Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • link çalışmıo be kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

link çalışmıo be kanka

linki yeniledim imzamda bulunan yazılım depoma ekledim bu program a2 modeller yani - C702, C902, G502, G705, K630, K660,

K850, V640, T700, TM506, W595, W760, W890, W902, W910, W980, Z750, Z770, Z780.
    modellerinde çalışıyor

http://www.4shared.com/account/file/69230271/33a767c5/a2uploader.html buradan indirebilirsiniz usb flaş driverde programın içinde

değiştirmek istediğiniz bölümün kısa yolunu öğrenmek içinde imzamdaki setol kullanım konusundan dosyaların adreslerini öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 1 Kasım 2008; 7:22:06 >

• arkadaşlar programla camdriver, acustic, font vs. sorunsuz yüklenebiliyor fakat flash menülerde görüntü var ses yok k850i için uyumlu flash tema+menü nerden bulabiliriz? bir iki tane çalıştı ama hoşuma gitmedi k660i temasıydı. media görünümlü flash tema yüklemek istiyorum uyumsuz olunca sadece menüyü gösteriyor içeriğine girmiyor @se_guru nerdesin
  • Selam,

programı indirirken NOD32 uyarı veriyor
    win32.packed.Themida uygulama türevi yazıyor, indirme duruyor,
    ne yapmak lazım?
  • cyber nası yaptın biraz izah etsene
  • quote:

Cyber-44

arkadaşlar programla camdriver, acustic, font vs. sorunsuz yüklenebiliyor fakat flash menülerde görüntü var ses yok k850i için uyumlu flash tema+menü nerden bulabiliriz? bir iki tane çalıştı ama hoşuma gitmedi k660i temasıydı. media görünümlü flash tema yüklemek istiyorum uyumsuz olunca sadece menüyü gösteriyor içeriğine girmiyor @se_guru nerdesin

cyber flash temaların çalışmamasının programla alakası yok. dediğin gibi K850i ye uymadığından çalışmıyo. K850i için olan flash temalar çalışır ama elimde daha yok bende bir kaç tane denedim ama onlarda da menüyü gösteriyo ama içine girmiyo malesef çalışan flash temaları buldukça burda paylaşırsak herkes faydalanır.

• quote:

eros68

Selam,

programı indirirken NOD32 uyarı veriyor
    win32.packed.Themida uygulama türevi yazıyor, indirme duruyor,
    ne yapmak lazım?

arkadaşım programda virüs yok sen indirirken nod32 yi durdur öle indir.
  • quote:

cyber nası yaptın biraz izah etsene

gerçekten kullanımı çok kolay öncelikle programı açıyosun seusla güncelleme yapabiliyorsanız usb sürücüler yüklüdür zaten usb klasörüne hiç bulaşmayın daha sonra sağ tarafta bulunan FileSystem tool düğmesine basıyoruz program çalışıyo böylece, bundan sonra telefonu kapalı bir şekilde c tuşunu basılı tutarak usb ye bağlıyoruz program cihazı görüyo ve sistem dosyalarını okuyo 2-3 saniye sürüyo bu işlem c tuşunu bırakıyoruz. sıra değiştirmek istediğimiz dosyaları açmaya geldi öncelikle camera driverden başlıyalım sırasıyla ıfs/settings/camera. camdriver0.dat dosyasını buraya kopyalıyoruz, acusticte sıra hepsini aynı anda değiştirme imkanı var zaten aynı şekilde ıfs/settings/acoustig @se_guru'nun paylaştıqı acoistiklerden istediğinizi atabilirsiniz acoustic klasöründeki tüm dosyaları buraya kopyalıyoruz. Font değişimi için tpa/preset/system/fonts değiştirmek istediğimiz dosyaların tümünü buraya kopyalayarak değiştiriyoruz son olarak boş alanın altındaki Shutdown FS manager butonuna tıklıyoruz. işlem bu kadar Quit e tıklayıp çıkıyoruz ve telefonu usb den çıkarıp açıyoruz.

