Şimdi Ara

65.000 Bandında Araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Auris ler hakkında bir fikriniz var mı? Aklım kaydı biraz ona.
  • Eski model bi 6 serisi olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SigmaTR S kullanıcısına yanıt
    Auris hakkında bilgim yok.
  • Arkadaşlar auris mi astra mı diye sorsam nasıl bir tavsiyede bulunabilirsiniz?
  • Hocam saydığın özelliklere bakarsak herkes öyle bir araç arıyor. Bence çok yeni olmasına takılma. 2012 civarı temiz, düşük km beğendiğin bir araç üzmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu sıralar piyasası nasıl bilmiyorum ama 1.6 dizel s40'lara bakabilirsiniz. Uzun yol konforu var, kaliteli, güvenli, yol tutuşta sınıfının en iyisi. 1.6 dizel motor uçup kaçmaz ama yeterli gelir. Donanım olarak dolusunu alırsanız keyifle binilecek bir araç olur.
    1.6 dizel s40'ların en büyük artı yanı ford/psa ortak motoru kullanması. Yani parça ve usta sıkıntısı da yok. Zaten manuel istiyormuşsunuz, şanzıman sıkıntısı da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 15 Kasım 2018; 19:11:43 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    s40 lar güzel fakat 2009-2010 model bulunabiliyor. Onlarında görünümü pek hoşuma gitmiyor. Aynı zamanda o kadar eskide istemiyorum. Yinede teşekkürler.
  • 2013-2014 kia ceed manuel vites dizel. hem sportif görünümlü, hem sorunsuz ve konforlu. tek olumsuz yani yakıtı, o da şehiriçi ayda 600-700km de belirgin fark yapmaz; şehirler arasında fazla yakmaz.
  • 1,6 dizel egea varsa o fiyata ona bak, hem daha yeni olur.

Astra sedanın sıfırı da 74 bin lira ikinci elde çok saçma durumda astra, sıfırından daha fazla istiyorlar.

8-9 yaşında araç almamaya çalış bence arıza çıkarma potansiyeline giriyorlar o yaşlardan sonra, öğrenciyken en sorunsuzunu bulmaya çalışmak en mantıklısı olur. Bu durumda alabildiğin en yeni aracı al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünürseniz aracim satılık ve temizdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KruGmaN kullanıcısına yanıt

Şöyle bir ilan buldum. Hoşuma da gitti açıkcası. Çokta eski değil.
  • Arkadaşlar 2015 astra 1.6 edition lpg li bulunabiliyor bu fiyatlara. Sizce alınabilirliği var mı?
    Concept Plus ve Premium donanımları tavsiye ederim.

Aslında kendime de araç bakıyorum ve Ceed dizel otomatik kendim için de düşündüğümden tavsiye ettim. 2.elde uygun fiyatlar pek yazılmadığı için satışlar yavaşladı son dönemde, 6 ay önce 67-68 bin tl olan araçlara şu anda 78-80 bin tl isteniyor. Fiyatlarda bir miktar "köpük" var.

Kısacası uygun fiyatlı ve temiz bir araç bulursanız alınacak donanımlı bir araçtır bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SigmaTR

Performans olarak pek iyi olmadığını duymuştum. Siz memnun musunuz performans açısından?
    Kardeş 1.6 astra ile performans farkı yok. Auris 6 ileri şehir içi ara hızlanmaları astra 1.6 ya nazaran daha iyi.Hem daha sportif ve daha iyi özellikleri var edition donanımına göre. Mesela auris te arka lambalar led. dijital klima da var.gece çok güzel bi görüntü oluyor tavsiye ederim. LPG ye de gayet uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RatedR7 -- 15 Kasım 2018; 20:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KruGmaN kullanıcısına yanıt
    Evet o paraya göre donanımı çok iyi özellikle. Cam tavan vb. çok iyi donanımlar.

• Arkadaşlar mk3 focus hakkında ne düşünüyorsunuz. Bulunabilirse bu fiyata yakıt anlamında çok üzer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SigmaTR

Arkadaşlar 2015 astra 1.6 edition lpg li bulunabiliyor bu fiyatlara. Sizce alınabilirliği var mı?
    Sıfırı 74 bin, yakında 4 yaşında olacak araç için çok fazla 65bin. Astra piyasası tam oturmadı liste fiyatları ile bayi fiyatları arasında ki farktan dolayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.