Şimdi Ara

7ss ne işe yarar_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hero Online'ın kendi forumundan tercüme

7ss kullanarak yapılan dismantle'dan en iyi alınabilecek sonuçlar: Koyulan itemin craft değerinin 1,5 kat fazlası gold almak, o itemi oluşturan materyallerin 1,5~2,5 kat fazlasını almak, itemi basmak için gerekli kitabı almak. Dismantle edilen itemin cinsine göre Chest düşürmek
    SC - Flying Phoenix chest
    5D - Flying Phoenix chest
    FT - Flying Phoenix chest
    TOX - Flying Phoenix chest
    VIO - Flying Phoenix chest
    BD - Dragon Dismantling chest

Bu chestlerden de farklı şeyler düşüyor. çoğunlukla scroll of fine pearl düşüyor. İmkansız değil ama kısmet meselesi gold sand veya pure stone liquid düşme ihtimali de var.

• BENİM ŞİMDİ ELİMDE CLEAN BİR VİOLET BLADE VAR.bEN BUNU DİSMANTLE YAPARSAM YANMA İHTİMALİDE VARMI?PEKİ BU CHESTLER VIO LARI DISMANTLE YAPARKENDE DÜŞÜYORMU.ONLARI NASIL KIRDIRIYORUZ?KUTU AÇMAK GİBİMİ YOKSA TEKRAR 7SS İLEMİ?BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
  • Blacksmith'e gidip dismantle dediğin zaman ortaya item koyduğun zaman, special item veya input diye birşey var. Oraya 7ss'i koyuyorsun. Daha önce görmeyenler ve görüp de adını bilmeyenler için uzun mavi bir kristal oluyor 7 star stone'dur ismi. Daha sonra kaç paraya kırdırılacağını falan yazıyor, %100 emin değilim ama dismantle yaparken item yanmıyor diye kalmış aklımda, geçenlerde de Hero'nun kendi forumunda yanmayacağına dair birşey okudum sanıyorum. Dismantle edilecek itemin craft item olması gerekiyor. Yine yalnışım yok ise yeşil itemler kırılamıyor dismantle ile. Chestler Vio,Tox veya FT itemlerini de dismantle ederseniz düşer, tabi ki 7ss kullanmak şartıyla.
    Chestler normal kutu gibi açılıyor. Genelde scroll of fine pearl düşüyor. Kısmet meselesi ; gs , psl veya black/white pearl de düşebilir içinden.
  • teşekkürler onbaşım:D yarın deneyeceğim şansımıza ne çıkarsa hayırlı akşamlar dileklerimle
  • Rica ederim, onbaşı falan hikaye. Bu milletin bekâsı için apolotlerimizi söktürdük biz.
  • valla çok karlı bir iş 1 gecede 100m para yeminlen.....
  • deniyecegim bir gun ama yanma ihtimalide varmış
  • Valla ben dün 3 adet violet blade,1 adet violet sword.2 adet toxic blade dismantle ettim ve hiçbiri yanmadı.En fazla karı toxic bladeden yapıorsunuz.....11 m ye clean toxic alıyorsunuz+1m yede 7ss alıyosunuz dismantle yapıyorsunuz 16,5m gold ve 19 adet tox iron,5 adet crom.powder verdi.dediğim gibi6 adet dismantle yaptım 78 adet violet iron,49 adet toxic iron,25 adet chromatic powder,2 adet scrool of fine pearl book....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alastiss

arkadaslar elimde 5 tane var... oyunda kime sorduysam tam olarak bisi bilmio_

nasıl kullanılır_? üzerine sağ mı tıklıcam eyeball gibi_?

yoksa baska bisey mi var_?

ve ne için kullanılır bu aygıt

simdiden tesekkürler

kaptan eğer kullanmayacaksan bana satarmısın onları?cevap bekliyorum senden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.