Şimdi Ara

9000 tl bütçeye kadar alınabilicek oyuncu laptopları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler 9000 tl ye kadar alınabilicek oyuncu laptobu önerebilirmisiniz daha çok iş için kullanıcam render ve çizim programları kullanıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 2 haftadır çok yoğun şekilde laptop piyasını araştırıyorum, kısmet olur ise alacağım daha taşınabilir bir model ama araştırmalarım arasında bir kaç model dikkatimi çekmişti. onları sizinle paylaşmak istiyorum..

ben sizin yerinizde olsam, saymış olduğunuz işler için i7-9750h'dan ödün vermem.. 10750h yeni tanıtıldı (monster da falan yeni modelleri var) onu saymazsak 9750h şuan için çok iyi bir işlemci. o yüzden önerebileceğim ürünler hep 9750h işlemcili modeller.

1. Lenovo IdeaPad L340-17IRH Intel Core i7 9750H 16GB 1TB+256GB SSD GTX1650

- 17.3" Büyük ekran dolayısıyla biraz ağır (2.8 kg), konfigürasyona göre ağırlık azalabiliyor
    - ram max 16gb olabiliyor o biraz sıkıntı olabilir ilerleyen yıllarda
    - bulabildiğim kadarıyla 45-48 whr bir bataryası var,biraz az.

2. Acer Nitro AN515-54-734M Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1650

- marka algınız nedir bilemiyorum ama benzer konfigürasyonda en iyi fiyat bu üründe 7500tl seviyesinde indirimde şuan.
    - iki slot 16gb ve max 32 oluyor
    - 2.5 kg ağırlık kabul edilebilir bir seviye
    - iki adet m2 ssd yuvası avantaj

3. Asus ROG Strix G731GT-AU004 Intel Core i7 9750H 8GB 512GB SSD GTX1650

- 17.3" ekrandan dolayı biraz ağır 2.8kg
    - fiyatına göre 8gb ram az (max 32 oluyor)
    - yanarlı dönerli tasarım :)

Açıkçası seçenek fazla sayılabilir, belki siz model belirleyip sorsanız daha net yorumda bulunulabilir.
    Marka algınız nedir, örneğin casper, monster gibi markalara nasıl bakıyorsunuz? Tamam güçlü bir bilgisayar arıyorsunuz ama pil kapasitesi, taşınabilirlik vs. hakkında ne düşünüyorsunuz?

Buna benzer çok fazla parametre var açıkçası. Kendimden yola çıkarak ufak açıklamalar eklemeye çalıştım modellere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 18 Nisan 2020; 16:10:2 >

• ernuynk kullanıcısına yanıt
    Saolun ilginiz için gönderdiğiniz modellere bende baktım acer hakkında bi arkadaşımdan hiç iyi yorumlar almadım nitrolar çok kötü dedi fan vs problemlerden o yüzden acer i kafadan eledim yoksa fiyat özelliklere göre gerçekten iyi lenovada 16 gb ye kadar ram yükseltilmesi kafamı kurcaladı ilerde ram i yükseltmek istesem yükseltemicem o kadarda para vericez açıkcası asus en kafama yatan ürün gibi şuan 9000 tl bandında ama onada ekstra bi 8 gb ram daha almak lazım monsterde i7 10 nesil ürünler 8700 gibi rakamlara gördüm yada 9 nesil olup 1660ti ekran kartları var ama uzun süre kullanmayı düşünüyorum çok sıkı tı yaratırlarmı bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 10k ya çıkarsan asus tuf ryzen 4. nesli öneririm rtx2060 ekran kartı ve güçlü işlemcisi ile çoğu modele toz yutturacaktır en azından i7 9750h 1650 ikilisine vereceğiniz parayı bu tarafta kullanın.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    10 k ya kadar çıkamam malesef ilk başta 6k ile başladım zaten buralara kadar zorladım kendimi:)
  • www.istanbulbilisim.com
    HP Pavilion 15-DK0018NT 8UF66EA Gaming Notebook
    https://www.istanbulbilisim.com/hp-pavilion-15-dk0018nt-8uf66ea-gaming-notebook-fiyati-295555.html
    şu pc kafamı kurcalıyo asus çok istiyodum ama asusun fiyatına 1660 ti ekran kartı 16gb ram vede 1tb hdd fazlası olan bi pc 1660ti ile 1650 arasında da baya bi fark var galiba bi türlü karar veremiyorum ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evocu E kullanıcısına yanıt
    Hdd okuma hızı 5400 rpm.Cok düşük.

Bu ne demek,oyunlarda vb. Anlık fps droplar yaşayacaksınız demek.Cok tavsiye edemiyorum bunu.

• www.istanbulbilisim.com
    Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY00LRTX Notebook
    https://www.istanbulbilisim.com/lenovo-legion-y540-15irh-81sy00lrtx-notebook-fiyati-295485.html

hp nin bazı arkadaşlardan ısınma sorununun devam ettiğin öğrendim hp yi eledim o yüzden 1660ti maxq ekran kartı vardı ancak asusla çoğu oyunda yaklaşık fps değerlerini alıyo lenova ile asus arasında kararsız kaldım lenovada 16 gbram ve 2tb hdd var ama asus daha cezbedici geliyo

• Hocam ben de aynı durumdayım şu modele de bakın isterseniz

• İstanbul bilişim batak oraya bakmayın boşa fiyatlar ucuz ürünler gelmiyor

• İstanbul bilisime dikkat ürün göndermiyormus diyorlar

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Hocam acer nitro serileri için sıkıntılı diye söylentiler var o yüzden hiç bakmadım bile onlara yoksa fiyat açısından çok iyiler

• Fiyatlar baya iyi istanbul bilişimde hepsiburadaya göre karttan alsak yine sıkıntı yaşarmıyız ürün gelmesse

• İstanbul bilişim gerçekten batak galiba çok aşırı şikayet var ürünü göndermiyolarmış

• Hocam merhaba. İlk makineyi 512 GB SSD yapabilirsen al derim. HDD ve 256 SSD'yi söktürürsün. 512 SSD ve 2 TB harici harddisk sana yeter.
  • ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    İlk makine dediğin hangisi hocam

1. Lenovo IdeaPad L340-17IRH Intel Core i7 9750H 16GB 1TB+256GB SSD GTX1650
  • ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    Asus için ne diyosunuz hocam o fiyata o bilgisayar uygunmudur

Ram slotu kaç adet? Eğer 2 adetse 8'lik olanı söktürüp 16'lık taktırmanızı tavsiye ederim. Tek ise direkt 32'lik taktırın. Tabiki de 32'lik ileride olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ışıklılımühendis20 -- 21 Nisan 2020; 12:30:9 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.