Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vmpr
    iyi güzelde 85 tl :d
    pasaport bulmaya calışcamm :)

bide kardeş *#06# yapınca 10485********* diye başlayan bi imei var

telefnun arkasındakide 3570********* diye bi imei var

bunu sorguladım 3570********* Üretici: Sony Ericsson Mobile Communications AB Pazar Adı: W902
    yazıyor ne anlam gelio simdi bu iş

Senin telefon pasaporta da kayıt olmaz, nerden aldın onu daha önce imei atılmış zaten, eski imei'yi attırman lazım, daha sonra eger imei yakalanmadısa pasaporta kayıt olur , öbür imei sorgulayınca ne diyo?
  • şerefsizin birinden aldım

10485******** bunu sorgulaynca kayıtlı deil falan yazıo
    3570********* Üretici: Sony Ericsson Mobile Communications AB Pazar Adı: W902 <<<<ben şimdi tekrar
    bunu mu attırcam snra pasport kayt yaptrccam?
  • quote:

şerefsizin birinden aldım

10485******** bunu sorgulaynca kayıtlı deil falan yazıo
    3570********* Üretici: Sony Ericsson Mobile Communications AB Pazar Adı: W902 <<<<ben şimdi tekrar
    bunu mu attırcam snra pasport kayt yaptrccam?

Evet kardes önce eski imei attırman lazım icine ki cok zor nerden bulursun bilmem, sonra gidip pasaporta kayıt ettircen, aldığın kişi de sanırsam yurt dışından imei değişmiş olarak almış yoksa cihazı sorguladığında kayıt dışı olduğu tespit edilen cihaz yazması lazim, ayrica türkiye'de A2'lere imei atan duymadım
  • kardeş smdi baktım yine KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI yazıyo ama dün yazmıyordu
  • quote:

kardeş smdi baktım yine KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI yazıyo ama dün yazmıyordu

2 imei'de de ayni sey mi yaziyo acaba ?
  • KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI 2sindede bu yazıo kardeş

ayrıca bunda bide 3570********* Üretici: Sony Ericsson Mobile Communications AB Pazar Adı: W902 yazıyo
  • quote:

KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI 2sindede bu yazıo kardeş

ayrıca bunda bide 3570********* Üretici: Sony Ericsson Mobile Communications AB Pazar Adı: W902 yazıyo

Tamam iste o imei telefonun orjinal imei'yi, öbürü de sonradan atılan imei, eski imei'yi tekrardan telefona Gömmen lazim yoksa kayıt olsa da kapanır, öbür imei'de ne yaziyo hangi telefonun imei'ni atmışlar
  • öbür imei de sadece KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN bu yazıyo
  • quote:

öbür imei de sadece KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN bu yazıyo

Telefon markası veya modeli yokmu sadece o mu yaziyo ?
    Öyleyse rastgele imei sallayıp atmışlar
  • marka model yok kardeş sadece o yazıyo
  • slm kardeş. linkler çalışmıyor bi ilgilenirsen çok sevinirim...
  • quote:

dejavu027

slm kardeş. linkler çalışmıyor bi ilgilenirsen çok sevinirim...

A.s kardeş galiba 4shared sitesi yasaklı ondan olabilir. Bende bayadır SE kullanmıyorum modifiye dosyaları yok şu an elimde malesef ben yardımcı olamıcam kusura bakma. Ama forumda hala bu model telefonları kullanan arkadaşler var istersen onlardan iste gerekli dosyaları belki elinde olan vardır.
  • arkadaşlar bu program aino da çalışıyor mu?

aino ile ilgili arama yaptım bulamadım hiç bir şey:S

bu aino 'yu ekran açıkken de dokunmatik yapmanın yolu yok mu?
    en azından kapak açıkken resim çeksin ? :)
  • çajışmaz far manager kullanmalısın.
  • 4shared kapalı napcazz
  • evet ben de açamadım.yada nasıl yapılır bilemedim.
    quote:

Orijinalden alıntı: honey55

4shared kapalı napcazz
  • dns değişin.
  • brown telefon güncellenir mi arkadaşlar acaba, şayet güncellersek yeniden red mi olur
  • c902 aldım sıfır ama kulaklık sesi son seviyede olmasına ragmen dışırada yetersiz sanki bu kulaklık sesinin yükseltme imkanı varmı programla?

işin garibi kulaklık takınca kulaklık ile 2.kademede sokakda rahat konuşuyorum ama kulaklık çıkarınca son sesde az geliyor telefonda ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanemmm4545
    Kolay gelsin öncelikle herkese bol modlar.

Benim telefonda ana ekranda kısayolların simgeleri kaldı çalışan uygulamalarda ana menü+bekleme modu yazıyor. telefona ic dosyaları attıktan sonra böyle kaldı. Şimdi nereden hangi dosyaları silmem gerekir.? Sorun ilginç ama belki çözüm basit yardımlarınızı bekliyorum..

Çalışan uygulamalarda Ana menü ve Bekleme modu yazdığına göre Book Manager patchi kullanıyorsunuz.
    Bu patch telefona symbianlardaki gibi o an çalışan tüm uygulamaları görmenizi sağlar.
    Amacınız nedir şimdi sizin onu anlayamadım ?
    Bunları çalışan uygulamalardan kaldırmak mı yoksa sıkıntınız kısayol tuşuna bastığınız zaman sürekli olarak çalışan uygulamaların ekrana gelmesi mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

brown telefon güncellenir mi arkadaşlar acaba, şayet güncellersek yeniden red mi olur

Omnius ile yükle yazılımı SEUS Brown telefonu tanımaz

quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

c902 aldım sıfır ama kulaklık sesi son seviyede olmasına ragmen dışırada yetersiz sanki bu kulaklık sesinin yükseltme imkanı varmı programla?

işin garibi kulaklık takınca kulaklık ile 2.kademede sokakda rahat konuşuyorum ama kulaklık çıkarınca son sesde az geliyor telefonda ilginç..

Aino'nun iç seslerini kullan C902'min zamanında bende aynı bu şekilde yapıyordum.
    Ses kalitesinde de artış oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 4 Nisan 2011; 16:32:43 >

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.