SLM... Bundan önce 2 tane daha metin açmıştım.. ama fikrimde sabit kalmadığımdan bidaha aççtım ve bu sefer önceki fiyatın yarısı na vereceğim ..-----60ytl----- bu işin içinde bi bit yeniği var deyip korkmayın lütfen.. çünkü bu sefer kesin satmalıyım... meslek lisesinde okuyorum ve pc ye autocad(çizim programı) yükleyeceğim... bu programla ikisi pc için ağır geldiğinden hero online yi silicem... charı itemsiz satmamın sebebi; bizim koylü biri itemleri satın aldı bunun içinde charı 60 ytl ye satıyorum... aslında char itemsiz 100 ytl den aşağı satılmaz ama exe silmek zorunda olduğum için satıcam charı... lütfen ciddi olanlar msn mi eklesinler.. 60 ytl dne aşağıda düşeceğimi sanmam.(heralde)... çünkü itemsiz fiyata 100 ytlye satılacak charı 60 ytlye satıyorum(mecburiyetten)... cusas_03@hotmail.com
takas varmı??
lütfen dikkatli oku yazdıklarımı silicem oyunu.. isterseniz 50 ytl ye de anlaşabiliriz...(durumunuz yoksa)
charı takas yapabilirim .. charınız 50 lwl olsa bile ama itemler sağlam olacak. İstemessenizde 50-60 ytl verir alırsınız..
len ben onur banadamı para ile staıyon kanka:D
sen kimsin yaw... ne onuru ben kemal deil o dünkü mesajı benim kullanıcı adımdan girdi sadece ben başkasıyım... XXinternacionalXX char ımın nick i