Şimdi Ara

97 98 passat 1.8 t alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
13.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maşallah bazılarıda öyle bir yermiş ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Maşallah bazılarıda öyle bir yermiş ki...

evet ya o kadar kötü bir araba olsaydı bu kadar tutulmazdı

ya tsmc biri habire konu açıp sana bişeler yazıp duruyor ne iş bu kim yapıyorsa büyük ayıp yapıyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9277191/tm.htm

codelinker adlı üye bu bölümde yeterince bilgi vermiş. Hemen her konuda da turbo arızasından bahseder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

http://forum.donanimhaber.com/m_9277191/tm.htm

codelinker adlı üye bu bölümde yeterince bilgi vermiş. Hemen her konuda da turbo arızasından bahseder.

geldim topik gozumden kacmis.
    ama ben eski kasa kullanmadim ona gore.
    turbo arizasi ise hemen her zaman cikabilir
    sorunsuz bir arac bulabilirsen neden olmasin.
    her zaman derim alacaginiz aracin servis faturalarini gorun diye ama nedense arac sahipleri faturalari saklama zahmetinde bulunmaz.
    en iyisi hangi servise gidiyorsa o servisten arac hakkinda bilgi almak.
    passatlarin en cok sorunlarindan birisi turbodur ikincisi de klimadir haberin olsun.
    ama her ne olursa olsun bizim 2001 tdi ne kadar sorun cikarsa da cikarsin aractaki zevki baska araclarda bulamiyorum.
    Allah nazardan saklasin arac 140 bin e geldi neredeyse ve yanlis hatirlamiyorsam 80 bin den bu yana hic bir sorun cikarmadi.
    ah keske basta da sorun cikarmasaydi

yakit konusunda ise gozun korkmasin.forumdaki cosmos benim galerici arkadasim.
    kendisi bi ara 99 model 1.8t kullaniyordu.dedigine gore sehir ici 11 litre civarinda sehir disi 8 litre civarinda yol bilgisayarinda ortalama 9-9.5 litre gibi bi rakamin oldugundan bahsediyordu.1.8 motor ve 150 hp lik arac icin normal bence.
    konfor konusunda ise kafan rahat olsun.
    ayrica daha fazla bilgi istersen yukarda arkadas sagolsun passatcilar topiginin linkini koymus.
    istersen incele.

selam ile...

• verdiğiniz bilgiler için çok sağolun bide gerçek piyasa ile internet fiyatları arasında çok fark varmış duyduğum kadarı ile normal piyasada 98 1.8t hıghlıne ne kadar a alınır aşağı yukarı
  • güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti35

verdiğiniz bilgiler için çok sağolun bide gerçek piyasa ile internet fiyatları arasında çok fark varmış duyduğum kadarı ile normal piyasada 98 1.8t hıghlıne ne kadar a alınır aşağı yukarı

bende 99 model vardı 1.8t full donanım bi arabaydı henüz 87.000 km deydi arabayı zorla 16.000 e verdim internete baktım 20 den aşşağı isteyen yok
  • benim bir arkadaşta 98 1.8t highline 2 , müthiş bir alet, ivmelenmesi, son sürati , yol tutuşu falan inanılmaz, içi de gayet geniş ve konforllu,

fakat şehir içi 14. litreden az yakmıyor ve turbo araca lpg yapılmıyor, turbosuz 1.8 modellere yönelsen iyi edersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

quote:

verdiğiniz bilgiler için çok sağolun bide gerçek piyasa ile internet fiyatları arasında çok fark varmış duyduğum kadarı ile normal piyasada 98 1.8t hıghlıne ne kadar a alınır aşağı yukarı

bende 99 model vardı 1.8t full donanım bi arabaydı henüz 87.000 km deydi arabayı zorla 16.000 e verdim internete baktım 20 den aşşağı isteyen yok

siz aracınızı ne zaman sattınız ve deri koltuk ile sunroof varmıydı birde hangi ilde oturuyorsunuz ben izmirde oturuyorum izmir ve istanbul piyasası çok farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

benim bir arkadaşta 98 1.8t highline 2 , müthiş bir alet, ivmelenmesi, son sürati , yol tutuşu falan inanılmaz, içi de gayet geniş ve konforllu,

fakat şehir içi 14. litreden az yakmıyor ve turbo araca lpg yapılmıyor, turbosuz 1.8 modellere yönelsen iyi edersin.

