Şimdi Ara

ABARTH EGZOZ-XENON FAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

quote:

Orijinalden alıntı: isburk

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

quote:

Orijinalden alıntı: isburk

100 tl ye h4 zenon kit alırsın daha ucuzlarıda var
    50 tlye de sliencerli royal marka egzos alırsın
    egzos performan verir mi diye sorarsan verir ama motordan düz boru yaptırım egsozu öyle takarsan performans alırsın seside daha güzel cıkar
    birer baklada yaylardan kestirdinmi bu iş tamam :)

Birde camlara 3 numara yerli film: Nur topu gibi bir apaçi daha doğdu gözünüz aydın.

Ha unutmadan ucuz yollu tesisatı da listeye ekleyelim, olmazsa olmaz.

adamın parası vardıda o mu apaçi olmak istedi
    dediklerim abartılmadıgı sürece sade güzel bi araba cıkar ortaya :)

Merceksiz h4 xenon ampul kiti ve düz boru egzos abartı değil zaten, tüv türk onay bile veriyo trafik çevirince takdir ediyo.

evet hiç abartı değil vizeye girerken önce egsozcuya sonrada elektiriciye gider vizesini yaptırır gelir.
    dediğinize göre malesef bmw ve honda sürücülerinin 10 tanesinden 5 i apaçi.. coupe arabaya binenleri zaten saymıyorum

• Beyaz h7 ampul ve egzoz ucu taktır lütfen.Kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok
  • isburk İ kullanıcısına yanıt
    yorum için teşekkürler öncelikle kararımı verdim egzozu bugün sipariş edecem allah nasip ederse birde phlipsin h4 beyaz ampüllerinden alacam xenonu sonra alacam ama philipsin farlarınada xenon kadar iyi diyorlar memnun kalırsam hiç almam xenonu
  • arkadaşlar 40 lirayahttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-silencerli-abarth-egsoz-40-tl-kapinda-ode-154339272/detay bu silencerli egzozu buldum xenon la birlikte 160 lira ediyor bütçemede tam uyuyor araca bir zararı olurmu silenceri sökmeden önce ses yaparmı cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoba4061

arkadaşlar 40 lirayahttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-silencerli-abarth-egsoz-40-tl-kapinda-ode-154339272/detay bu silencerli egzozu buldum xenon la birlikte 160 lira ediyor bütçemede tam uyuyor araca bir zararı olurmu silenceri sökmeden önce ses yaparmı cevaplarsanız sevinirim.

sliencer takılıyken egsoz ucu varmıs gibi biraz gür ses yapar
    slıenceri açtıgında bağırır
    orjınal sesi mutlaka değişir cevirmede ceza yememiştim sliencer takılıyken

• isburk İ kullanıcısına yanıt
    peki taktırmamı önerirmisiniz şimdi gidipte düğmeli egzoza 150 tl boşuna vermeyeleyim
  • Yazık arabaya da çevreye de..

Hele o Çakma Xenon la ne sen önünü göreceksin nede karşından gelen..

• mercek yoksa xenon işi olmaz zaten, boşuna düşünme bile.
  • gereğinden fazla küfür ve beddua ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

Yazık arabaya da çevreye de..

Hele o Çakma Xenon la ne sen önünü göreceksin nede karşından gelen..

ben sliencerli kullanıyorum gayet iyi memnunum 60 tl ye almıstım
  • ya burda mesele zevk bnm hoşuma gidiyor çevrede görünce bende kendi aracım üstünde uygulamak istiyorum kim ne derse desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoba4061

ya burda mesele zevk bnm hoşuma gidiyor çevrede görünce bende kendi aracım üstünde uygulamak istiyorum kim ne derse desin

Senin karşıdan gelenin can güvenliğini tehlikeye atma hakkın yok.Eğer merceksiz Xenon taktıracaksan lütfen sadece kendini düşünme.Ondan alacağın verimi yarı fiyatına alacağın halojen farlar var(Osram Nightbreaker Plus).Hem göz almaz,hem 65 TL çifti hem de daha iyi aydınlatma sağlarsın.
  • Egzozla 10 beygir, çakma xenonla 15 beygir alınıyormuş. Hatta "yaşadığın şehir+tuning"stickerini arka ve ön cama boydan boya yazarsan +20 beygir.
  • gereksiz bir yorum daha la sanane istediğimi yaparım
  • Gece yolda suratıma o çakma xenonlarının gelmesinini istemediğim içindir belki. Yada o çirkin egzoz sesiyle evimin önünden geçip kafamı şişirmemen içindir bu yorumum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackberry Smoke -- 14 Mart 2014; 18:55:43 >
  • cordoba4061 C kullanıcısına yanıt
    Abarth ekzoz almanı tavsiye etmem royal wolf egzoz alırsan 50-60 tl ye bulabilirsin
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynen dediğin gibi yaptım egzozu 55 tlye aldım daha bağlatmadım yarın bağlatacam bağlattıktan sonrada video çeker atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Abarth ekzoz almanı tavsiye etmem royal wolf egzoz alırsan 50-60 tl ye bulabilirsin

Ben orijinal egzoza egzoz ucu alıp taktım tabiki herhangi bir ses yok.Hafif homurdanmasını istiyorum,öyle etrafı rahatsız etmeyen,bağırıp çağırmayan kıvamında bir ses bu ses için egzoz ucunu çıkarttırıp ne taktırmamı önerirsiniz,herhangi bir egzozcuya gitsek 40-50 liralara birşeyler yapabilirler mi..

Arkadaşın paylaştığı alınıp kolayca monte edilebilir mi..
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-silencerli-abarth-egsoz-40-tl-kapinda-ode-154339272/detay

Araç Hyundai Accent yumurta kasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    İşte hocam dediğim egzoz bu royal wolf slincerli bu içinde tıpasını penseyle tutup çekiyorsun birazcık homurdanıyor takıyosun susuyor accent e de yakışır.
    Sanayiye gittiğinde hemen hallederler kafa gibi kaynak yapıcaklar bir tek
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.