|
(949$) Lenovo Y540 15.6' FHD,i7-9750H, RTX 2060, 16GB RAM, 512GB SSD 144HZ (2. sayfa)
-
-
Hocam 1074 dolar tutuyor fakat buna 60-70 dolar da kargo ücreti ekleyin.Bir de gümrük vergisi var tabi ki eklenecek.
-
Hocam benim için al kısmından yaptım ben.Bu kadar komisyon çıkınca vazgeçtim.Newegg gibi sitelere yönelmek daha mantıklı geldi.Sizin dediğiniz gibi olduğunda komisyon yoksa yine düşünebilirim.Fakat komisyon vardır diye düşünüyorum yine.Sadece kargo işiyle bu işten para kazabileceklerini çok sanmıyorum çünkü.
-
benim için al yaparsan %10 komisyon+kargo+vergi ücretini alıyorlar. sen satın alıp onların sitede vrdiği adreslerin gönderirsen vergi+kargo ücreti karşılığında sana gönderiyorlar
-
"Ürünü kendiniz aldığınızda bize bir komisyon ödemiyorsunuz. Ürünü benim için al servisimiz ile bizim almamızı isterseniz $50'a kadar $5, $50 üzerine %10 komisyon ödemeniz gerekmektedir."
Şeklinde bir dönüt aldım.
-
Evet dediğiniz gibiymiş bana da mail attılar. Komisyon olmadığında mantıklı oluyor. Ürünü satın alırken adrese amerikapostamdaki adresi yazmamız yeterli değil mi? Herhangibir ekstra işlem yapmıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet isim soy isim dışında her şeyi (tel, adres vs) orada olanı yazıyorsunuz.
-
Arkadaşlar Lenovo Türkiye ile iletişime geçtim ürünün Türkiye garantisi mevcut değilmiş. Şuana kadar 3-4 marka araştırdım herhalde tek Türkiye garantisi olan MSI.
-
Nasıl değilmiş hocam. Lenovo'nun kendi sitesinde açık açık uluslararası garanti ibaresi mevcut. Tam olarak ne dediler?
-
Müşterileri olmadığım için telefon üzerinden konuşamadım beni foruma vs. yönlendirdiler. Sonrasında Lenovo Chat üzerinden bir yetkili ile yazıştım. Bazı ürünlerde olup bazı ürünlerde olmadığını öğrendim. Fakat model numarasını versem bile ben bilemiyorum satıcı ile görüşün dedi. Daha sonra Lenovo Forum'a yazdım yetkili birisi model numarası üzerinden bakarak olmadığını söyledi. Açtığım konunun linki: https://forums.lenovo.com/t5/Dizüstü-Modelleri/Lenovo-Legion-Global-Garanti/m-p/5065650?page=1#5255826
-
evet hocam. Hatta bende açtığınız forumdaki linkten model no. yu girerek araştırdım. evet maalesef girmiyor. Açıkçası üzücü bir durum güzel çok şık bir cihazdı. Demekki gl65 ile devam. zaten rtx 2060 ile 1660ti arasında uçurum fark yok. ben rtx 2060ta alsam 1660ti da alsam büyük ihtimal yaza kadar kullanır sonra rtx 3000 serisine geçerim diye düşünüyordum. O yüzden pek bir fark olmadı.
-
Ben alacağım laptop'u 4-5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum bu nedenle almışken 2060 istiyorum (DLSS performansı, tensor çekirdekleri vs.) Fakat tek global garanti veren MSI'da da uyguna 9750h + 2060 özellikleri olan laptop yok. Büyük ihtimalle 9300h + 2060 tercih edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 11 Şubat 2021; 15:45:35 > -
Valla hocam dediğim gibi. Şuan rtx 2060 ve gtx 1660ti arası yaklaşık %5-6lık salt bir performans var. Ama dlss denen teknoloji gerçekten devrim niteliğinde. Sonuçlar inanılmaz iyi. Ve destek gittikçe büyüyor. O sebeple bu saatten sonra laptop alırken dlss desteklemesi bence şart gibi bir şey. ray tracing biraz konfora kaçıyor ama tabi olması çok çok iyi. eğer 4-5 sene kullanacaksanız dediğiniz gibi rtx seçmenizde fayda var. ben yine de bekleme şansınız varsa yaza kadar bekleyin derim. Çünkü rtx 3000 serisi kartlar 2000 üstüne gerçekten iyi koymuş ve fiyat olarak ta çok daha iyi yerdeler. yaza kadar stok oturur diye düşünüyorum. Bende o sebeple yaza kadar 1660ti ile kullanacağım. bu arada amazonda satılan 899'luk i5-9300h ve rtx 2060 kombosunu iyi araştırın. büyük ihtimal o rtx 2060 en düşük tdp değerinde çalışıyordur. çünkü msi'nin thin serisinden. Hayal kırıklığına uğratmasın.
-
Evet 3060 serisini beklemeyi düşünmüyor değilim. Fakat o zamana kur ne olur bilemiyorum. Amazondaki 2060 9300h için araştırdım 80W imiş. Sanırım 80-90-115 şeklinde gidiyor. Çok arada kaldım açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 11 Şubat 2021; 16:0:22 > -
Dell ile konuştum Dell ürünlerinde geçerliymiş.Dell ownership transfer diye internette aratıp garantiyi buraya alabiliyormuşuz.Asus üründen ürüne göre değişiyor dedi.Yine en garantisi MSI dediğiniz gibi.Üzdü bu cihazın garantisinin burada geçerli olmaması.
-
Hocam MSI garantisi nasıl oluyor bir anlatır mısınız lütfen -
MSI için ekstra bir şey yapmıyorsunuz diye biliyorum.Sitesinden ekstra olarak 3 ay garanti kazanabiliyorsunuz.Onun da nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X