Evet neredeyse her ilden ve ilçeden insan var burda . Bence böyle bir topik gerekli . Topicin amacı şu : Örneğin ben Bakırköy'de oturuyorum ve Ümraniye'ye gitmek istiyorum , özel aracımla veya toplu taşıma araçlarıyla ama nasıl gideceğimi bilmiyorum.O zaman hemen yazıyorum buraya ve bilen bi insan cevaplıyo Bence böyle bir topic gerekli o yüzden açma gereği duydum
normalde, ben evden işe işden eve giden bir vatandaşım.. bu topic sayesinde bayağı benzin harcarım artık....
aracıma tüp taktırıyim bari...
Dur o zaman ilk can alıcı soruyu ben sorayımda bu hafta sonu herkes yollara dökülsün Evet hareket yeri (A) İstanbul Bakırköy , Varış yeri (B) Kastro. A'dan B'ye özel aracımla en kısa şekilde nasıl gidebilirim ?
Evet neredeyse her ilden ve ilçeden insan var burda . Bence böyle bir topik gerekli . Topicin amacı şu : Örneğin ben Bakırköy'de oturuyorum ve Ümraniye'ye gitmek istiyorum , özel aracımla veya toplu taşıma araçlarıyla ama nasıl gideceğimi bilmiyorum.O zaman hemen yazıyorum buraya ve bilen bi insan cevaplıyo Bence böyle bir topic gerekli o yüzden açma gereği duydum
Eğer İstanbul sınırları içinde seyahat edeceksen hiç buraya yazıp cevap beklemekle uğraşmıyorsun;http://kentrehberi.ibb.gov.tr/ adresine giriyorsun ve ister haritadan, ister adresten, ister resmi kurum, vs. türü yerleri referans göstererek yolculuk güzergahını şak diye buluyorsun.
Sıkça kullandığım çok yararlı bir hizmet. Ah bir de sokakların başına tabela koysalar
Diğer iller hakkında böyle bir kaynak var mı bilmiyorum.
soru: A'dan B 'ye nasıl gidilir? cevap: yolu bilmek gerekir
süper o zaman sağolun bende maps.googledan arıyorum hep göbeğim çatlıyo
Beyler bu konu acılmışken burda sorayim... Muayene istasyonunun yeri degismis ankarada nereye tasındı tam olarak anlatabilir misiniz? bilen varsa yardımcı olsun!!
quote:
Orjinalden alıntı: istako
süper o zaman sağolun bende maps.googledan arıyorum hep göbeğim çatlıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme