Şimdi Ara

76 priest ALDIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADREAM PRİEST OYNADIM BUNDAN ÖNCE İLK KEZ +70 PRİEST OYNAYACAM.

SORUM SU +8 CHİN SET DD 25 +8 İİ TAKABİLİYOR SANIRIM EMİN DEGİLİM

+3 görev kalkanı +7 ds bastım XD

+7 SMİTE ALCAM

TAKILAR KONUSUNDA YARDIM İSTİYORUM NE ALMAM LAZIM

SUAN NAKİT 30 GB WAR SATILCAK 15 20 GB LİK İTEMDE

+8 SHELL SET Mİ YAPMALIYIM SHELL GİYECEK KADAR STR GERİSİ HP PRİESTTEN ANLAYAANLAR CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM

SON OLARAK +3 GÖREV KALKANINI +6 YA BASMAK İSTİYORUM NELER YAKMALIYIM

• trina ile +5 garanti zaten +6 ya geçirirken 3-5 high class item patlat ve bas derim ayrıca bence +8 fp set yap chitin e para kaptırma fazla +8 ii alacaksan al takılara önem ver diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

trina ile +5 garanti zaten +6 ya geçirirken 3-5 high class item patlat ve bas derim ayrıca bence +8 fp set yap chitin e para kaptırma fazla +8 ii alacaksan al takılara önem ver diyorum

bende bögle düşünüyorum takı olarak dual roc +1 wp dual we ske yada glass belt alcam nasıl ?
  • +8 citin giyicek kadar int gerisini strye dayadıktan sonra geri kalan herşey takılarına bakar. iron set dual roc +0 veya +1 , dual lillime +0 veya +1 , +8 ii ile 1950-2100 ap olur. helish ile çokta güzel damageler verebilirsin. cznin seviyesi düşükse +8 fp seti tercih edersen daha güzel olur. +8 shell set + attacker olmak istiyorsan en az +8 hb olması lazım ama shell giyiyorken +8 hbnin vereceği atak seni pek tatmin etmez bulabilirsen +9 hb shell + attacker örnek vermek gerekirse pathostaki blackwidowa bakmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

+8 citin giyicek kadar int gerisini strye dayadıktan sonra geri kalan herşey takılarına bakar. iron set dual roc +0 veya +1 , dual lillime +0 veya +1 , +8 ii ile 1950-2100 ap olur. helish ile çokta güzel damageler verebilirsin. cznin seviyesi düşükse +8 fp seti tercih edersen daha güzel olur. +8 shell set + attacker olmak istiyorsan en az +8 hb olması lazım ama shell giyiyorken +8 hbnin vereceği atak seni pek tatmin etmez bulabilirsen +9 hb shell + attacker örnek vermek gerekirse pathostaki blackwidowa bakmanı öneririm

cok tskler peki bir sey daha sormak istiyorum benim 1 tane chin var ama reb basamıyorum reb chinlerle aynı alttaki özellik yazıları da neden basılmıyor +9 dd kafalık

• sanırım antideflere rebirth basılmıyor pek bir bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

sanırım antideflere rebirth basılmıyor pek bir bilgim yok

Eskiden basılıordu artık basılmıor nedense S:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.