en az yakanı ve daha konforlu diye biliyordum yanlış mı biliyormusum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: garpuz21

insignia ve avensis passata gore daha mı konforlu? passat bunlardan en az yakanı ve daha konforlu diye biliyordum yanlış mı biliyormusum acaba?

Alıntıları Göster
    Passat 1.4 tsi-dsg bluemotoin içlerinde en az yakanıdır bence tercihiniz bu yönde olur...Avensis için kesin tüp şart olurdu zaten...Benim ikinci tercihim mondeo olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Passat 1.4 tsi-dsg bluemotoin içlerinde en az yakanıdır bence tercihiniz bu yönde olur...Avensis için kesin tüp şart olurdu zaten...Benim ikinci tercihim mondeo olurdu...

Alıntıları Göster
    jetta dersem taşlarlar

superb

• quote:

Orijinalden alıntı: hattap33

quote:

Orijinalden alıntı: garpuz21

yanlıs biliyorsunuz opel insignia daha az yakar ve 1.4 122 ps mi 160 ps mi düsünüyorsunuz

1.4 TSİ 122 DSG düşünüyorum.

manuel vites bir sure sonra iyice yoruyor. gaz, debriyaj, vites vs malum türkiyede surekli yol çalışması ve yollarda bir kamyonun arkasına veya trafige takıldın mı ayaklara kramp giriyor, o yuzden otomatik vites düşünüyorum.

Jetta comfortline ile test surusu yaptım ama işçilik,confor ve koltuklar passatta çok daha iyi kaliteli.

tavsiyelerinizi bekliyorum, özellikle bu araçları kullananlar arkadaşlardan yorum bekliyorum.
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: silientt1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tabiki Passat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Tabiki Passat

passat mı gir teknik özelliklerine bak passat 0-100 = 10.5 sn jetta 0-100= 9.1

Ee 0-100verilerine goremi arac sececegiz artik?
  • quote:

quote:

quote:

Tabiki Passat

Alıntıları Göster
    122lik dsg passat bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

122lik dsg passat bence.

Alıntıları Göster
    Avensis bakmayı unutmayın. Oldukça dolu ve fiyatıda iyi.
  • O zaman passat alın madem otm vites mühim ama garantiyi 4 yıla uzattırin dsgyi kapsıyorsa..
  • quote:

O zaman passat alın madem otm vites mühim ama garantiyi 4 yıla uzattırin dsgyi kapsıyorsa..
    Merhabalar
    msjlardan dolayı herkese teşekkürler.
    avensise gitmiştim daha önce galirede bakmıstım, tup taktırmak gerekiyor yakıt olayı için, dizeli epey pahalı cunku, tüp olayına da şimdilik pek sıcak bakmıyorum.

ilk etapta jetta da baya ısrar etmiştim pazarlıga oturdum hatta fakat passatın daha conforlu oldugunu gorunce jetta dan vazgectim hemde passat bir ust modeli. DSG ye ekstra sigorta/garanti yapılıyor diye soylemişlerdi aqlırsam oyle dusunuyorum.
    ayrıca 0-100 km 10 sn benim için uygun bir rakam.

ama avensise tekrar bakacagım tavsiyeniz için teşekkürler.

Forumdaki yorumlara gore kimse SUV tavsiye etmiyor, sedan araç ile yolumuza devam edecez inşallah.

aklıma takılan soru şu aslında passat 1.4 TSI DSG confortline 72-75 bin TL yi hak eden bir araç mı? ben bu soruda takılıp kalıyorum bu da beni diğer araç seçeneklerine itiyor.

ilginize çok teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

+1906

+1907
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki Passat

performans degil mi bu o zaman git konforlu arac olsun performans kötü böyle bi mantık yok ayrıca jettayla passatın farkı yok ve jetta highline en dolu paketi sunuyor hersey aynı passatı alırsan sacmalık olur

OK

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki Passat

performans degil mi bu o zaman git konforlu arac olsun performans kötü böyle bi mantık yok ayrıca jettayla passatın farkı yok ve jetta highline en dolu paketi sunuyor hersey aynı passatı alırsan sacmalık olur

OK

Alıntıları Göster
    Jettayı bir kere o listeden çıkar.
    60 70 bin C sınıfı arabaya bağlanmaz.
    Avensis ve insignia güzel modeller.
    Passat 2. el ve motor performansında çok iyi,insignia tasarımda,avensis ise sorunsuzluk ve servis performansında.
    TErcihini buna göre belirlersen daha kolay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: brky71

yeni avensis elegant extra 61.900tl liste fiyatı çokta güzel araç, en azından ileride turboyu ele alma şüpheniz olmayacak. ben hala ısınamadım küçücük beslemeli motorla gavur ölüsü gibi ağır aracı kaldırmaya çalışmanın mantığını..

yakıtı düşürüp besledikçe aracı, motor ömrü onunla ters orantılı azalışa geçiyor..

Ayak ustu 59000TL fiyat verdiler. Pazarlikla daha da dusebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

quote:

Alıntıları Göster
    Passat doğru tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

enaz 10 yılda binilir öyle araca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.