Şimdi Ara

66 TL - SANDISK ULTRA FLAIR™ USB 3.0 FLASH SÜRÜCÜ - SDCZ73-064G-A46

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SANDISK ULTRA FLAIR™ USB 3.0 FLASH SÜRÜCÜ -
    SDCZ73-064G-A46
    trendyol.com
    Sandisk5 Ultra Flair 64GB USB 3.0 Metal USB Bellek SDCZ73-064G-G46 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/sandisk5/ultra-flair-64gb-usb-3-0-metal-usb-bellek-sdcz73-064g-g46-p-2516730
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Alacak arkadaşların aklında olsun ürün çok ısınıyor. Alıp iade etmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

Alacak arkadaşların aklında olsun ürün çok ısınıyor. Alıp iade etmiştim
    Malzeme metal olduğundan ısıyı plastige göre daha iyi iletir. Ondan dolayı olamaz mı acaba

• Pi kullanıcısına yanıt
    Isınınca genelde hızı düşüyor

• Metal flashlarda sorun çok çıkıyor bende başka bir markanın kullandım şase problemi yapıyordu metalden uzak duruyorum o yüzden

• Link kullanım kurallarına aykırı.DNS bazlı engelleme sağolsun gereksiz şeyler arka planda bilgisayarıma kayıt olmadı.

66 TL  -  SANDISK ULTRA FLAIR&amp;#8482; USB 3.0 FLASH SÜRÜCÜ -  SDCZ73-064G-A46

trendyol.com
    Sandisk5 Ultra Flair 64GB USB 3.0 Metal USB Bellek SDCZ73-064G-G46 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/sandisk5/ultra-flair-64gb-usb-3-0-metal-usb-bellek-sdcz73-064g-g46-p-2516730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Eylül 2020; 13:49:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

Alacak arkadaşların aklında olsun ürün çok ısınıyor. Alıp iade etmiştim
    Çalışması tehlikeli olan sıcaklığa gelip gelmediğini elle anlayamayız. Bu cihazlar yüksek sıcaklıklarda çalışmaya dayanacak şekilde üretiliyor. Tabi metal olduğu için plastiğe göre daha sıcak hissettirecek. Bu bir yandan iyi birsey heatsink görevi görüp cihazı soğutur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba için Sandisk'in mini boy bir flashını 4 yıl kullandım. Flashı her çıkardığımda ısısı 70 derece üzeriydi, bazen dışarı 40 derecelere yaklaşıyordu, flasha el değilemiyordu rahat 90 derecesi vardı. Bu şekilde 4 yıl kullandım bozulmadı hala taş gibi. Flashbelleklerin sıcaklığına takılmayın hiçbir şey olmaz.
  • 2 yıldır kullanıyorum, okuma/yazma hızları bir flash disk için güzel.
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    Kullanım esnasında sogumuyor sürekli sıcak. Çıkardıktan sonra soğuyan malzemeyi ne yapayım dediğiniz gibi tehlikeli değerlere çıkmıyor olabilir ama baya ısınıyor.

• Link güncellendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb3 bir diske göre okuma yazma hızı vasat. Buna iyi diyen güzel bir usb3 bellek kullanmamıştır net. Boot toollarim duruyor içinde.

• Jlozde kullanıcısına yanıt
    Benzer fiyatlara başka bir ürün tavsiye edebilirseniz onu alayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.