Şimdi Ara

97d sürümündeki sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar local ip'mden kurdum serveri hersey tmm server dosyaları cok gzl calııso ama kendi serverime dosyalardan girmeye calıstıgımda gemiler fln gelio dc gelmio ortada bulunan server yazısıda gelmio öle bekliorum aşşağıdaki server dosyaları birinin servere girmeye calıstıgını algılıo kişi sayısı ffln artıo ip mi görüorum acaba sorun nerde olabilir?

• hata : connect server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 27 Nisan 2007; 15:36:35 >
  • hocam connet serverde bi sorun gözükmüo yani en azından ip ler fln local ip olarak tanıtılmıs bi arkadaşımız local bile kursan dış ipni yazıcan cs ye dedi ne kdr dogru ne kdr yanlıs bilemicem bide size soriyim ne yapmalıyım local server kurdugum halde cs ye dış ip mi mi yazmam lzm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustea_mg

hocam connet serverde bi sorun gözükmüo yani en azından ip ler fln local ip olarak tanıtılmıs bi arkadaşımız local bile kursan dış ipni yazıcan cs ye dedi ne kdr dogru ne kdr yanlıs bilemicem bide size soriyim ne yapmalıyım local server kurdugum halde cs ye dış ip mi mi yazmam lzm

Sorun Connect server olsa direk dc verir.. Gameserver aciliyormu emin ol... 97 d nin gssinde online yazmiyor ama acildiktansonra bi loding cikiyor sanırım en azından bendeki 97 de oleydi ama bilmiyorum eger hic bir sey gelmiyorsa gameserver tam acilmamis demektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

hocam connet serverde bi sorun gözükmüo yani en azından ip ler fln local ip olarak tanıtılmıs bi arkadaşımız local bile kursan dış ipni yazıcan cs ye dedi ne kdr dogru ne kdr yanlıs bilemicem bide size soriyim ne yapmalıyım local server kurdugum halde cs ye dış ip mi mi yazmam lzm

Sorun Connect server olsa direk dc verir..
    Gameserver aciliyormu emin ol... 97 d nin gssinde online yazmiyor ama acildiktansonra bi loding cikiyor sanırım en azından bendeki 97 de oleydi ama bilmiyorum eger hic bir sey gelmiyorsa gameserver tam acilmamis demektir...

yanlış connect server da sorun oldugunda direk dc vermez arkadaşın söylediği hatayı verir üsteliyorum sorun büyük ihtimal connect serverda connect serverin portu deiştiren program vardı onla bi portuna göz atın derim ..

• quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

Sorun Connect server olsa direk dc verir..
    Gameserver aciliyormu emin ol... 97 d nin gssinde online yazmiyor ama acildiktansonra bi loding cikiyor sanırım en azından bendeki 97 de oleydi ama bilmiyorum eger hic bir sey gelmiyorsa gameserver tam acilmamis demektir...

yanlış connect server da sorun oldugunda direk dc vermez arkadaşın söylediği hatayı verir üsteliyorum sorun büyük ihtimal connect serverda connect serverin portu deiştiren program vardı onla bi portuna göz atın derim ..

Valla iki farklı gorus var ikisinide dene bakalım sonucu yaz neymis bizde ogrenelim...

• sorun tespitleriniz için saolsun ama sorunları geçirmek için biraz daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var

portu kontrol nsl edicem bunu bi soriyim öncelikle....

8.link düzgün calısıo en azından ben öle sanioda olabilirim ama bi print cekip koyabilirim isteseniz....
  • arkadaşım cs port changer diye bir program vardı ama şuanda linki elimde mecvut değil onu bulabilirsen kontorl edebilirsin csportchanger
  • hocam ben port u da ordan 44405 yaptım fakat gene aynı sorun var :S 8. linkte calısıo cok gzl sekilde dsler acılıo falan fln işlevleri tmm gibi başka bi çözüm varmı :D
  • nasil yapdin ordan yaf ben yapamadim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.