Şimdi Ara

7 sene sonra tekrar KO'ya dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, direkt olarak komuya girmek istiyorum uzun seneler önce başladığım Knight Online maceramı 08-09 senelerinde zorda olsa noktalamıştım.
    Çok zorluklarla saatlerce çar kasardık, Ares, Cypher, Ronark, Edana derken birçok server'de takıldım. Her server'de ne güzel 59 olduk bir ardream yaparız birde item yapalım deyip harçlıklardan kısar gb alır ardından 2 gün sonra soyulurduk, kimin soyduğu belli soysuz internet kafeci bu insanlar bizim gibi garibanların kanını emip tükürdüler senelerce.
    Ardream, Exp slotlar kxper doldu, türlü rezil yenilikler geldi oyun artık oynanmaz hale gelince mecburen bıraktık. Halbu ki oyunda güzel arkadaşlar edinmiştik, ezik bir clan bile olsa sağlam muhabbet dönüyordu, Fener'in maçlarını bile yorumlardık, kahvede muhabbet eder gibi derin sohbetler ederdik, pk'yı itemi unutun item için oyun oynamıyorduk maksat muhabbet, vakit geçirmekti. Güzel günlerdi ozamanlar. Hiç unutmam marangoz hanede 1 ay çalışıp, Dual +7 shard aldığımda sevinçten 3 gün uyuyamamıştım. +8 cleaver parası 1-2 haftalık harçlık demekti, gb haricinde oyunda emek verirdik. En son bugün eski günleri yâd etmek için Gaia'ya girdim Karus BuminKagan ismiyle bir çar açtım pek takılmadım bir arkadaşlara durumları sordum fena değil dedi belki kendisi buradadır. Şimdi ben ve arkadaşım eski KO'cu olarak başlamak niyetindeyiz, ama gb çekmek bir niyetimiz yok maksat muhabbet. Destan'ı önerirmisiniz? Yada Midgard? Midgard kaç para aylık? Yoksa premiumla mı giriyoruz? Premium ise sıkıntı değil. Slotlarda durumlar nedir Ares'te bomboş parti yok! DTS bomboş! Gaia'yı bilemiyorum onu dolaşmadım. Birde yeni pc alacağım ondan sonra başlamak gibi bir düşüncem var ne diyorsunuz?

Saygılar... Sevgiler... BuminKagan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seninle aynı durumdayız.Ben 3gün önce başladım.Senelerdir oyundan bihaberdim bildiğin unutmuş hayatımı yaşıyordum sonra içten içe özlem duydum ve kürkçü dükkanına geri döner misali tekrar başlayayım dedim.Ben Destanda başladım.Midgar aşırı kalabalık diyorlar.Ne en yenisi ne en eskisidir dedim Destanı seçtim ben.3 günde görevlerle çok rahat 59 oldum.Şuan Moradonda pazardayım.Düşünürsen Destana gelebilirsin daha kasmamışken.Humanım,Yeni PC hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 12 Kasım 2015; 1:14:33 >
  • Kalabalık olduğundan dolayı daha fazla pazar imkanı olacağından midgard tercih ettik, 800 cash alsak bronze pre ve tradeyi halledebiliyoruz heralde. Bronze Pre 716cash sms onayi 5 cash. Maksat muhabbet. Laptop mu yoksa masaustu mu alsam bilemedim. Siteleri dolasiyorum, gerci KO'nun sistem gereksinimleri fazla degil, ancak belki baska oyunlarada bakabilirim. Bilmiyorum bir pc alacagim bakiyorum.

• Güncelll

• pwp daha eğlenceli bana göre artık

myko oldko fln

osko var bide o daha iyi yeni sw gelmek üzre
  • Pvp oynamayı düşünmüyorum. Usko olsun maksat muhabbet. Midgard'ta başlarız archer olarak hem kalabalik. Ama eski kalabalik metropol ortamı yok. Umarım usko'ya dönüşler başlarda eski kalabalık geri gelir.

• Oyun oynamasına oynayanı hala var ancak herşey para olmuş durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usko bitmiş herkes ampul Başlama onun yerine home ko sw bul takıl en iyisi

• Midgard'da ampul yok. Yeni sw kontrol ettim Ko'ya bu sefer hırslı başlamıyorum maksat muhabbet. İnternetim bağlandığı gibi dalıcam içeri. Ko sadece gb çekip exp kasıp Pk'ya dalmak degil ki. Şuan gördüğüm kadarı ile illegal çok çok az bu iyi birsey. Girip bir bakın illa ki para yatırmak zorunda drgilsiniz maksat muhabbet. Burada ki muhabbetleri asla pvplerde bulamazsınız. Bu hafta sonuna ayarlayİn kendinizi gelin oynayalım, clan kurarız kafamıza göre gezeriz.