yanlışınız var 1.8 turbolara lpg takılabiliyor

arkadaşlar şu linkteki araç nasıl sizce fiyatı iyimi http://www.araba.com/452166.html ilginizi çeken ilanlar olursa paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subuti35 -- 13 Şubat 2007; 21:01:47 >

• 6 ay önce sattım yaz aylarında

araçta sunroof hariç bütün donanımlar vardı deri koltuk dahil

ben istanbuldayım tabi fark ettirebilir bilemiyorum ama burada passatlar gerçekten para etmiyor araba pazarlarında çok kelepir olanları düşürebilirsin
  • quote:

6 ay önce sattım yaz aylarında

araçta sunroof hariç bütün donanımlar vardı deri koltuk dahil

ben istanbuldayım tabi fark ettirebilir bilemiyorum ama burada passatlar gerçekten para etmiyor araba pazarlarında çok kelepir olanları düşürebilirsin

bizim buradada (İZMİRDE) istanbul arabası dedinmi millet almak istemiyor nedendir bende bilmiyorum bu arada aracınız sahiden ucuza gitmiş verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

birde aracınızdan memnunmuydunuz + ve - lerini belirtirseniz sevinirim size sorun çıkarttımı özelliklede turbo arızası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subuti35 -- 13 Şubat 2007; 21:00:08 >
  • sen ucuza verdin diyorsun ama ben aracı 14.5 a almıştım o derece kelepirdi

satması biraz uzun sürdü sadece 4 ay elimde kaldı yakıt tüketiminden ve parça fiyatlarından dolayı biraz zorluyordu beni çabuk çıkarmak istedim elimden ama olmadı kısmet işte
  • quote:

sen ucuza verdin diyorsun ama ben aracı 14.5 a almıştım o derece kelepirdi

satması biraz uzun sürdü sadece 4 ay elimde kaldı yakıt tüketiminden ve parça fiyatlarından dolayı biraz zorluyordu beni çabuk çıkarmak istedim elimden ama olmadı kısmet işte

hım o zaman pazara gitmek lazım size hiç turbo arızası çıkardımı acaba
  • Biz bu passat 1.8 t ile 250-255 kmye kadar çıkabildik modeli ise 98 modeldi
  • fabrika verisi 223 diyor ama dediğiniz gib 250 ye falan çıkıyorsa çok iyi

gerçi max 180 yapsa bile yeter çünkü yollarımız bunun üstündeki hızlara pek müsait değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subuti35 -- 13 Şubat 2007; 21:09:36 >
  • dostum yapmadıgımız hızı neden söleyim
    1.8t 155hp di bizim eski passat 218 bini devirmişti
    quote:

fabrika verisi 223 diyor ama dediğiniz gib 250 ye falan çıkıyorsa çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcıHayatt -- 13 Şubat 2007; 21:10:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcıHayatt

dostum yapmadıgımız hızı neden söleyim
    quote:

yok siz beni yanlış anladınız ben yapmadınız demedim yapabiliyorsa çok iyi dedim bi yanlışımız varsa affola
  • quote:

1.8t 155hp di bizim eski passat 218 bini devirmişti
    quote:

nasıl memnunmuydunuz aracınızdan ve size bir problem çıkardımı özellikle turbo arızası ya bu turbo olayı kokutuyor 1 kaç kişi turbo sorun olabilir diye söyledi ondan herkese soruyorum malum pahalı parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subuti35 -- 13 Şubat 2007; 21:14:13 >

• önmli değil dostum
    bizdeki passatın turbo arızası olmamıştı öyle forumdakilerin dediği gibi büyük bir sorun ile karşılasmadık
    çok sağlam bir araçtı hele turboya geçtiği zaman tam bir canavar oluyordu
    quote:

quote:

quote:

yok siz beni yanlış anladınız ben yapmadınız demedim yapabiliyorsa çok iyi dedim bi yanlışımız varsa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcıHayatt -- 13 Şubat 2007; 21:15:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.