Şimdi Ara

6120 ÇIKIŞ VE FİYAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABA 6120 NIN CIKIS TARIHI VE ORTALAMA CIKIS FIYATI HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM GORUSMEK UZERE :)

• tarih konusunda bişey diyemem ama en fazla 2-3 ay içinde çıkar.yabancı sitelerde 260 euro diyor.ama bizde bin ytl civarı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 16 Mayıs 2007; 11:31:11 >
  • OZELLIKLERINE GORE 1000LIRA OLMASI NORMAL AMA YURTDISINDA 250-300EUROYSA BURDA 1000DEN AZ OLMASINI BEKLIYORUM BENDE. 2-3 AY ICINDE CIKAR İNŞ
  • türkiyeye saten telefonlar geç geliyor geldimide baya bi kazık fiyatla giriyor nerden baksan 900 ytl ye gelir
  • 6100 210 Euroydu 550 civarı geldi Türkiye'ye. 6120 de de benzer bir oran olabilir, 700-750 olur bence...
  • TAMAMDA ARKADAS DAHA AVRUPADA BILE PIYASAYA SURULMEDI DEDI NE KADAR DOGRU BILMIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: metci

TAMAMDA ARKADAS DAHA AVRUPADA BILE PIYASAYA SURULMEDI DEDI NE KADAR DOGRU BILMIYORUM

GSM Arena'da ''Coming soon'' diye belirtilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence abartılı olmamalı fiyatı max700 olmalı ancak bizimki gibi kazıkçı bir ülkede 800 den aşağıya gelmez herhalde.. 2 aya kadar da çıkar herhalde birkaç kişinin elinde vardı internette (y.d.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.