Şimdi Ara

96lilar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2014te üniye yerleşmeseydim cesaret edemezdim mezuna kalio sinava girmeye falan. Sizde iyi cesaret var yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sbl mezunuyum hazirlik okudum o yuzden 2.senem :D

• Üniversite okuyorum 3. girişim ama bu kalp hala ilk günkü gibi çarpıyor arkadaşlar...
  • pxwmsr kullanıcısına yanıt
    sa ben de 96 lıyım .hala kaldı mı bizden ya ben herkes gitti benle bikaç kişi kaldık diyodum
  • 96 olunmaz 96 li doğulur 96 li olmayan 96li değildir abi 96 bir kere karizma yani ...

Delirdim

• 3. Yıl

• beni geç yazdırmış peder beyler 2.yılım bu sene inşallah sıvamamışımdır
  • En Sevdiğim AT Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Naptınız hocam.sonuç nasıl

• 3. senesi olanlar toplaşın ağlayalım.
  • 3.senemdi,bu sene yerleşip seneye girerim artık.İlk 2 seneye göre sonuç iyi ama keşke 13-14 bin civarında sıralamam olsaydı tam olarak +2 seneye değdi diyebilirdim.Tm3 30 bin bu seneki sonucum.
  • kimlikte 96lıyım normalde 97 doğumluyum herhalde 3.seneye kalsam mı bilemedim aq
  • Zor bir seneydi fakat istediğimi elde ettim. Bir miktar mutlu olabilirim.
  • ben de üniversiteyi bırakıp geldim yeniden gircem sınava 97 3. seneme giriyorum gibi olcak
  • yahya58 Y kullanıcısına yanıt
    21 bin geldi umutlar söndü 3 çocukla ortada bırakılmış gibiyim amaçsızca yaşıyorum şuan
  • En Sevdiğim AT Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Olsun be reis en azından hayallerimizi bırakmadık.
    Belki başaramadık ama

• 1996 doğumluyum ama geç yazıldım 1997lerle başladım bu ikinci senemdi mf3 13k geldi sıralama hedefim tıp okumak ama istediğim yerler tutmuyor bakalım nolacak hala kendimi ispatladığımı düşünmüyorum bir kere daha girsem ailem razı gelmez zaten
  • yahya58 Y kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam haklısın ben 4. kez tekrar girmeyi düşünüyorum bu hayat benim 1 kere yaşayacağım o zaman istediğim mesleği yaparak yaşamalıyım doktor olmak istiyorum girdim bu yola geri dönüş yok dik duracağım ve bu savaşı kazanacağım Allahın izniyle
  • YA bu moral oldu bana geçen sene 97 lilerle okudum okulu bu yıl mezuna kaldım 98 lilerle okuyorum diye düşünüyordum üzülüp duruyordum 2. senemdi bu sene ne olucak şimdi bu yılda iyi gelmedi 100 k ne olucak lan bizim sonumuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.