Şimdi Ara

93 Doğan Slx LPG yakıt tüketimi,lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2 ay önce 93 model Doğan slx aldım.Aracın lpg tüketiminde şikayetlerim var.İlk günler 0.35kuruş yakıyordu şimdi 0.40kuruş aralığında yakıyor.Lpg yi 2.25 den alıyorum.Ayar yapıldı ama gene yakıtta düşüş olmadı.350TL ye yeni kit mi taktırayım napayım,Yardım eden herkese teşekkür ederim.

• sehir içi dogan için 35 krş yogun tarfikte 40 krş gayet normal bir tuketim gaz neredeyse 2.5 liraya yanasmış broadway bile sehir içi yogun trafikte 30 krs yakıyor bence tuketiminiz gayet normal.ben tofasla sehir içinde 20-25 krş yakıyorum diyenlere inanmayın atıyorlar.
  • Bzim arkadaş 96 S de 50 kuruş yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarxx

sehir içi dogan için 35 krş yogun tarfikte 40 krş gayet normal bir tuketim gaz neredeyse 2.5 liraya yanasmış broadway bile sehir içi yogun trafikte 30 krs yakıyor bence tuketiminiz gayet normal.ben tofasla sehir içinde 20-25 krş yakıyorum diyenlere inanmayın atıyorlar.

Zannetmiyorum aracın bakımı ile alakalıda olabiliyor benim karbüratörlü 97 beygir 1.6 tempra km de şehiriçi 2. ve 3. vites aralığında kısa mesafelerde 260 krş yakıyor aracın karbüratörü yeni lancia fiat, karbüratör bakımını ihlal etmemek gerekli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 16 Haziran 2011; 10:48:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.