Şimdi Ara

A101 VODAFONE 10 TL KUPON TEKRAR DEVAM EDİYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
17
Favori
1.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mandemirci

Biraz önce kıyma aldım 4.50 verdim çıktım oluyor arkadaşlar. Gittiğinizde çalışanlara da öğretin onlar da merak ediyorlar. Bende olunca kendileri de heveslendiler. Ilımlı yaklaşın bilmiyorlar deyip hemen içten içe kızmayın. Hediye kartı demeyi unutmayın. Çek giriyorlar. Bi de 00 tuşuna basınca tek 0 çıkıyor onu söyleyin
    Tam olarak anlatır mısın hocam. Ona göre tedarikli gidelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk önce kasanın boş olmasını denk getirin. Alabileceğiniz bi ürünü götürün kasaya. Eğer kod geçmezse parayla almış olursunuz. Benim elimde vodafone kodu var deyin. Hatta siz de vodafone iseniz 10 lira hat başı bedava veriyor diye anlatın. Ki o zaman daha bi başka yardım ederler. Sonuçta kod da iban numarası gibi. Hediye kartı olarak girsinler kodu sorun olmuyor. Bu arada ben kıyma aldım. Biri kontör yani lira yüklemede sorun olmuş demişti forumda. Siz de ihtiyacınız olan bisey de deneyin riske girmeyin. Bu arada ilk başta hediye çekinde denedi. Sonra hediye kartında. Kodun iptal olma durumu falan olmadi bende. Ha bi de 00 tuşuna basınca 0 yazdı galiba. Kodu en son tekrar edin o da kontrol etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın kulüp paket falan mı? Normal eski tarifemiz devam edecek mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sersdf13 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Bugünde dahil üç gündür dokuz kupon kullandım.Problem yok

• mandemirci M kullanıcısına yanıt
    Hocam 00 basınca nasıl 0 oluyor tam anlamadim. Benim kida hatalı dedi kasiyer. 4 defa girdim dedi ama 4 defa hatali girebilecek kapasitede kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Altın kulüp paket falan mı? Normal eski tarifemiz devam edecek mi
    tarife veya paket değişikliği olmuyor. bu aynı ek indirim kazanmak için bi kulübe üye olmak gibi bir şey. genelde indirimler kadınlarla alakalı isminden de anlaşılacağı üzere.
  • Yarın 6 adet kod ile alışveriş yapmayı deneyeceğim bakalım, detayları yazarım buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

tarife veya paket değişikliği olmuyor. bu aynı ek indirim kazanmak için bi kulübe üye olmak gibi bir şey. genelde indirimler kadınlarla alakalı isminden de anlaşılacağı üzere.

Alıntıları Göster
    ok hocam. 6 tane kodum var. tek fişte kullanabilir miyim
  • Kullanılabiliyor sıkıntı yok. 7 tane kullandım. Tavsiyem bi an önce kullanin derim

• RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    Kaça alıyorsun bizim burda kullanamadılar

• Son 2 saattir kod alan varmı yeni kod gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

ok hocam. 6 tane kodum var. tek fişte kullanabilir miyim

Alıntıları Göster
    hacı görmüyon mu tek fişte kullandım 12 kodu
  • 10 TL altı ürün alımında sorun oluyor mu? Yoksa kodu kullanmak için illa 10TL üzerine mi tamamlamamız lazım?

• ben hep 50 tl lik kod kullanıyorum

A101 VODAFONE 10 TL KUPON TEKRAR DEVAM EDİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: iPoint

10 TL altı ürün alımında sorun oluyor mu? Yoksa kodu kullanmak için illa 10TL üzerine mi tamamlamamız lazım?
    sorun olmaz ama 10 liranın altında aldığınız ürün için 10 liralık kodu heder edersiniz. diyelimki 6 liralık birsey aldınız aradaki 4 liralık fark boşa gitmiş olur. en az 10 liralık birseyler alın.
  • Sorunsuz 7 kodu kullandım

• çek satışta kod var mı acaba?
  • Az önce 5 adet kod kullandım. Yapamaz veya beceremezlerse Ara Top. yapıp hediye kartından giriş yapılacak. Çalışanlara kampanya hakkında bilgi verin, daha çok yardımcı oluyorlar. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

A101 VODAFONE 10 TL KUPON TEKRAR DEVAM EDİYOR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacmAdam -- 7 Haziran 2018; 12:41:58 >
  • Bende kullandım teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.