Şimdi Ara

7ss ne işe yarar_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar elimde 5 tane var... oyunda kime sorduysam tam olarak bisi bilmio_

nasıl kullanılır_? üzerine sağ mı tıklıcam eyeball gibi_?

yoksa baska bisey mi var_?

ve ne için kullanılır bu aygıt

simdiden tesekkürler

• seven star stone ıtemlerı dısmantle yaparken kullanılır.dısmantle yaparken sag taraftakı kucuk kutucuga koyarsın 7ss .sana daha ıyı yada cok ıtem gelme sansın artar
  • bu dismantle olayını biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
  • Blacksmith özelliklerinden dismantle yapmak demek;
    Craft edilen itemleri birleştirme malzemelerine geri parçalamak diyebiliriz ve 7ss kullanırsan çok daha kârlı olabiliyor.
    Haftasonu cm köprüde 18m'a +1 vio blade gördüm,dedim bunu dismantle edeyim bakalım ne olacak.
    7ss kullandım tabi.
    Sonuç:
    24,5m gold
    28 tane violet iron
    5 tane chromatic powder
    1 tane sacred phoenix tiger chest (scroll of fine pearl çıktı içinden)

Epey kâr elde ettim haliyle, violet ironları ve chrom powları da sattıktan sonra ;)
  • Dismantle etmek nedir?7 ss nedir xD

Bunlar neden forumda yazmıyor??Bunları nerden öğrenebiliriZ?
  • Birader yukarda yazdığımı ya okumadın ya da başka bi tarafınla okudun.
    Dismantle (ing), okunuşu dismantıl, meali: sökmek, parçalara ayırmak.
    7SS; 7 star stone, buna da tercüme istersen yedi yıldız taşı
  • Dismantle ederken itemin yanma ihtimali warmı ??
  • dostum sağolasın anladım,yararlı bişeye benziyor :) şöyle bi soru sorayım;dismantle yaptığında en azından craft için kullandığın itemleri geri alabiliyor musun?yoksa dahada zarar edebilir miyiz?
  • 7ss diye kısalttığımız, (7)seven star stone, fazlasıyla kar etmeni sağlıyor.Yukarda verdiğim örnekten de anlaman lazım.+1 Violet blade için 28 tane violet iron kullanmıyorsun ama o kadar geri verdi.

Ayrıca evet yanma ihtimali var.
    Bu oyunda ht itemleri hariç herşeyin yanma ihtimali var.

Aslında yukarıda ben tekrar okuyorum şimdi bayağı net anlaşılıyor gibi duruyor, ya da genç asiler rahatsız, kimse okumaya yeltenmiyor.
  • ben anladım ama senin dediğin gibi fazlasıyla kar etmekte fazlasıyla şans ister gibime geliyor
  • işte o şansıda 7ss veriyo sana fazlasıyla.
  • Oho zor iş walla ben çıkan herşeyi veriom npc ye gidio :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogujans

Blacksmith özelliklerinden dismantle yapmak demek;
    Craft edilen itemleri birleştirme malzemelerine geri parçalamak diyebiliriz ve 7ss kullanırsan çok daha kârlı olabiliyor.
    Haftasonu cm köprüde 18m'a +1 vio blade gördüm,dedim bunu dismantle edeyim bakalım ne olacak.
    7ss kullandım tabi.
    Sonuç:
    24,5m gold
    28 tane violet iron
    5 tane chromatic powder
    1 tane sacred phoenix tiger chest (scroll of fine pearl çıktı içinden)

Epey kâr elde ettim haliyle, violet ironları ve chrom powları da sattıktan sonra ;)

dostum sallıyosun bence vio dissmanttle olmaz +1i clean olması lazım ve dissmantle edınce okadar cok para gelmez o chest cıkmaz 7ss yaparken harcadıgın paranın biraz fazlası vio iron cok cro powder cok bide yaparken kullandıgın kitap cıkar

• cihan sadece item baserken kullandıgın materyaller cıkmıyo o sansla ılgılı her sey cıkabılıyo mert arkadasımızın dedıgı gıbı
  • ben cok vio bastım ve cok dissmantle ettım bu dediklerımden baska bisi cıkmıo denenmıstır yani mrk etme ama eger sanssızım ve bana cıkmıosa affola dediklerım
  • Sallıyorum ha? Allah razı olsun başka türlü bugün güleceğim yoktu.
  • beyelr bu itemin bi resmini koyarmısınız merak ediyorumda
  • 7ss sadece 1 tanemi koyuluo yani 10tane koyma şansımız varmı?
  • Bildiğim kadarıyla bi tane koyuluyor.
  • Aslında baya yararlı bişi bilgi için saolun Bende kullanayım o zaman Gercekten Teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.