Şimdi Ara

94 mercedes E200 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
66.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 94 model mercedes e200 alsam pişman olur muyum? ikinci sorum ise ,yol tutuşu bakımından mercedes kadar olan var mı? bütçe 15-16..

• Yapay Zekanın Yanıtı

200 E Mercedes Alınır mı?

94 model Mercedes E200'ü satın almayı düşünüyorsan dikkat etmen gereken bazı önemli hususlar mevcuttur.

Avantajları:

• Mercedes E200, güvenilir ve dayanıklı bir otomobil olarak bilinir.
    • Bu model, geniş ve konforlu bir iç mekana sahiptir.
    • 2.0 litre benzinli motor, iyi bir performans ve yakıt verimliliği sunar.

Dezavantajları:

• 1994 model araçlar eski kasa olarak kabul edilir ve modern güvenlik özelliklerini içermeyebilir.
    • Yedek parçaların bulunması zaman alabilir ve pahalı olabilir.
    • Eski modellerde mekanik sorunlar yaşanma olasılığı daha yüksektir.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar:

• Aracın geçmişini dikkatlice kontrol et.
    • Mümkünse bir mekanik muayene yaptır.
    • Aracın kilometresi ve genel durumu hakkında bilgi sahibi ol.
    • Yedek parça maliyetlerini ve bulunabilirliğini araştır.

Sonuç olarak, 94 model Mercedes E200, güvenilirliği ve konforuyla bilinen eski bir kasadır. Ancak, satın almadan önce potansiyel dezavantajları ve maliyetleri dikkatlice değerlendirmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşım tüm zamanların en karizma otomobilini almış olursun,hiç durma derim.ama iyi baktır sonra başın ağrımasın..

w124 kasa mercedesle ilgili bir şehir efsanesi dolaşır; mercedes mühendisleri 'bu seri için hatalı üretim yaptık haddinden fazla sağlam oldu' demiştir derler.
  • masrafı sık olur mu? sonuçta memurum..bi de bazı arkadaşlar 15-16 milyarı ona verme ,başka markaların daha genç arabalarına bak,diyorlar..ne dersiniz? benim de içimde ölmeden mercedese binmek var..
  • 15-16'ya alıcağınız e200 malesef muhtemelen ölü haldedir .. bu araçların piyasası temiz birşey istiyorsanız temiz bir 20 milyarı gözden çıkarmanız lazım
  • Peugeot 406 bakın derim , çok daha keyifli ve donanımlı bir araç.
  • 20 milyar da çıkmaz benden:( mercedes hayallerde kalıcak demek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Peugeot 406 bakın derim , çok daha keyifli ve donanımlı bir araç.

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW E90 3.16i alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önceki arabam 93 model corolla idi..çevrem sizin söylediğinizi söyledi.."alınmaz o yaştaki araba, haşat olmuştur vs." ama inanın çok memnun kalmıştım..ekonomik durumdan dolayı satmak zorunda kaldım geçen yaz...
  • bence baktır sonra karar ver. fiyatı bana da düşük geldi ama,bir 50 lira kayebedersin onun dışında kaybın olmaz baktırmakla.
  • Bende 6 önce bu aracın hayellerini kuruyordum ama gittim kalos aldım.gerçekten o bütçeyle alınacak w124 insanın başını ağrıtabilir.Ee bütçeyi arttırıncada seçenek çoğalıyor.O yüzden işin zor.Bence yeni modeli fazla elektroniği olmayan bi araç al.Genelde daha sorunsuz olurlar.(sorun çıkaracak şey olmadığından
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

önceki arabam 93 model corolla idi..çevrem sizin söylediğinizi söyledi.."alınmaz o yaştaki araba, haşat olmuştur vs." ama inanın çok memnun kalmıştım..ekonomik durumdan dolayı satmak zorunda kaldım geçen yaz...

bendede 93 corolla var aynılarını bende duymuştum .. clio'ya yılda 600 lira vergi vericeğine corolla'ya 68 tl vergi veriyosun hemde clio yanında hikaye kalıyor

Benim dayımda 94 E200 var araba isterse kayalıkta gitsin yağ gibi gidiyor yolculara hissettirmeden 140'lı hızlarda ..

aynı kafadanız sanırım bende böyle bir araç düşünüyordum. E istiyordum C'ler daha yeni/yakışıklı geldi hemde daha küçük kasası onlara bakıyorum..

