Şimdi Ara

8. Sınıfa Geçtim TEOG İçin Nasıl Çalışmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
35.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben suanda tatilde cok asiri kasiyom ama sebebi teog icin deil trolluk olmasin ama olimpiyatlara girecem mayista 10 kg kitap bitirmm lzm onun icin teog yuk olmasin diye kasiyom mat bitti konulari benim korkum ing bence sen 1 saatt yada 2 saat gunde calis yani herks daha 8. Sinifa 1. Haftada yeni alisirken sen yazin calistigin icin hem plan tutturmada zorrlanmassin hem de millet konuyu anlamazken sen anlqrsin cunku bu 2-3. Tekrarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu yaz hiç çalışmadım baya da rekabet varmış.Günlük çalışma programı yapma,eve geldiğinde okulda ne gördüysen onu çalış sonra da soru çöz.Sınava 1 hafta kala Teog denemeleri çözersin.Yazın sadece kitap oku çünkü bana göre TEOG-1 için 2 ay süre yeterli.Benim çalışma programım böyle olacak.Şu an film dizi izle kitap oku yazı yaşa

8. Sınıfa Geçtim TEOG İçin Nasıl Çalışmalıyım?

• Yazın çalışmak gereksiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 8 e geçtim bu sene geçen sene 4üm yoktu ama genelde not ortalamam 92-93 arasıdır şuan birey dershanesine gidiyorum ve zirve kullanıyolar bunlar :D 5 tane her dersten soru bankası ve 1 tane tüm dersler soru bankası var tüm derslere daha dokunmadım ama diğerlerinde geldiğim yerlere kadar hepsi tamam oturduğum yer küçük bir yer ve kitap o kadar bol değil ve bulursan da çok pahalı (50-60 lira tüm dersler soru bankaları) ama mecbur alıcam çünkü bunlar yetersiz gelicektir ben önceden sadece sınavın son günü çalışırdım :D bu sene nasıl bi yol izlemeliyim sizce ? testleri ödev verilmediği sürece çözmüyorum :/ ve şuan örneğin dershanede 1. ünite bitti ve ben tüm testleri bitirdim . sınava 10-15 gün kala eminim bu konuları tekrar etmem gerekecek ama ben geldiğim yerleri bitiriyorum tek tek nabıyım sizce ? yardımcı olursanız sevinirim

• merhaba ben teog sınavından düşük aldım bırazz ve sınıfta bır arkadaşım la yarıştayız benı geçıyor onu geçmem ıçıın bır programa ıhtıyacım var saat 6 dan sonra boş oluyorum bana yardım edermısınız ne yapmalıyım en etkılı nasıl çalışmalıyım ve yüksek notlar nasıl almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoş_81

merhaba ben teog sınavından düşük aldım bırazz ve sınıfta bır arkadaşım la yarıştayız benı geçıyor onu geçmem ıçıın bır programa ıhtıyacım var saat 6 dan sonra boş oluyorum bana yardım edermısınız ne yapmalıyım en etkılı nasıl çalışmalıyım ve yüksek notlar nasıl almalıyım

test-tekrar
  • off ben ders çalışmak istiyorum ama çalışamıyom bilgisayardan dolayı naapmam lazım bağamlısı olmuşum bilgisayarın bide bilgisayardan konu dinlemek işe yarar mı çok düşük sınav notlarım ortalamam 76 geldi.
  • Teog sınavına çok dikkatli çalışman gerekiyor. 2. teog sınavı bu sefer zor olacakmış.

• 1. teog'dan 7
    2. teod'dan 1 yanlış yaptım. birincisi ikincisinden daha zor kesinlikle. ben kafam istediği zaman çalıştım ama sen düzenli çalış
    öncelikle çalışma ortamı çok önemli. sade olmalı ve dikkat dağıtacak şeyler olmamalı bilgisayar, telefon vb. evde televizyon varsa ders çalışmak sıkıntılı olabilir. ama DİRİLİŞ ERTUĞRUL izlemeyi ihmal etme. derslere kesinlikle düzenli çalış.ben eğer düzenli çalışsaydım ful çekerdim. eve gel, anne ben ders çalışıyorum beni kesinlikle rahatsız etmeyin de kendini odaya kapat ve kendine hedef koy." 300 soru çözmeden bu odadan çıkamazsın" de.
    HAFTALIK çalışma çizelgesi oluştur. çok önemli- internetten indirebilirsin. bir haftada hangi dersten kaç soru çözdüğüne bakarsın.
    OKYANUS, KİDA YAYINLARI ÇOK KOLAY, BEN ALDIM AMA BÜTÜN SORULARI DOĞRU YAPTIMI GÖRÜNCE MORALİM GELSİN DİYE ONLARI ALMA. SAKIN AMA SAKIN *** FDD *** YAYINLARINI ALMA FİNAL DERGİSİ DERSHANLERİ- KESİNLİKLE İĞRENÇ
    motivasyon videoları izleme, hiç işe yaramıyor. dershaneler para tuzağı değil. eğer okuldaki öğretmenlerinin bir tanesinin bile dersinden bişey anlamıyorsan kesinlikle dershaneye git.

• Kardeşim ben bu yıl 490 puan aldım.Sana yaz için şunu tavsiye edebilirm kendini hayvan gibi kasma. 2 3 tane test kitabı yeter.Ve her ne kadar ben yapmamış olsamda bol bol kitap oku. Ve iyice dinlen çünkü çok stresli ve sancılı bir sürece gireceksin. Ailenle filan bir ton sorun yaşarsın normal.Zaten ailen anlayışlı ise çok üzerine gitmezler. Zaten ergenliğe giriyorsun bir de hayatında önemli bir sınava gireceksin. Ben bir ara kafayı filan yedim :) Y-Bu arada not ortalamam 6.sınıf 97,49 7.sınıf 98,92 8.sınıf 99,40
  • bende 8.sınıfa geçtim yaz tatilinde çalışmadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Okul açıldığında çalışsam yeterli olur mu bilmiyorum. Hedefim Galatasaray lisesi ya da aydın fen lisesi
    ortalamalarım

6.sınıf- 98,5857

7.sınıf- 98,6163

lütfen yardımcı olun.
  • Merhabalar,
    Sağlam, güvenilir ve kaliteli kaynak arıyorsanız Ercüment Cem Çuhadar'ın Wise Teog 8 soru bankasını öneririm.
    Kelime çalışmaları ve testleriyle sizi rakiplerinizden bir tık daha öne çıkaracak bir kitap.
    Konu tarama testleriyle eksiklerinizi görebilir, yeni kelimeler öğrenerek toplam 1200 soru ile kendinizi geliştirebilir, bu sınavı kendiniz için daha kolay bir hale getirebilirsiniz.
    Kitabın Resmi bu:
     8. Sınıfa Geçtim TEOG İçin Nasıl Çalışmalıyım?

Hepinize iyi çalışmalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 6 Eylül 2017; 21:6:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.