+7 mdyi cafede adam tekte +8 yaptı (trinayla) ama shell basacaktı aslında +7 yapcaktı
+1 ib almıstım Trınasız +7ye kadar basmıstım hiç bişey yakmadan
yoq daha neler +7 ee yalan bea
TEK SEFERDE COK BUYUK BAL ISTER IMKANSIZ +7 HIGH CLASS ITEMLERI YAKARAK YAP AMA +1 MIDDLE OLAUPTA SONRA +7 OLAN HIGH CLASS ITEMLERI DEMIYORUM
bak arkadaşım izlediğim videolarda genellikle 3 er 3 er değersizden değerliye doğru 5 sıra item yaktıktan sonra 2 taneden trina ile item yakıyordu ve istediği itemi +8 e basabiliyordu sen +7 ye basıcaksan önce bikaç high class yak sonrada 1 tane trina ile item yak derim ben, trina ile yakmadan trina ile basmak genelde çok güç + basma ile ilgili video izlemeni tavsiye ederim
beyler geçmiş olsun raptorum yandı.geçen haftada rogue dd +4 rebirth olmustu aç gözlülügüm yuzunden +5 basarken yandı AGLAMAK ISTIYORUMMMM birdaha anvilin yanından gecersem noluyumm
geçmiş olsn
geçmiş olsun ya neler yaktın ?
biz sana basma dedik sen turşuluk ettin bastın yancağı belli premıum ve onden item yakma olmazsa bayaaaaa zor upgrade
gecmis olsun
quote:
Orjinalden alıntı: dieforyou1
şansına kalmış ama bişiler yakman daha iyi olucaktır ama kesin kesin diye hiç bişi yok ben bir aksam 200 gb kazandım anvilde +8 e bir kaç sağlam item çıkardım ertesi gün 5 fp yaktım onden 4 +7 md yaktım 4 trina ile sıra ile +7 raptor +7 sherion dual ve +7 shard bastım hicbirisi olmadı önceki günse ilk bastıgım ms +7 +8 oldu kısacası şans başka bişi değil.
Ard arda ben 17 tane +6 fp basdım hiçbiri +7 geçmedi anvil şanş işidir yöntem yokdur
sen delisin ne diyim item yakmayı nasıl düşünmezsinhaaa gold pre avrdır trina ile basarsın geçebilir ama öbür türlü bayaaaaaaaaaaaaaaaa zoritem yak mutlaka
Bigün forumda dolaşırken bi arkadaşın yazdığı yazıyı okudum.Knight hayatınızdan neler götürdü ,bırakın bu oyunu fln yazmış.Bende gaza geldim.Bırakıyım bu oyunu ama önce bütün itemlerimi yakıyım dedim.Girdim oyuna,+7 fp set,3 parca +7 chitin bi de +6 ib wardı.Önce fpleri basmaya başladım.4. bastığım fp +8 oldu.Neyse dursun dedim.Sonra 5. +7 fp yandı ve 1. chitini bastım o da +8 oldu.Hem sewindim hem üzüldüm.Sonra dedim ki ibyi de bas olmazsa fpyle chitinide +9a dene bırak oyunu.Bastım ibyi +7 oldu.(Oyunu bırakçağıma daha çok bağlandım)Yani anlatmak istediğim şey trinasız da +7e item basabilirsin.Herşey şans meselesi.
güzel bi tiyo vereyim ek defanslı şeyler kırmak şansı büyük ölçüde arttırıyo oyunun mantığında baya değerli yani o 3-5m e satılan axe defans spear defans club defanslar ben baya bi yarar gördüm ha %100 mü ztn yok öyle bişiy ben faydasını gördüm sizde deneyin bi
ihtimali %30 fakat o %30 un tutma ihtimali %5
qecmiş olsun birazda şans gerekıyo
ßen +1ib basladım +7ye kadar bastım Şanslıydım
ama +6€xpentıonal Totemıc Spear Yaktıqımı ßılırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme