Şimdi Ara

87 bin liram var,yardım rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar.Arkadaşlar yakın zamanda i30 aracımı sattım ve üzerine biraz birikmişimle 87 bin lira gibi bir bütçem var.yılda 10-12 bin km yapıyorum ortalama en fazla 14 bin.SUV sınıfı yada d segment araç arayışı içerisindeyim.C sınıf yada hatchback kasa düşünmüyorum.

1.4 TSI 120 PS PASSAT COMFORTLINE ( DSG zor ama manuel alınabiliyor.)
    Hyundai TUCSON 4X4 ELITE PAKET ( Otomatik )
    Skoda Superb 1.4 Style Paket ( DSG zor ama manuel alınabiliyor.)
    FORD MONDEO 1.6 TDCI Titanium paket (Otomatiği mevcut değil,15-20 bin km de alınabiliyor.)
    Audi A3 SEDAN 1.6 TDI (Audi paketleri ve donanımlarını bilmiyorum,fiyat fitreleyince alınabiliyor.)

Sizlerin başka bir tavsiyesi varsa dinlemek isterim. Minimum 2015 model düşünüyorum.

Araçlar hakkında ve tercih hakkında lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarozy -- 4 Kasım 2016; 20:8:56 >

• dolara yatır sene sonu dolar 5 lira
  • alma diyeceğim ama sen yine alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

dolara yatır sene sonu dolar 5 lira

O tür yatırımlara girmek için ayırdığım bir mebla değil bu para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

alma diyeceğim ama sen yine alacaksın

neden diyeceğim ?
  • Yakıt sorun değilse tucson
  • Superb
  • Opel mokka x
  • 87 bine Tucson

Benzinli olarak superb derim donanım olarak bildiğim kadarıyla passattan daha dolu, eğer dizel lazımsa mondeo yerine insignia bakılabilir daha dolu ve otomatik olarak bulunabilir.
  • İnsigniayıda listeye ekleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

87 bine Tucson

Benzinli olarak superb derim donanım olarak bildiğim kadarıyla passattan daha dolu, eğer dizel lazımsa mondeo yerine insignia bakılabilir daha dolu ve otomatik olarak bulunabilir.

sıfırı 100 bin lira elite paketin geçen hafta fiyat aldım.malum sitede verilen rakamlar tamamıyla komedi,bu aracın 87 90 a alınabilirliği var kesinlikle.en full paket elite plus o paket için söylemiyorum bir alt paket için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

İnsigniayıda listeye ekleyin derim

insignia listede var lakin tek çekincem bu sene kasa değiştiriyor insignia ve uzun yıllardır hep aynı kasa.görünümü fazlasıyla eskidi,onun dışında donanım olarak bencede alınabilir.
  • 2.El olursa Kesinlikle 2.0 Cdti insignia tavsiye ederim.
  • Ucu ucuna 87.000 lira çıkarıp 5 liraya benzin satılan ülkede şehir içi 10 lt yakan araç mı alacaksınız? Dizel manuel c segmenti alın gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Ucu ucuna 87.000 lira çıkarıp 5 liraya benzin satılan ülkede şehir içi 10 lt yakan araç mı alacaksınız? Dizel manuel c segmenti alın gitsin.

yılda 10 bin km civarı yapan bir insan için dizel araba alıp kapıda bekletmek ve dizel araç için her markada oluşan 15-20 bin liralık farkı vermenin ne gereği var diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Aralarında en iyi tercih Hyundai Tucson olur.

LPG takarsınız azda yakar olur biter.

Ben listedeki araçları kullandım en keyiflisi Tucson
    .

Tucson LPG takıldığı zaman garanti kapsamından çıkıyormuş öyle bir bilgi aldım.Kendisini hiç kullanmadım ama yarın bi uğramayı düşünüyorum.Elite paket için değil ama param yetse Elite Plus için kesinlikle düşünürdüm.Led farlar,otomatik fren,şerit takip,ön sensör vs gibi net farklar var 2 paket arasında oda düşündürüyor.
  • caglarozy kullanıcısına yanıt
    Peki bu düşünce kapsamında düşünelim... d segmenti araç alıp en azından 1.4 motor hacmi alacaksınız ki üst dilim vergi artacak, bakım fiyatı artacak, daha boş araca bineceksiniz, en önemlisi tekrarladığım gibi yakıt artacak.
    Dolu bir c sınıfı araçla turbo benzin küçük hacim alıp yeterli performans ve daha az yakıt ile daha dolu bir araç alınabilir.
    Tekrarlıyorum araç dediğin arızayı her an çıkarabilir köşede duran paranın zararı olmaz. B-c sınıfı farkı olsa çok konfor farkı oluyor onu anlayabilirim ama c-f arasında cidden uçurum yok.
  • Kadjar Icon.
  • 2.El c180 veya a3 sedan

0 km almak çok saçma
  • Demek c sınıfı düşünmüyorsunuz peki a3 sedan ve tucson ne sınıfı d mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.