Şimdi Ara

+9 viper mi ? +8 elixir mi ? sizce!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar gecen büyük itemler karsılıgı +9 viper aldım ama aklıdam+ elixirde var...sahsen +8 salamander +7 elixirden cok iyi bunu viper +9 la elixir +8 içinde düşünüyorum peki ya sizce ?

http://img263.imageshack.us/img263/9952/20074187480ax2.jpg

• kardeş bende viper +8 yaptım dün piyasa değeri ne kadar biliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnydepp

kardeş bende viper +8 yaptım dün piyasa değeri ne kadar biliyormusun
    +8 elixir seçerdim ben çünkü +9 viper ı +8 wood zannetcekler o yüzden party bulmak zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustYouAndMe

+8 elixir seçerdim ben çünkü +9 viper ı +8 wood zannetcekler o yüzden party bulmak zor olur.

Alıntıları Göster
    +8 elixiri tercih ederim ama bunu söyle düşün +9 cleavermi +8 shard mı
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _MurdereR_

60 lvlde eslantta tek dönerim falconu dert etme sen:D reklamımı yapmama gerek yok pathosda cıplak girerim heryere:D

• quote:

Orijinalden alıntı: PuLSaR-EXCALIBUR

quote:

60 lvlde eslantta tek dönerim falconu dert etme sen:D reklamımı yapmama gerek yok pathosda cıplak girerim heryere:D

Alıntıları Göster
    eğer +8 clever alabilirimdiyosan +8 elexir ama yoksa +9 viperi kullan

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tabiki +8 elixer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

tabiki +8 elixer

Alıntıları Göster
    Elixirin AP daha fazla diye biliyorum. Öyleyse elixir daha iyi derim. Ama 8 flame dmg ne kadar işe yarar bilmiyorum pek mage kullanmadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: Baterist

Elixirin AP daha fazla diye biliyorum. Öyleyse elixir daha iyi derim. Ama 8 flame dmg ne kadar işe yarar bilmiyorum pek mage kullanmadım da

Alıntıları Göster
    fire damgesi fazla olan iyidir zaten arkadaş zr yapmıcakki magein attackı 75 lvl olsan 350 fln dır o yüzden attack onemli deil mesela düşünün +10 wood staff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 19 Nisan 2007; 17:41:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

fire damgesi fazla olan iyidir zaten arkadaş zr yapmıcakki magein attackı 75 lvl olsan 350 fln dır o yüzden attack onemli deil mesela düşünün +10 wood staff

Alıntıları Göster
    Herkes elixir,salamander taşıyor ama çoğu staffla vuruş skillini kullanmıyor bile.Staff vuruş skill'i hariç ap önemli değil bence.+9 wood'um var ap'si de düşük ama 72 flame damage var,yakıyor yıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsbf

Herkes elixir,salamander taşıyor ama çoğu staffla vuruş skillini kullanmıyor bile.Staff vuruş skill'i hariç ap önemli değil bence.+9 wood'um var ap'si de düşük ama 72 flame damage var,yakıyor yıkıyor.

Alıntıları Göster
    tabiki +8 elixir hem atak bakımından hem gorunus bakımından flame elemental damage si biraz az olabilir ama daha fazla damage vereceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gelibolu

tabiki +8 elixir hem atak bakımından hem gorunus bakımından flame elemental damage si biraz az olabilir ama daha fazla damage vereceğini düşünüyorum

Alıntıları Göster
    +9 viper staff 72 flame damage yüzünden +8 elixer'e üstünlük sağlayacağını sanıyorum
  • tabiki +9 viper manyak bir item
    72 flame damage
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflanili_78

tabiki +9 viper manyak bir item
    72 flame damage
    evet ark.lar +9 viper manyak birsey int düşürcem cristal+8 giycem farkını yine burya not düşücem ilginiz için tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuLSaR-EXCALIBUR -- 21 Nisan 2007; 19:45:48 >
  • quote:

evet ark.lar +9 viper manyak birsey int düşürcem cristal+8 giycem farkını yine burya not düşücem ilginiz için tşkler

Alıntıları Göster
    düşünmekle pratik arasında bi fark var kardeş +9 viper tek geçer staffta 2 3 ap veya 10 15 ap pek bişi değiştirmez staff vuruşu olsada lakin 1 fr bile çok şey değiştirebilir
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

üstü çapulcu ama içi imf gibi adamlar biliyorum.. yok eziq sanarlar falan geçin bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

düşünmekle pratik arasında bi fark var kardeş +9 viper tek geçer staffta 2 3 ap veya 10 15 ap pek bişi değiştirmez staff vuruşu olsada lakin 1 fr bile çok şey değiştirebilir

Alıntıları Göster
    viper vuruşlarda %2-%3 daha etkili olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Alıntıları Göster
    +8 Elixir 120Ap +9 Viper 117Ap

Elixir+8 forever..
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Alıntıları Göster
    bunu şöle yapalım +8 elixer ne kdr? +9 wiper ' e ne verdin bu bakımdan bakarsak noldunu anlayabiliriz die düşünüorum
  • elixır daha ii
    yaa cunku millet wodd sanacak tabi senide eziq sanacklar almıcaklar partyye fln bana göre elıxır daha ii
    bendede var +7 flame elıxır millet ne olur die yalvarırr party ye gel di
    e
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.