Şimdi Ara

aboooooooo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cokerse coksun yaw internet olmadan da yasiyoduk. super mario oynarsiniz artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

cokerse coksun yaw internet olmadan da yasiyoduk. super mario oynarsiniz artik

+1 ARTIK CAFELERE DEGIL ESKISI GIBI ATERI SALONLARINA GIDERIZ HEM TEKKEN FELAN DAESKISI GIBI DEGIL HEA
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweetzero

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

cokerse coksun yaw internet olmadan da yasiyoduk. super mario oynarsiniz artik

+1 ARTIK CAFELERE DEGIL ESKISI GIBI ATERI SALONLARINA GIDERIZ HEM TEKKEN FELAN DAESKISI GIBI DEGIL HEA

yaa yatırıma gerek yok knight ile silkroyu kapasınlar yükün % 80 i biter zatii kelebek gibi olur hatlar bu arada unutmadan you tubeyide kapatmaları lazım :)

• Bi çok arkadaş telekom hakkında konuşmuş gitmez çökmez vs. ancak burda telekom değil www nin çökmesi söz konusu.
  • savaş çıkarırız bu devirde artık herşey net helebi öle birşey olsun acımam keleşlerle giderim
  • KAYNAK KESİLERSE KESİLSİN TTNET BİZİM GİBİ İNSANLARI KAYBEDER BİZDE O ZAMAN JAPONYADAN KAÇAK HAT ÇEKERİZ KULLAN BABAM KULLAN:D
    quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Orjinalden alıntı: selo_sro

quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest

Bene olayı biliyom Zaman gastesinde okudm 2010 a kadar 54 milyar $ veya 44 milyar $ yatırım yapılmassa çökecekmiş sistem yavaşlamıcakmış direk gidicek

O PARAYI NERDEN NE YAPCAKLAR

44Milyar $ dediğiniz ne ki yahu. El kiri. Çok rahat toplanır o para merak etmeyin. Ayrıca 2010 dan önce internete müdahale edilir ve internet kurtarılır. İnternetin çökme sebebi dünya çapına IP dağıtan Amerika merkezli şirketin IP-4 yazılımı kullanması. IP-6 ya geçtiğinde sorun düzelecek

not: IP-4 ve IP-6 ifadelerindeki "6" ve "4" ten tam emin deilim. 5 ve 7 de olabilir. Tam hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 27 Kasım 2007; 15:52:28 >

• ne diyosunuz siz loooo abooooooooo ben nörecem şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • bizim arkadaş grev yüzünden interneti bağlayamıyor telekom u bombalıycam diyip duruyor tam interneti bağlattıktan sonrada böyle br şey olursa ne yapıcağını tahmin edemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

KAYNAK KESİLERSE KESİLSİN TTNET BİZİM GİBİ İNSANLARI KAYBEDER BİZDE O ZAMAN JAPONYADAN KAÇAK HAT ÇEKERİZ KULLAN BABAM KULLAN:D

Sadece ttnet çökmeyecek. Tüm Dünya'daki ağ çökecek eğer yeni sisteme geçilmezse. IP lerle ilgili problem büyüyor çünkü.

Kaynağı bulamam çünkü önceden gazetede okumuştum. Hatırlarsam eğer tarihini mutlaka koyarım buraya merak etme

sadece TTnet değil. Tüm ağ çökebilir. Ama duruma el koyacaklar tabi. Paniğe gerek yok(okuma-görme problemi olan arkadaşlar için özel renkte metin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 27 Kasım 2007; 18:33:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest

Bene olayı biliyom Zaman gastesinde okudm 2010 a kadar 54 milyar $ veya 44 milyar $ yatırım yapılmassa çökecekmiş sistem yavaşlamıcakmış direk gidicek

Okuduğun gazetede biLe hayır yok be ne adamsın ..
    O gazete de yazıyorsa inanmayın yaw , heyecana gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: pun13her

bizim arkadaş grev yüzünden interneti bağlayamıyor telekom u bombalıycam diyip duruyor tam interneti bağlattıktan sonrada böyle br şey olursa ne yapıcağını tahmin edemiyorum

operasyon düzenleriz
  • Beyler gitmemiş yanlız HAHA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.