Şimdi Ara

650 tlye kulaklik oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 650 tlye beats solo hd almayi dusunuyorum.Baska bir kulaklik onerisi olan varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya az kullanilmis HD650 alirdim ben olsaydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaviorSoldier

650 tlye beats solo hd almayi dusunuyorum.Baska bir kulaklik onerisi olan varmi ?

oha diyorum normalde 200 dolar ürün bir ipod touch parası onu geçtim d%r da 550tl miydi öyle birşeydi sizin alacağınız altın kaplama filan mı? birde solo hdyi pek önermiyorlar
  • O yurtdisindan geliyor.Onun sahte olma ihtimalide var.Ben guvendigim yerden alirim ayrics iphone 5 imde var ikisinin uyumu iyi olacaktir

• quote:

O yurtdisindan geliyor.Onun sahte olma ihtimalide var.Ben guvendigim yerden alirim ayrics iphone 5 imde var ikisinin uyumu iyi olacaktir

iphone 5 mi ? 3300 tl verdinmi ona ? adam zengin beyler.....Solo hd yi al ozaman sen 650 tl ye.Ya da beats executive i de bekleyebilirsin.

• 2800 e golddan aldim.Solo hd dusunuyorum paran var ama pro , detox gibi modeller kaba duruyor gozumde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

O paraya az kullanilmis HD650 alirdim ben olsaydim.

Geçenlerde o paraya techno-fi de satıldı sıfır gibi kutulu çizik yok. Ah o zaman param olsaydı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2800 e golddan aldim.Solo hd dusunuyorum paran var ama pro , detox gibi modeller kaba duruyor gozumde

Öyle bir telefona o kadar para veriyorsan Beats tam sana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

2800 e golddan aldim.Solo hd dusunuyorum paran var ama pro , detox gibi modeller kaba duruyor gozumde

Öyle bir telefona o kadar para veriyorsan Beats tam sana göre.

+1

• ederlerinin yarısı kadar olan biri telefon biri kulaklık bence de iphone 5 le uyumlu olur beats
  • Beats alan kişi müzik dinlemek için değil hava atmak için alıyordur.

• Bir kere zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca size ne ki adam kullanıcak kulaklığı parası varki alıyor. Artık şu beats alanlara karşı cephe almayı bırakın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Bir kere zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca size ne ki adam kullanıcak kulaklığı parası varki alıyor. Artık şu beats alanlara karşı cephe almayı bırakın :)

Asla cephe almak gibi bir dusuncemiz yok.
    Sadece tavsiye veriyoruz. Sonucta dinleyecek olan onlar, biz degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 30 Ekim 2012; 14:17:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Bir kere zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca size ne ki adam kullanıcak kulaklığı parası varki alıyor. Artık şu beats alanlara karşı cephe almayı bırakın :)

Asla cephe almak gibi bir dusuncemiz yok.
    Sadece tavsiye veriyoruz. Sonucta dinleyecek olan onlar, biz degil.

Hocam ama biryerde beats lafı geçince hem ortalığı velveleye veriyorlar. Ya da beats studio nun özelliklerini hakkında bilgi verir misiniz deniyor. Adamın teki çıkıp değmez o para Akg bilmem ne al senheiser al falan filan neyse amacım kimseyi kırmak değil yanlış anlaşılmayalımda :)
  • Yahu bu ne arkadaş, bir ton sorgu sual adama. Tavsiye verin verecekseniz adamın cebini sorgulamayın...

Evet Monster beats amacını aştı artık, kulaklıktan çok aksesuarmış gibi kullanılıyor. Bu demek değildir ki her alan kişi bunu bu sebeple kullanacak.
  • merhaba,
    dün tüneldeydim ve aklımda usb ses kartı ve kulaklık almak vardı.
    her ikisini de birçok dükkan gezdikten sonra almış oldum. işinize yarar diye paylaşıyorum: ses kartı tri capture roland aldım (340 lira civarı). kulaklıkta ise seçimim indirime giren beyerdynamics dt 770 pro ( 80ohm) oldu. ( 540 lira). evde dün dinledim ve flat olsa da her tarz müziği yeniden dinleyeceğiniz tatta bir keyif veriyor.
    bilginize...
  • Nedenini arkadaş yukarıda da bahsetmiş. Marka Beats Audio değil de Beats Fashion olsa çok daha mantıklı olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.