Şimdi Ara

Abudaby Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarafıma kalan 18 milyon dolar ve bu parayı almak için ödemem gereken 1796 dolardı reddi miras yaptım Abudaby Bankası Abudaby Bankası Abudaby Bankası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozernet -- 17 Mart 2020; 22:56:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sahtekarlıkta oskarkik oynuyorlar fakat biz dolandirilmaya karşı aşılıyiz tutmuyor. Ömer B. Özer ölüyor ve ben yasal mirascisi oldugumu öğreniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozernet -- 17 Mart 2020; 23:4:17 >
  • nijeryalı ya da ganalı veletlerin işi.
    sürükleyicilik 7
    photoshop 6
    hikaye 3
    zeka 0
  • Abudaby Bankası

• Abudaby Bankası

• Bana önerilen avukat abudaby avukatı Malik Ordulu çıktı...

Abudaby Bankası

• talha uyaryoutube
    Küfürbaz Haydo Miras davası
    https://www.youtube.com/watch?v=c8-d9z02RtA&feature=youtu.be

• Bu siber saldırının bireylere yansıma şeklidir facebook sayfamda şahsen tanıdığım 66 kişi vardı üç beş günde 2.400 lere çıktı afrika ve
    Amerika yoğunlukta onaylanan mayı bekleyen 743 kişivar bunu yani sıra mail adresim evlilik teklifi yapan zengin dul kadinlarla doldu taştı
    Bu bir siber saldırı olmalı..
    Abudaby Bankası

• facebook profilinde ne var acaba neden seni seçti bu kadar kişi?
  • Benim tokmak gümüş ten mi davulçalmak bir işten mi.. mailim bu tür hikayelerle dolu. .

Merhaba,
    arkadaşım olarak seni görmek benim için bir zevk, adım ssg. Sera Torres. Charlotte North Carolina'dan ve aynı zamanda bir ordu subayıyım. Irak'ta bir birlik kuruyorum ve Irak'ta teröre karşı birliği sürdüren Birleşmiş Milletler barış ile çalışıyorum. Irak'taki 3. Piyade Tümeni ordusunda görev yapıyorum ancak yakında ülkeme döneceğim. Ebeveynlerimin tek çocuğuyum ve ailem öldü. Annem Durango Meksika'dan, babam ise bir Amerikan Yerlisi. Charlotte, Kuzey Carolina'da doğdum ve büyüdüm. Annem hala küçükken öldü ve babam öldükten birkaç yıl sonra bu dünyada sadece benimle yaşadım. 30 yaşında bekar bir kadınım, sevgi dolu bir kalbim var ve çok saygılı ve kibar bir kadınım. Ben bir Müslümanım, başkalarını asla yargılamıyorum ve çok şefkatliyim, yaşamdaki küçük şeyleri takdir etmeyi seviyorum. İnsanlarla tanışmayı, kitap okumayı, gitar çalmayı, seyahat etmeyi ve fikir paylaşmayı seviyorum, doğaya, insana, aşk sanatlarına, çevreye, sosyal kültüre önem veriyorum. Sevgili, sizinle görüşmek için nedenlerim var, çünkü bir sonraki postamda sizinle paylaşacak çok önemli bir şeyim var.

Sizinle çok güçlü bir ilişkiye başlamak istiyorum ve sizinle ilişkim hayatımızda birçok büyük değişiklik getirecek. Bilmenizi isterim ki bu ilişki yaş ve mesafeyi saymaz, belki arkadaş olarak başlayabiliriz. Birbirini tanımak kademeli bir süreçtir; mesleğinizi, ülkenizi, yaşınızı, medeni durumunuzu ve Dini inancınızı bilmek isterim. Son fotoğraflarını görmeyi de seveceğim, sadece birbirimizi tanıdığımızı biliyorum ama kendimiz hakkında konuştuğumuz gibi fikirleri paylaşabilir, önemli şeyler ve daha fazla konu hakkında tartışabiliriz. Her zaman söylediğim gibi, bir sonraki postamda sizinle paylaşmak ve tartışmak için çok önemli bir sorunum olduğunu ve bana bu konuda bir çözüm vereceğinizi söylediğim gibi. Mesajınızı okuduğuma sevindim ve şu anda olduğu gibi Irak biraz sakin ve fazla çatışma yok. Şimdilik burada duralım, yakında acil bir cevap bekliyorum.
    Senin arkadaş,
    Sera.
    Abudaby Bankası

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Siz öyle söyleyince bi kontrol ettim bana normal göründü
    Abudaby Bankası

• Bu tip dolandırıcıları yakalayıp tek tek öpmek lazım.

Yav kanunlar işiçleri bakanı emniyet savcılık mahkemeler ne iş yapıyor ben merak ediyorum. Hiçbir caydırıcılık yok.
  • Adamlar baya emek vermiş

• sende sahte dekont yap gönder
    bahalım nereye kadar gidecek muhabbet :)
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Onuda yaptım ama sahte değil gerçek bilet aldim bana namus sözü verdi. Fakat havalimanında
    19 bin dolarlık 50 Reşat 30 cumhuriyet altını ile benimle evlenmeye gelirken altın kacakciligindan islemgormekte olduğunu kendisini budurumdan kurtarmak için 912 dolar vergi ödemek gerektiğini burayı vermezsem hapse gireceğini söyledi ve bunun faturalandirilmali gerektiğini söyledi gittim kuyumculuk birinden 18 liralık altın aldım ve faturasına bir düzenleme yapıp yolladım olmadı 612 dolara 300 avroya indi ama beni tasil edemedi ve bilet ide cayma bedelini ödeyip parayi tasil edemiyecegin şekilde almıştım Abudaby Bankası Abudaby Bankası

• Altınlarda atatürk yok. sağ üst köşedeki ve 50 den fazla alttaki cumhuriyet altını 29 adet 30demiti ama diğeri sayı fazla tutmuyor ve foto yeni değil yansımalar sanki öğleden sonraymisgibi izlenim veriyor üstelik girişteki xrayi gecen bu görüntünün olduğu yerekadar gelmişse onu kimse tutamaz yani hacker tabanlı bir programcı zihnine sahip olmasak bir haftalık flört tün ardından rahmetli eski şehirli babasından miras kalan altınlarla bana gelen kızı kurtarmak için babamdan kalan arazilerimi satmazmiydim... Abudaby Bankası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozernet -- 18 Mart 2020; 2:24:39 >

• Ya hahshahs bu nasıl bir dolandırıcılık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadına başörtüsü şoplamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.