Şimdi Ara

94 mercedes E200 alınır mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
66.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla para bağlamak istemiyosan keyif için 93 94 mdel mazda 626 2.0 glx al mercedes kadar teknolojij ve o kadar sağlam yol tutuşu mükemmel...
  • Herkes demek istediğimi yanlış anlamış.

Ben zaten Mercedes o para etmez diye bir şey yazmadım.

98 C serisi araca 14bin TL çoksa, 94 E serisi araca da 20-22bin TL'nin çok olması gerekir dedim.

Yani demek istediğim şudur ki, forumda bazı arkadaşlarımız 14 Bin TL'ye Corolla alayım diye konu açtığında herkes o yaşdaki araca o kadar para bağlanmaz diyor.
    Ama söz konusu Mercedes olunca kimsede kalkıp Gık'ını çıkarmıyor.

98 Corolla da 14 bin TL eder, 94 E 200'de 20-22 bin TL eder.

Ben şahsen bugün 20-22 bin TL'ye sahip olsam direk gider E200 alırım yaşına bakmadan.

Bütçem 24-26 Bin TL'ye çıkarsa da gider 2005-2006 makyajlı kasa Civic ES Vtec II alırım.

Yani 12 yaşındaki Corolla'ya 14 Bin TL çok, 16 yaşındaki E 200'e 20-22 Bin TL çok değil mesele.

Bu araçların sevenleri, hastaları fazlaki bu araçlar bu fiyata gidiyor.

Bu yaşlardaki araçlara bu para çok diyenleredir yani sözüm

Yoksa E 200'le Corolla'yı kıyaslamak gibi bir hataya düşmem zaten.

• w124 Mercedesler değer kazandı son 2 seneden beri..

Dolu ve temiz bir w124'de 20 bin lira gözüm kapalı veririm..Hele ki w124 e320 oldumu of derim..
  • Hocam, güzel araba Allah için de oto sanayiden çıkamazsın, haberin olsun.
  • Koymayın şu resimleri ya.Gene w124 ilanlarına bakarken buldum kendimi
  •  94 mercedes E200 alınır mı

94 mercedes E200 alınır mı

94 mercedes E200 alınır mı

• Faus carnival kardeş, neden sanayiden çıkamazmış E200 alan?
  • takma kapısız. forumun çoğu 17 yaşında sölediğin araba bile onlardan yaşça büyük.

eski c sınıfı araçlar şimdiki gibi hafif olsun ince çizgisi olsun diye üretilmiyordu. benzin ucuzdu. çelik bar diye şeyler kullanmak yerine ağır tank gibi araçlar yapılırdı.

bence size göre sorunsuz dediğiniz araçla w124 ü bi kafa kafaya 150 km ile çarpıştırın hangisi sanaii den çıkamaz görün
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-e-185-000-km-1993-model-ful-ful-orjinal-mercedes-200-e/detay

sanıyorum ki, 17 yaşındaki bir arabanın açıklamasına "motoru sıfır ayarındadır" yazmak, aracın 17 aralık 2009 tarihinden beri satılamamasının nedenlerinden sadece biri.

araç eski, geçmişi bilinmiyor ve bakımı bir memura fazla gelebilir.

sözün özü, hiç bulaşmamak gerek.
  • bence çok fazla yok altından kalkamazsın yok 94 modelmi. yok sanaiii den çıkamazsın .vs..vs yazmadan önce w124 kasanın neden bu kadar insan tarafından saplantılı derecede tutulduğunu bi bakın ..

http://www.youtube.com/watch?v=-bIV_hHPAFQ&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=tRKhKKdXIl4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=dn19Qj5jtf4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=kTedyrdAzV0

kullandığımız 3-5 yaşındaki araçların bu testlerden bu şekilde geçebilceğine inanıyomusunuz?

yada o suyun içerisinde gömülü kaldıkdan sonra suyu dışarı savura savura çalışacağını ?

sanaiiden çıkamayacak . insanın elinde kalıcak bir araç değildir.

