Şimdi Ara

93-01 model corollaların model kodları neyi gösteriyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane cabrio 98 model yada corolla düşünüyorum da bu model kodları neyi gösteriyor ? gli,xei tarzı 5-6 çeşit korolla var gibi geliyor bana ne farkı var ? Bide ben şunu çözemiyorum 95 model corolla ile 2000 model corollanın fiyatı nasıl aynı oluyor ? yuvarlak farlı terra corollalar tutmuyor mu ? Şahinlerin 1.3 motorları tutmaz,aynı şey corolla için geçerlimi ? 1.3 yada 1.4 motoru tutuyor mu ? 1.6 motorları rahat 2bin lira daha pahalı.O parayı corollaya verene kadar civic alırım diyorum.Daha önce 93 slxsim vardı.Bilgilendiren arkadaşlara teşekkür şimdiden

• gl serisi fulldur. xe serisi donanım bakımından daha az donanıma sahiptir. mesela gl serisinde arka camlar da otomatiktir. bazısında abs vardır. klima vardır. xe serisinde klima sonralardan olmaya başladı.

sondaki "i" enjeksiyon - injection. i yoksa karbüratörlüdür. varsa enjeksiyonludur gibi.

yuvarlak farlı corollaları, corolla kullanıp da corolla hayaranı olup da öneren görmedim. uzak dur diyen çok gördüm. sahipleri beni yanlış anlamasın. ama böyle durum.

1.3 1.6 kıyasına gelirsek ben şahsen 1.6 olanını alırdım. (93-98 model aralığı için)

bir de duyduğuma göre 95-96 model corollalar en sağlam serisi imiş. bu kulaktan dolma bilgi. altında yatan bir gerçek var mı bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.