Bildirim
78$'a Full HD Aksiyon Kamerası SJ1000 video inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fiyatına göre iyi bir ürün, hiç yoktan araç içi kamera olarak kullanılabilir.
-
aparatın fazla olması gerçekten iyi. go proya göre iyi bir tercih olur.
-
Araç için kamera arayışında olanlara yönelik, fena sayılmayacak ürünler çıkmaya başladı. Hausing sayesinde araç içi nem-ısı değişimlerine, toza direnç gösterebilir. Görüntü kaliteside amatör kullanıma yeterli düzeyde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
plakayı okur mı? -
-
bu fiyatta bu performansı görünce ağzım açık kaldı.
-
Güzel ürün ama fazla alan çıkmayacak gibi duruyor.
Araç kamerası için en güzel yöntem , kameralı navigasyon cihazları -
inceleme için teşekkürler.
-Güvenlik kamerası mantığıyla kayıt devam ettikçe eski kayıtları silerek sürekli kayıta izin veriyor mu? (Sürekli adaptörle prizde kalacak)
-Bataryası kullanılamaz hale geldiği zaman temin edebilir miyiz? ayrı olarak satılıyor mu yoksa cihazı çöpe mi atmak zorunda kalacağız?
-Ek olarak bir canlı yayınınızda yakında yurtdışı alışveriş kısıtlanacak şimdiden almaya bakın demiştiniz biraz daha detaya inebilir misiniz? (tahmini tarih vs)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 14 Eylül 2013; 21:22:30 > -
Kesinlikle iş görecek cihaz bana göre. Eğer ekstrem işler için kullanılmayacaksa tercih edilebilecek bir ürün. Ama aksi takdirde yarı yolda bırakması mümkün fiyatı ve menşei düşünülürse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam vazgeçmiştim kamera almaktan. Günümü kurtardın Mesut Reyiz
-
reyis sen bizim her şeyimizsin
-
2 milyara telefon satıp kutuya okadar aksesuar koymayan firmalar var valla helal olsun
-
Amatör videolarım için almaya karar verdim. -
Özelliklere bak, fiyata bak.
Aksesuarlara bak..
Kapış kapış gider.. -
Liquid İmage EGO nun kopyası. Ucuz alternatif arayanlar için uygun olabilir ama uzun ömürlü olacağı biraz şüpheli.
-
Gariban Go Prosu olmuş :)
-
Arkadaşlar mobildeyim videoyu izleyemedim. İzleyenler cevaplayabilir mi ürün pille çalışırken ne kadar süre kayıt yapabiliyor. Akşam araca taksak sabaha kadar kayıt eder mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyata böyle bir ürün... Mesut olmasa yatacak yerimiz yok :))
-
Ali Express de bunun nerdeyse aynısı 720p olan 35 dolara var bilginize...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- microsoft pc manager
- truecaller nedir
- ekran videosu alma
- instagram sakin mod nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X