Merhaba arkadaşlar, elimde tertemiz kitaplar var. Çoğuna kalem bile değmemiş. Bunları ayrıntılı olarak belirttim. Acil paraya ihtiyacım olduğundan dolayı satmak zorundayım, ama inanın bu kitapları yani bu seti bu fiyata hiç bir yerde bulamazsınız. Arkadaşlar kitapları teker teker değil, toptan satıyorum. Kargo ile yollayacağım. İsteyen varsa PM'den bana ulaşsın.
Arkadaşlar dediklerimin hepsi doğrudur, kimsenin hakkına girmek istemiyorum... Aklınıza bir şey takılmasın diye ayrıntılı olarak belirttim...
Tüm bunların yanında İNGİLİZCE DERSLERİNDE BÜYÜK YARDIMCINIZ OLACAK RESİMLİ SÖZLÜK VE GRAMER KİTABINIDA BEDAVA VERECEĞİM.
-Karekök MATEMATİK MPS 1-2 KİTAP ( BU İKİ KİTAP BAYA İYİ KİTAPLARDIR VE BEN %100 BOMBOŞ CİDDİYİM TEK BİR ÇİZİK DAHİ ATILMAMIŞ OLARAK BU KADAR İNDİRİMLİSİNİ HİÇ BİYERDE BULAMAZSINIZ)
TÜM BUNLARIN YANINDA SADECE 10 TL YE YÜZLERCE YAPRAK TEST VERİYORUM... DEDİKLERİMİN HEPSİ DOĞRUDUR. HARAM PARA İSTEMEM. %100 BOŞ DEDİKLERİMİN BÜTÜN SAYFALARI BOŞTUR!!! ACİL PARAYA İHTİYACIM OLDUĞUNDAN DOLAYI BÖYLE İNDİRİMLE SATIYORUM. KİTAPLARIN HEPSİ TOPTAN SATILACAKTIR YANİ TEK TEK DEĞİL HEPSİNİ BERABER SATACAĞIM. İLETİŞİME GEÇMEK İSTEYENLER ÖZELDEN PM YOLLASIN.
23(3'Ü BEDAVA) KİTAP VE YÜZLERCE YAPRAK TEST SADECE 265 TL------- TOPLAM KAZANCINIZ YANİ YAPACAĞINIZ KAR: 258,5
TOPLAM TUTAR: 265 TL
TOPLAM KAZANCINIZ YANİ KARINIZ: 258,5 TL
Arkadaşlar kitapları kutunun içine güzelce yerleştirip tertemiz bir şekilde elinize ulaştıracağım hiç kuşkunuz olmasın...
Kardeş parekende satmıyorum demişssin ama, ben DGS ye hazırlanıyorum ve bana kimya bıyoloji gibi dersler lazım değil. Bu yüzden sadece antrenmanlarla geometri ve antrenmanlarla matematik kitaplarını almak isterim. Senin içinde uygunsa..
bu sene müfredat değişti zor satarsın
ben 1 ve 2 antremanlarla matematik alabilirmiyim
ayse1995A
kullanıcısına yanıt
bugün içinde bana ulasabilirmisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme