Şimdi Ara

A101 VODAFONE 10 TL KUPON TEKRAR DEVAM EDİYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
17
Favori
1.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/yuzyilin-firsati-vodafone-a-101-de-gecerli-bedava-altlimitsiz-25-hediye-ceki--126338811

Ah be geçen sene ne sömürmüştük a101'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 6 Haziran 2018; 2:34:43 >
  • Kodlar çalışıyor mu arkadaşlar, arkadaş kullanamamış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    bende arkadaşa verdim olmadı dedi.kasada 0 göstermiş.
  • arkadaşlar, kodlar çalışıyor mu hala, bu gün başka deneyen varmı acaba
    elimde 4 tane kod var, çalışmıyorsa boşuna gitmeyeyim A101 e
  • 2 kod vardı elimde ikisi de çalışmadı
  • şuan sistemsel sıkıntı var sanırım. kodları kabul ediyor ama fiyat düşmüyor.
  • Saat 13.30 itibariyle üç çek kullandım sorumsuz düştü. Ama sakın ola cep TL yükleme yapmayınn çünkü kullanım koşulları arasında kontur hariçtir deniyor( bölge sorumlusu dedi). Mağaza çalışanlarına yeterli bilgilendirilerek yapılmıyor cep TL yüklemesi yapmak isterseniz adamlar bişey bilmeden kodları giriyor kodlar da bloke oluyor. Sistem kodları kullanılmıştır diye algiliyor sonradan. Denenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane aldik gidelimmi markete sorun varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar alabiliyor muyuz kodu
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Bende de oldu, şöyle oluyor kardeşim..
    Avantaj cepte uygulamasına girip kampanyaya katıl diyorsun. Sonra sana kodu gösteriyor, altında da kapat butonu var. Sen de kodu illa bir yere kayıt ediyordur diye ss almadan kapat diyorsun. Sonra bakıyorsun ki bir evvel ki ekranda kodu bir yere yazın diye küçük harfli bir uyarı gizli metnin içinde.. Aaa diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysbawer

Saat 13.30 itibariyle üç çek kullandım sorumsuz düştü. Ama sakın ola cep TL yükleme yapmayınn çünkü kullanım koşulları arasında kontur hariçtir deniyor( bölge sorumlusu dedi). Mağaza çalışanlarına yeterli bilgilendirilerek yapılmıyor cep TL yüklemesi yapmak isterseniz adamlar bişey bilmeden kodları giriyor kodlar da bloke oluyor. Sistem kodları kullanılmıştır diye algiliyor sonradan. Denenmiştir.
    kodu kullanabildiklerine şükrediyoruz hocam, kodun kontörde geçmediğini bilmesi artık master level oluyor
  • 12 tane kod var elimde akşama doğru gidicem kullanmaya, haberdar ederim sonucu
  • kodu kullanamayan arkadaşlar gönderin bana 5 lira karşılığında alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

şuan sistemsel sıkıntı var sanırım. kodları kabul ediyor ama fiyat düşmüyor.
    ölücü reco sen hala buralarda mı dolanıyon kuruttun a101 i yeter
  • Getz49 G kullanıcısına yanıt
    yapabiliyorsan buyur sen de yap.

ha yapamıyorsan takdir et, tahrik etme.
    sonucu bekliyorum şu an kod aldım geçiyor mu bilmiyorum
  • Altın kulube 7000 e atıyoruz ama hatalı mesaj uyarısı alıoruz

• NeutronS N kullanıcısına yanıt
    Biraz önce kıyma aldım 4.50 verdim çıktım oluyor arkadaşlar. Gittiğinizde çalışanlara da öğretin onlar da merak ediyorlar. Bende olunca kendileri de heveslendiler. Ilımlı yaklaşın bilmiyorlar deyip hemen içten içe kızmayın. Hediye kartı demeyi unutmayın. Çek giriyorlar. Bi de 00 tuşuna basınca tek 0 çıkıyor onu söyleyin

• az önce 12 adet kod kullandım, hiç birinde sorun yaşamadım.

A101 VODAFONE 10 TL KUPON TEKRAR DEVAM EDİYOR
    Maşallah 12 kodu bulmak emek ister afiyet olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.