Şimdi Ara

60 tyt sınava kadar 90'a çekilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçeden ortalama 30 civarı net, matematikten 15 civarı fen ve sosyalden de 15 civarı yapıyorum. Kendimce eksiklerim :

• problemlerim zayıf
    • dil bilgisinde unuttuğum yerler olduğu için soru kaçırıyorum ( 30 net dışında kalan hataların çoğunluğu dil bilgisinden )
    • fendeki eksik veya unuttuğum konular oldugu için fene bakmaktan sosyale bakamıyorum.
    • pkob gibi mat konularında biraz sıkıntı yaşıyorum

bunları halletsem en az 80+ olur gibime geliyor. Sınava kadar bunlar halledilebilir mi sizce

• matrix066 m kullanıcısına yanıt
    M matrix066 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: matrix066

bana sorarsan halledemessin ama sen bilirsin hallederim diyosan halledersin deneyip görmek lazım

"halledemezsin" yazmayı beceremeyen adamlardan görüş bekleyeceğine çalışırsan çok rahat yaparsın

• problem + geometri çalışıp fen kasarsan evet

• bana sorarsan halledemessin ama sen bilirsin hallederim diyosan halledersin deneyip görmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: thevictorious

problem + geometri çalışıp fen kasarsan evet

tesekkurler hocam. Bir yandan da şu sınavlar bittikten sonra 11'i seriden tekrarlamayı düşünüyorum. İkisini birlikte götürücem bakalım.

• quote:

bana sorarsan halledemessin ama sen bilirsin hallederim diyosan halledersin deneyip görmek lazım

Hocam şurada 3.5 ay kaldı zaten elimden geleni yapıp o netlere ulaşmaya çalışıcam olmazsa bile seneye mezuna kalırsam bana kar olarak kalacak

• morrthal kullanıcısına yanıt

yani demek istedigim senın kapasitene baglı sakın olumsuz anlama dedigimi kapasiteni ortaya koyarsan 100 de yaparsın

• matrix066 M kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: morrthal

tesekkurler hocam. Bir yandan da şu sınavlar bittikten sonra 11'i seriden tekrarlamayı düşünüyorum. İkisini birlikte götürücem bakalım.

Alıntıları Göster

sınava 110 küsür gün var kardeşim günde 6 saat çalışsan 660 saat eder bu kadar zamanda da var ya silip süpürülür sınav

• thevictorious kullanıcısına yanıt

tesekkurler hocam calısmaya başladık bakalım neler olacak  

• quote:

Orijinalden alıntı: morrthal

tesekkurler hocam calısmaya başladık bakalım neler olacak  

naptın hacım.

• Önündeki zamana bakarsan doğru planla neden olmasın ama geçen bunca sürede 60 ta kalmışsa farklı şeyler denemelisin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"halledemezsin" yazmayı beceremeyen adamlardan görüş bekleyeceğine çalışırsan çok rahat yaparsın

• olishernandez kullanıcısına yanıt

acimadiniz mi hocam vururken  

• bu konu da pırtlanmış

• morrthal kullanıcısına yanıt

netler nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-083A15948

netler nasil

ortalama 70 arada +5 -5 oynama yapıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.