• çok saol hocam çok açıklıyıcı olmuş bn bu acustic driveri bulamadım ya
  • quote:

çok saol hocam çok açıklıyıcı olmuş bn bu acustic driveri bulamadım ya

Rica ederim @tolyo sayfa başına eklemiş oradan indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber-44 -- 1 Kasım 2008; 12:17:09 >
  • elinize ağzınıza saglık arkadaşlar
  • mükemmel.gerçekten harikasın.bu ne hızartık bir devrim yaratılıyor
  • quote:

tirannosaurus

elinize ağzınıza saglık arkadaşlar

eyvallah kardeşim.

quote:

CILGINLAR

mükemmel.gerçekten harikasın.bu ne hızartık bir devrim yaratılıyor

teşekkür ederim arkadaşım abartmaya gerek yok devrim denemez ama güzel bi gelişme.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Cyber-44

arkadaşlar programla camdriver, acustic, font vs. sorunsuz yüklenebiliyor fakat flash menülerde görüntü var ses yok k850i için uyumlu flash tema+menü nerden bulabiliriz? bir iki tane çalıştı ama hoşuma gitmedi k660i temasıydı. media görünümlü flash tema yüklemek istiyorum uyumsuz olunca sadece menüyü gösteriyor içeriğine girmiyor @se_guru nerdesin

cyber flash temaların çalışmamasının programla alakası yok. dediğin gibi K850i ye uymadığından çalışmıyo. K850i için olan flash temalar çalışır ama elimde daha yok bende bir kaç tane denedim ama onlarda da menüyü gösteriyo ama içine girmiyo malesef çalışan flash temaları buldukça burda paylaşırsak herkes faydalanır.

@tolyo
    bahsettiğim flash tema bu

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

http://rapid-share.com/files/159593617/New_W.rar.html (aradaki - yi kaldırın)

gerçekten güzel ama menülere giremiyorum. bunu k850i ye uyduramazmıyız

• quote:

Cyber-44

@tolyo

benim flash tema yada menü yapımı hakkında bi bilgim yok malesef türkiyede yapabilen biri olduğunuda zannetmiyorum! artık K850i ye uyumlu olanları buldukça paylaşıcaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Cyber-44

@tolyo

benim flash tema yada menü yapımı hakkında bi bilgim yok malesef türkiyede yapabilen biri olduğunuda zannetmiyorum! artık K850i ye uyumlu olanları buldukça paylaşıcaz...

flash yapan arkadaşlarım var , temasını ekleyip flash tema yapıyorlar.

• Evet A2 platformundaki tüm kullanıcılar bu güzel haberi tolyo'dan aldı kendisine teşekkürler. Paylaşılan dosyaların büyük bir çoğunluğunu hatta daha fazlasını zaten ben paylaşmıştım dosyalar tarafımdan daha öncesinde paylaşılmış ve aşağıdaki konumda mevcut olan dosyalar. Benim konumdan dosyaları takip edebilirsiniz, artık herkes telefonlarını modlayabileceğine göre daha çok dosya paylaşımım olacak beni kesinlikle takip edin

SE_GuRu SE K850i Paylaşım Alanı :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=26097823

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 1 Kasım 2008; 19:22:06 >
  • quote:

SE_GuRu

Evet A2 platformundaki tüm kullanıcılar bu güzel haberi tolyo'dan aldı kendisine teşekkürler. Paylaşılan dosyaların büyük bir çoğunluğunu hatta daha fazlasını ben paylaşmıştım. Benim konumdanda dosyaları takip edebilirsiniz, artık herkes telefonlarını modlayabileceğine göre daha çok dosya paylaşımım olacak bilginize.

ne demek SE_guru benim için bi zevk. evet bende belirttim zaten benim koymadığım şeyler olabilir SE_guru nun paylaşım alanından da faydalanabilirsiniz dedim.
  • quote:

Phileo Sophia

flash yapan arkadaşlarım var , temasını ekleyip flash tema yapıyorlar.

Phileo bu çok iyi bi haber sendende flash tema paylaşımları bekliyoruz o halde! K850i ve diğer A2 teller için flash tema yaptırabilirsen çok iyi olur...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.