Şimdi Ara

8702.YİM 9100LÜK YER GELİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 9100 ile alan tıpı ilk tercihime yazdım sıralamam geçen seneye göre tutuyor zira bu sene abartılı değişim olmazsa sıralamalarda...Sizce geçen sene 9100 ile alan bu sene kaç ile alır kaç gündür içim içimi yiyor.Buraya gitmek istiyorum.

• Gelir hocam rahat olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipahi1017 S kullanıcısına yanıt
    Olur gibi duruyor ama hacet çapa falan çok azaldı. Bana yorum yapar mısın ege diş 15.200 ile almış geçen yıl. 14 kişi azalmış kontenjan. Ben 12.800 üm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monha -- 9 Temmuz 2015; 0:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Gelir hocam rahat olun.

Çook sağolun inşallah dediğiniz gibi olur hocam.Tereddütüm şu idi.Mesela bu sene adam 8500 ile alırsa ben ortada kalırım 600 kişi azaltabilir yani sıralamayı yapmaz mı böyle bişey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipahi1017

quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Gelir hocam rahat olun.

Çook sağolun inşallah dediğiniz gibi olur hocam.Tereddütüm şu idi.Mesela bu sene adam 8500 ile alırsa ben ortada kalırım 600 kişi azaltabilir yani sıralamayı yapmaz mı böyle bişey ?

Hocam oynasa oynasa en fazla 300 kişi oynar siz girersiniz bence o kadar oynayacağını sanmam.

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Bana nedir yorumunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Monha

Bana nedir yorumunuz?

Hocam ege nin önünde ki fakülte sayısı belli 5 i geçmiyor. En fazla 15000 e iner o da çok talep olursa.

Edit: Egeyi ben 15500 le kapattı diye biliyordum hocam 15200 müş yazdığınız gibi. Diş fakülteleri son senelerde daha revaçta. Siz kesin girersiniz kesin ama sınırı 14700 e kadar gelebilir ege nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last_Stand -- 9 Temmuz 2015; 0:30:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Monha M kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun kardeş.
  • quote:

Geçen sene 9100 ile alan tıpı ilk tercihime yazdım sıralamam geçen seneye göre tutuyor zira bu sene abartılı değişim olmazsa sıralamalarda...Sizce geçen sene 9100 ile alan bu sene kaç ile alır kaç gündür içim içimi yiyor.Buraya gitmek istiyorum.

geldi bile, yurt/ev araştırmaya başlayın
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi olur. İkiniz de saolun umarım sizin de hayırlı olur. İyi tıoların azalması beni korkutmuştu ama rahtladım şimdi saolun :)

• fakir misin nesin defol kullanıcısına yanıt
    Zaten kayseride oturuyoruz.Aile yanında okumak bir ayrıcalıktır :) (Bana göre)
  • quote:

Zaten kayseride oturuyoruz.Aile yanında okumak bir ayrıcalıktır :) (Bana göre)

özellikle tıp okurken çok işine yarayacak, tebrik ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.