+9 viper ı eline alarsan herkes seni paper sanar ve poku yersin
ßence +9 viper daha iyi boswer elixiri
+8 elixir
Ne eziği neden bahsediyorusunuz siz +8 flame damage (tam test etmedim ama) + 200 damage demek ap için ise 3 ap nin farkını anlayamazsınız bile. Mage ler için flame damage önemlidir. Şekil için elixir diyenlere gülüyorum sadece...
+8 elixir kullanırdım mage olsam
kesınlıkle ama kesınlıkle viper +9 mukemmel bir item sekil falan hıce de onemlı deıl attack sadece staff skıllerı ıcın staff skıllerıde zaten cok yulksek damage wermez hele kı 3 ap damageyı maxımum 30-40 arttrrı ama 8 flame damage en azından 120 130 arttrır vede pathosta neler werdigini merak ettım yazrm ısn
madem flame damage onemli woe+8 al damagenin babası onda
quote:
Orjinalden alıntı: _MurdereR_
+8 elixir seçerdim ben çünkü +9 viper ı +8 wood zannetcekler o yüzden party bulmak zor olur.
lycoan ı da wood zannedenler oluo
Stafflarda ap den ziyade elemental dmg onemlidir.+9 Viper kullan gorunus fln aldırma...
süper item gerçekten salla görünüşü fln ...
ya brak bnce +9 viper mis gbi kalsın hiç elleme 10-20 attack farkından bişi olmaz 72 flame dmg. varken
Bence bu daha güzel.(Benim mage)
Elixir Bencede
elixir
quote:
Orjinalden alıntı: PuLSaR-EXCALIBUR
arkadaslar gecen büyük itemler karsılıgı +9 viper aldım ama aklıdam+ elixirde var...sahsen +8 salamander +7 elixirden cok iyi bunu viper +9 la elixir +8 içinde düşünüyorum peki ya sizce ?
Ama o tam bir koleksiyon itemi Satmayı düşünmen hata
ilk önce elixir alda adam sansınlar geyiklerini gecelim benim ne oldugumu pathosda bilmeyen yok...
evet viper forever ark.lra süper... verdiğim itemler shell set rebirt - elixir rebirt - 21gb civarı item felan filan işte...sonuc olarak görüntü hiçbirsey...bence daha bir farklı oldu herkes shel set elixir yaptı farklı olmak benim tarzım :P
imzamda hersey yazıyor zaten player önemli
ben olsam viper staff ı tercih ederdim ne de olsa +9
quote:
Orjinalden alıntı: PuLSaR-EXCALIBUR
quote:
Orjinalden alıntı: _MurdereR_
+8 elixir seçerdim ben çünkü +9 viper ı +8 wood zannetcekler o yüzden party bulmak zor olur.
60 lvlde eslantta tek dönerim falconu dert etme sen:D reklamımı yapmama gerek yok pathosda cıplak girerim heryere:D
ben şahidim döner hatta ben bile mage kullanmayı PULSAR dan örendim ve ilk kullanşımda 2 slot raven almıştım
ee öreten kim :)
bu AQUVARIUM un kol ne zmn yanıcak daha 6 . sıradasınız murat abey
serverin basından beri kendimiz birseyler yapıyoruz np'yi savaslarda ve cz de kasıyoruz bir kaç clan gibi adam toplayarak kasmıyoruz...toplama bi clan deiliz serverin en eski clanıyız bundan gelen agırlıkla su an 6. sıradayız...aslında amacımız yakmakda deil ama gecen fark ettim 6. sırada oldugumuzu madem 6. sıradayız neden kol yanmasınki:P ne eksigimiz var bizim:P atalarımız ne demiş '' hızlı giden atın b.ku seyrek düşermiş:P biz yürüyoruz gerekirse emekleriz ama b.kumuzun arasında boşluk bırakmayız:D puhahah manyak oldu loo:p neyse anlayan anladı...bu arada sell +9 viper staff cokmanyakkkk