• ilk 3 video da tatmin olmayanlar 4. videoda araca en sonunda top mermisi fırlatıldığını. üstüne bide kaput altına ve kasa içine patlayıcı konarak patlatıldığını görüceklerdir.

peki sonuç aracın elektronik aksamı yine çalışıyor. yanmış ateşleme sitemi kablolarını ve yakıt borusunu değiştirdikden sonra motor tekrar marş alıyor?

lütfen 94 model mercedesi 94 model huyndai alıyormuşlar gibi sanaii yorumları yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi_troll -- 20 Haziran 2010; 0:17:22 >
  • merso w124 ün konsolu ve iç tasarımı şuan birçok güncel modelden daha kalitali ve daha estetik. 20,000 tl edermi temizi eder.corolla merso kıyasına gelince harbiden reno fiat işine dönüyr iş çünkü adamlar 93 bitik corollalara bile 11,000 tl fiyat çekiyorlar yaptığı isimde zamanında hiç bozulcak bir elektronik parçası olmayışından kaynaklanıyor. mercesin sağlamlığına inanmayan zaten aracı lifte kaldırıp alt takıma göz atarsa güncel modellerin yürüründen daha sağlam olduğunu görür gerci araba kendini gösteriyor.şuan piyasada 78-80 model yıllarından mercedes hariç hiçbir firmanın faal durumda aracı yok nerdeyse ve çoğunda abs klima otomatik vites var ...
  • peki almadan önce en çok nesine bakmalıyım,nesini kontrol ettirmeliyim
  • @asabi_troll,

youtube için kullandığım dns adresleri şu an çalışmıyor. siz youtube'a bağlanabildiğinize göre, işe yarayan dns adreslerini bizlerle paylaşıp, eklediğiniz videoları izlememize yardımcı olabilirsiniz.

konuyla biraz alakasız oldu ama olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokgizlipolis

@asabi_troll,

youtube için kullandığım dns adresleri şu an çalışmıyor. siz youtube'a bağlanabildiğinize göre, işe yarayan dns adreslerini bizlerle paylaşıp, eklediğiniz videoları izlememize yardımcı olabilirsiniz.

konuyla biraz alakasız oldu ama olsun.

ne demek kardeşim .. dns 4.2.2.3 türk telekomun her türlü engellemesinde çalışır bu dns bi nevi dns lerin w124 ü bu :):)
  • Bu youtube ara sıra gidiyor bende o neden oluyor acaba?Modem aç kapa yapınca geri geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

Faus carnival kardeş, neden sanayiden çıkamazmış E200 alan?

94 model araba sonuçta, uzak durmak gerekir. Çok yakar, arıza çıkarır. Karşılarım diyorsan on numara araç. 2000 model BMW 528i kullanıyorum, oradan biliyorum. Tank gibi araba, öyle konfor bulamazsın kolay kolay. 193 beygir, eski tip atmosferik motor, sıralı 6 silindir. Müthiş bir zevk. Ama sorun çıkarıyor.
  • iyi de bmv mercedes kadar olamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

Faus carnival kardeş, neden sanayiden çıkamazmış E200 alan?

94 model araba sonuçta, uzak durmak gerekir. Çok yakar, arıza çıkarır. Karşılarım diyorsan on numara araç. 2000 model BMW 528i kullanıyorum, oradan biliyorum. Tank gibi araba, öyle konfor bulamazsın kolay kolay. 193 beygir, eski tip atmosferik motor, sıralı 6 silindir. Müthiş bir zevk. Ama sorun çıkarıyor.

Ne gibi sorunlar yaşadınız aracınızla paylaşırsanız sevinirim bende E36 kasa bmw düşündüğüm için soruyorum.
  • Şöyle ki, motor ve yürüyen aksamda sorun kesinlikle yok. Yakıt tüketimi zaten yüksek bir araba, eskidikçe daha da yükseldi. Sorunlar genel olarak ufak çaplı, estetik sorunlar. Bu serilerde olan kronik müzik sistemi yazılarında silinme, kapı eşiklerindeki lastiklerin sökülmesi, deride çatlamalar, ön konsolda düğmelerin basmaması, emniyet kemerlerinin toplamaması, arka perdeler gibi sorunlar. 215 bin km'de araç, tık yok motorda. Ama çok temiz kullanılmıştır. Bakımlar oto sanayide olmasına rağmen pahalılaştı tabii. Sonuç olarak kim ne derse desin eski arabalar sorun çıkaracaktır. Fanatiklik edip "Al, sorunsuz binersin " tarzı yorumlar yapılmasına karşıyım ben.

Çok güzel arabalar bunlar ama fiyatları gittikçe yükselen bakımları, her an arıza yapma, yolda bırakma riskleri ve yüksek yakıt tüketimleriyle herkesin baş edebileceği araçlar değil. Tabii bunlara hazır iseniz almanıza bir sakınca yok. Sadece insanlar alırken bilsin.

Son olarak da 528i'nin LPG'siz olduğunu ve son zamlarla yakıt tüketiminin 60 kuruşa dayandığını belirteyim de halime acıyın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.