C200 tavsiye ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-c-car-mr-c-200-elegance-2/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 18 Haziran 2010; 22:58:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

quote:

önceki arabam 93 model corolla idi..çevrem sizin söylediğinizi söyledi.."alınmaz o yaştaki araba, haşat olmuştur vs." ama inanın çok memnun kalmıştım..ekonomik durumdan dolayı satmak zorunda kaldım geçen yaz...

bendede 93 corolla var aynılarını bende duymuştum .. clio'ya yılda 600 lira vergi vericeğine corolla'ya 68 tl vergi veriyosun hemde clio yanında hikaye kalıyor

Benim dayımda 94 E200 var araba isterse kayalıkta gitsin yağ gibi gidiyor yolculara hissettirmeden 140'lı hızlarda ..

aynı kafadanız sanırım bende böyle bir araç düşünüyordum. E istiyordum C'ler daha yeni/yakışıklı geldi hemde daha küçük kasası onlara bakıyorum..

C200 tavsiye ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-c-car-mr-c-200-elegance-2/detay

İlandaki C kasayı asla tavsiye etmiyorum...

• quote:

15-16'ya alıcağınız e200 malesef muhtemelen ölü haldedir .. bu araçların piyasası temiz birşey istiyorsanız temiz bir 20 milyarı gözden çıkarmanız lazım

Aynen öyle
  • alınmazmı bee:) e200 çok rahat. araç bakıyosun kocaman bazen sokakda u dönüşü yapmaya korkuyosun . ancak direksiyon turu o kadar iyiki koca aracı istediğin gibi çewiriyosun.

heleki uzun yola çık e200 le araba kullandığını unutur uyursun :) hele bide otamatiğini alırsan hepten uyursun :)
    şehir içinde tam keyfine varamazsın malum yollar dar herkes bi yere parkediyor trafik falan. ama uzun yolda tatile gidişlerde süper. sırf kullanabilmek için dakka başı tatile çıkarsın:)

ben kendim c200 düşüyordum c kasalar hoşuma gittiği için.daha bi sportif duruyor. ancak dediğim gibi e200 havayolları ayrı :)
  • mercedes hakkında anormal düşünenin aklından şüphe ederim
  • 16 ya ölü bulma ihtimaliniz fazla deil. artık insanlarda sıfır araba çılgınlığı başladığından 100 bini geçen araba bile almıyorlar. benzinde alıp başını gidince bu tarz araçların fiyatları çok düştü.

elbette masraflı araç almış olursunuz. mutlaka elden geçirilmesi gereken değişmesi gereken parçalar olur.

ancak şöyle bir gerçeği atlamamkda fayda var. bu araçla bodoslama iski çukurlarına dalın çıkın kasisleri farketmeyip süratli girin. vs..vs renaultta fiatta fordda böle bişi yapın ya rot boşluk verir ya salıncaklar yamulur . bunda yaşanmaz her kötü yolda her çukurda aman gene masraf açtı başımıza demezsiniz yaşlı kurtun parçaları çok sağlam
  • Bende eski model C200' lere pek sıcak bakmayan birisiydim taki binip gerek bozuk satıhda gerek otobanda arabanın süzülüşüne şahit olana kadar... Kullandığım araba 95 C200 Otomatik vitesdi. Hayran oldum desem yeridir. Gerçi araba çok temizdi sahibi gözü gibi bakıyor Kolay kolay kimseye de vermez kullanması için ben istemeden verdi sağolsun

Temizini bulmaya çalışın gerekirse birkaç ay bekleyin birazda bütçeyi zorlayın ama alın derim ben... C200 bu kadar güzelse E200 daha güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agga -- 18 Haziran 2010; 23:43:43 >

• semih kardeş aynı kafadayız... karşı çıkanlar somut bir gerekçe söyleyemiyor zaten...
  • Ne kadar acayip bi forum

Bugün birisi '' 14bin TL'ye 98 Corolla alınır mı '' diye konu açsa, herkes saldırır o yaşdaki arabaya o para verilirmi vs.vs diye, ama işin içine Mercedes girince 94 E200'ler bile 20bin TL ediyor, herkes tavsiye ediyor.

94 E200, 20bin TL ediyorsa, 98 Corolla GLi'de 14bin TL eder heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balanced blue

quote:

quote:

C200 tavsiye ederim

İlandaki C kasayı asla tavsiye etmiyorum...

kazasi varmis ama fena gorunmuyor..C serisini normaldemi tavsiye etmiyosunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oprema -- 19 Haziran 2010; 10:04:29 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.