Şimdi Ara

A101 PİRANHA BLUETOOTH KLAVYE 49.95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
9.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir kaç saat önce bir A101 den aldım. MacBook Pro '13 inc yeni modelinde denemeye çalıştım BAĞLANMADI. Mac klavyeyi görmedi. ALMANIZI ÖNERMEM
    Sıfır AAA pil ile denedim olmadı, ayrıca MOUSE da almıştım o da çalışmadı.
    Ya mac bozuk diyeceğim onda da AirPods u tanıdı piranha ürünlerinde sıkıntı var.
    Bu tür bir sıkıntı yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgill -- 13 Ağustos 2020; 19:32:37 >
  • mcgill kullanıcısına yanıt
    Klavye bluetooth olarak görünür durumda mıydı? Başka cihazlar gördü mü bluetooth aramalarında? Android cihazlar veya windows cihazlar? Bluetooth klavye, mouse cihazlarının başka cihazlar tarafından bulunabilir moda alınması bazen değişik tuş kombinasyonları gerektiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende macbookta klavyeyi denedim sorunsuz calisti ama mouse calismadi. Windows pcde mouse calisti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bluetooth versiyonu kaç bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem klavyesini hem de faresini aldım. Piranha ürünleriyle hiç iyi deneyimim olmadı ama fiyatını görünce bir deneyeyim dedim. Ürünleri henüz kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalender6276

Bluetooth versiyonu kaç bunun?
    bu tarz ürünlerde bluetooth versiyonu neyi değiştiriyor ?
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hocam görünür moddaydı ikisi de, çevrede android cihaz yoktu
  • ahmetsoul kullanıcısına yanıt
    Veri transferi daha hızlı oluyor ama bu cihazda bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalender6276 -- 13 Ağustos 2020; 21:55:58 >
  • tvbox a bağladım çalıştı. 4mt mesafe. yalnız uykuya geçip uyandırdığında space bar la kopmuş oluyor. eşleştirme gerekiyor tvboxda. 1 saat sonra olmadıda tvbox kapadım açtım kopmuştu. Bluetooth mouse bu sıkıntıyı yapmadı mesela. tvboxla alakalı olabilir de. 2.cihaz oluyor aynı anda neticede. tuşları büyük güzel Türkçe klavye neticede. beğendim kullanımını ama kopması ana sorunu. pc de olmayabilir, deneyen yazsın. arka plastiği çok dandik yalnız. pil kapağı kırılırsa şaşırmam yani. pil mouse kadar yemesede çok yer heralde, tahminim 2ay gider. pil azalınca bağlantı mesafesi düşebilir tv ile kullanırken. Logitech ten şaşma 150+ Tl vereceksen. bu klasik aliexpress çinli uygun klavye. aliexpress den baya ucuz 17tl vergiyide düşünürsen.

• Fareyi aldım gayet iyi fiyatına göre. Beyaz klavye hayatta kullanamam.
    Hocam Apple yetkilileri Apple ile bu ürünü kullandığınızı duymasınlar. MacBook Pro'nuzu geri alabilirler. Ferrari'ye tüp taktıran adam gibi olmasın.
  • Gayet güzel tavsiye ederim,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klavyeye yorum var mı arkadaşlar?

• Kasası plastik mi? Trust nado diye bunun benzeri klavye var o metaldi diye hatırlıyorum.

• hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=kPgLbvI0n4E&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=e4Vd30Rm8Ms&feature=youtu.be

Benim kulaklar duymuyor ama şöyle iki incelemesi var.

• kopuyor tekrar bağlanmıyor uzun ara verip uyandırdığında. pc denemedim bilemem. tavsiye etmem bu haliyle. mouse da sorun yok ama. gerçi ilk cihaz açılınca tekleme yapıyor sonra düzeliyor kurcalayınca. bluetooth sıkıntılı 😒

• r3ally kullanıcısına yanıt
    1000 liralık klavye ile aynı görevi görüyor :D
  • EDİT:

- Klavye çalışıyor. Sorunsuz
    - Mouse çalışmıyor mac windows da denedim, iade edeceğim
  • Cihaz güzel. Plastik bir kasası var, ufak bir baskıyla eğilip bükülebiliyor.

Telefonda ve tvboxta denedim sorunsuz güzel şekilde çalışıyor (Android). Oldukça pratik bir ürün.

• merhaba,
    ürünü ipad pro 2020 ve macbook pro 2019 13" de denedim hiç bir sorun yaşamadım.
    bluetoothu hiç görmüyorsa cihazınızda sorun olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.