Şimdi Ara

60 TL Ugreen CAT7 Flat Ethernet Kablosu 5m (10Gbps) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
10
Favori
6.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    telefonları aynı kişiden yurtdışı aldıysanız, bu sorun olması muhtemel..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Gigabit bağlantı için CAT5e veya CAT6 kablo kullanılır ancak bu konuda bir uyarı yapmak istiyorum.

Gigabit hız için aldığınız kabloların CAT5e veya CAT6 olması yeterli değil. Kablo içindeki pinlerin kalınlığı da önemlidir.

UTP kablolar içindeki kabloların kalınlığı AWG ile ölçülür ve değer küçüldükçe kablo kalınlığı artar.

CAT5e kablonun kalınlığı standartta minimum 26AWG, CAT6 nın 24 AWG dir.

Piyasada 26-27 AWG CAT6 kablolar satılmaktadır ve CAT6 ismine bakılarak aldanılmaktadır. Bu aldatmacalara kanmayınız.

CAT6 kablo alırken mutlaka 24AWG (Bulabilirseniz 23AWG) olduğunu kontrol ediniz. Ucuz satılan kablolar genelde standart dışı 26-27 AWG dir.
  • Digitus marka da alabilirsiniz alman malı diye hatırlıyorum. 30 metre cat5e kablom var iki evin arasında kullanıyorum 0 kayıp netperf ile yaptığım testte 99mbit çıkıyor gayet iyi yani

Not:Site ile alakam yok buradan almıştım fiyatı uygundu. belki daha uygun bulabilirsiniz araştırın derim.

www.netsiparis.com
    Patch Kablolar kategorisindeki Digitus markalı ürünler - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    https://www.netsiparis.com/patch-kablolar?m=164&f=7796

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hocam kablo kalitesi nasıl? Kolay eziliyor vs. yazmışlar. Ben halının altından geçireceğim sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

Hocam kablo kalitesi nasıl? Kolay eziliyor vs. yazmışlar. Ben halının altından geçireceğim sorun olur mu?
    Gayet iyi herhangi bir sorun yok. Kablo dediğin şey sabitlenmesi gereken birşey zaten. Neden ezilsin.
  • kablo şık ve malzemesi çok iyi

60 TL Ugreen CAT7 Flat Ethernet Kablosu 5m (10Gbps)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Eylül 2020; 19:0:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.