Şimdi Ara

A101 VODAFONE 10 TL KUPON TEKRAR DEVAM EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
17
Favori
1.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altin Kulüp uyelerine veriliyor üyelik ücretsiz.

ALTIN KULUP Yazip 7000e atin.

Onay Smsi gelince A101 yazip 6666 veya Yanimdadan sifre aliniz.

Kullanımı ;

Ürünler geçirilir
    # AraToplam yapılır
    # Hediye Kartı ile ödemeyi seçer.
    # Kod girer.
    # Tamam a basar
    10TL indirim düşer. (Bu işlemi birden fazla da yapıp elinizdeki tüm kodları tek fiste kullanabilirsiniz.)
    İşlemi kapatır. İşlem tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekitaner -- 4 Haziran 2018; 17:14:35 >

• Kodlar Beceriksiz kasiyerlerin kurbanı oluyor maalesef. Nereden nasıl girilir bilmiyorlar.

Ayrıca hiç kullanılmayan kodlar geçersiz yanıtı alıyor. Önceki kampanyadan iki kodum duruyor.

Beleşçi muamelesi görüyoruz böyle olunca. Adamlar uğraşmak istemiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balamirkan -- 4 Haziran 2018; 17:10:16 >
  • Nasıl kullanılacağını tarif eden yönerge vardı

Fotosu var mı
  • Altın klüp üyeliği nedir?
  • balamirkan B kullanıcısına yanıt
    konuda nasıl kullanıldığını anlatanlar vardı.

kasiyerlere tarif edip kullanabilirsiniz.
  • http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/vodafone-altin-kulup.php

alt kısımda a101 10TL hediye çeki yazıyor.Bu sefer çeklerin iptal olacağını sanmıyorum, zaten makul bir çek veriyorlar.
  • Şeref abidesi Vodafone, akşam olmadan kodları geçersiz sayar büyük ihtimalle, o yüzden almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Şeref abidesi Vodafone, akşam olmadan kodları geçersiz sayar büyük ihtimalle, o yüzden almıyorum.
    aldık kullandık bile hocam, sıkıntı yok, vodafone ne kadar sömürürsek o kadar iyi
  • Onceki sefer kod alanlar tekrar alabiliyor mu
  • Yeni nesil kasalarda hediye çeki değil hediye kartı ile düşüyor yanış yaptırmayın kod güme gider.....
  • Geçen başıma geldi klavyedeki çift sıfır tek basıyor ona dikkat edin hatalı çıkıyor sonra
  • Başarıyla az önce kullanıldı
  • Aynı gün içinde kullanmamız mı gerekiyo.. ben bugün gidemem markete ya
  • alt limitsiz ne güzel
  • Direkt kullanılabiliyor mu?10 liralık alışverişi sadece kodla yapabilir miyiz?
  • Uğraşmayın. Bir kere binbir ısrarla zihin engelli kasiyere anlatarak kullandım. Ama ertesi gün Diğer hattımdan gelen kuponu kullanamadı. 10 haneli bir sayı girmesi lazım, iki a101 de de muhtemelen yanlış sayılara bastıkları için kuponu kullanamadım.
  • Ben 1 saat önce alışveriş yaptım. Başta kasiyer anlamam falan dedi. Bende hediye kart bölümünden gir olur dedim. Oldu. Hemde öğrenmiş olduk dedi :)

30lu yumurta aldım.
  • Gelicek olan kodun bir zaman sınırı var mı arkadaşlar?Aynı gün içinde olması lazım gibisinden
  • Vermedi

Edit: Ben geçenki kampanyadan faydalandım ondan dolayı vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 5 Haziran 2018; 15:31:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyan_

Gelicek olan kodun bir zaman sınırı var mı arkadaşlar?Aynı gün içinde olması lazım gibisinden
    Öyle bir şey yazmıyor ama, ben bir an önce kullandım. Sıcağı sıcağına.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.