• bende senin gibi 5 sene oldu bırakalı tekrar bir dönüş yapayım dedım :) ama homeko pvp serverda başladım shelını itemini kendın cıkarıp basıyorsun lvl olayı kolay olmuş ama item yapmak kolay degıl :) bende bu tür serverlari seviyorum saatlerce paramunda kasan biri olarak artık sıkıldım orada parti bulamamaktan oncelık alıstırma olsun dıye pvp başladım bakarsın yarın öbürgün uskoya geçerim 0 dan açıp kasmak zor geliyor çalışan biri olarak söylüyorum premium alıcaksın günlerin boşa gidicek ondan dolayı pek taraftar degılım lvl kasmaya hazır karaktermi alsam diye düşünüyorum.
    Şuan 2 kişiyiz bu homekoda baya kullancısı var hoşuma gitti açıkcası, gelmek isteyen arkadaş olursa seve seve yardımcı oluruz item, görev konusunda :) uskodan korkum aldıgım pre boşa gidicek olması 1 ay ıcınde 83 olamıcaksam anlamı yok diye düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz oynayan varsa uskoda pre ile kaç günde 83 olurum ? ayrıca gündüz çalışıyorum ancak akşam 19:00 dan 00:00 a kadar oyunda kalabiliyorum bunun dısında haftasonu pazarım var :)

• Birgünde rahat 59 olursun. Yeni görevler falan var, 60'tan sonrasini bilmiyorum. Exp pre ile cok dahs hizki ilerlersin.

• Konuya damlayım büyütelim buraları ben de dönüş yapıcam 4 sene sonra tekrardan hatta eski charımla bugun europa da bdw kazandık

• Geri dönücek arkadaşlara söyleceğim oyun eskisi gibi değil biraz daha pro şekilde oynanıyor artık melee teamler mage teamler okçu teamler falan yani öyle eskisi gibi bir asas düzerim ezer geçerim gibi bir olay yok
    şuan oyunda tek sıkıntı iyi item yapmak ve güzel bir clan bulmak pk için tek başınıza çok zor artık genelde bu konuda zorlanıyor uzun süre oynamayıp geri dönenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

Geri dönücek arkadaşlara söyleceğim oyun eskisi gibi değil biraz daha pro şekilde oynanıyor artık melee teamler mage teamler okçu teamler falan yani öyle eskisi gibi bir asas düzerim ezer geçerim gibi bir olay yok
    şuan oyunda tek sıkıntı iyi item yapmak ve güzel bir clan bulmak pk için tek başınıza çok zor artık genelde bu konuda zorlanıyor uzun süre oynamayıp geri dönenler

Aynen warrior yok oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuminKaganTr

quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

Geri dönücek arkadaşlara söyleceğim oyun eskisi gibi değil biraz daha pro şekilde oynanıyor artık melee teamler mage teamler okçu teamler falan yani öyle eskisi gibi bir asas düzerim ezer geçerim gibi bir olay yok

Aynen warrior yok oyunda

yok ya okadarda değil areste gayet fazla warrior yani melee team var ama tabi yine en çok işi mageler götürüyor
  • Selamlar arkadaşlar, 7 yıl sonra oyuna başladım ancak eski tadın, eski hatıraların ve en önemlisi Knight Online'nin eskide kaldığını kısa zamanda anladım, şuan oynadığımız oyunun KO ile uzaktan yakından alakası yok maalesef ve bunun neticesinde oyunu bırakma kararı aldım. Suçu NTT game'e atmıyorum belli ki iyi şeyler için çaba sarf ediyorlar, en büyük suçlu yeni nesil oyuncular çok açık ve net söylüyorum. eminim benim gibi 2000'lerde oynayıp yıllarını bu oyunla çürütmüş olan herkes böyle düşünüyordur. Şuan da ki sözde "KO"ya sadece 1 hafta sabredebildim. Maalesef Knight Online eski hatıralarımızda kalmış, oyunun ömrünün uzun olduğu sanmıyorum bu yüzden pek umutlu değilim. Kimseye akıl vermek haddim değil ancak emeğinizi harcarken bu KO'ya değer mi diye 2 defa düşünün.

Hoşçakalın arkadaşlar

• yeniden başladım ara sıra girerim 3-5 yaratık keserim diye başladım. eskisi gibi tüm günümü geçirmeyi düşünmüyorum 1-2 saat bile sıkılmama yetiyor. arada zevkine millete sataşıyorum eski tryhardlığımı bıraktım eğlencesine oynuyorum.

• uskonun görüntüsü oyundan bezdirdi beni açıkçası.
  • eskiden okuldan kaçar kasardık ama şimdi işten kaçamıyoruz ki oynamak için geçi ben jübile mi 2009 da yaptım amma içimde de başlama hevesi var bu arada ben hesabıma bayadır girmiyorum silinmiş olabilir mi hesabım ? hiç denemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.